• 12748閱讀
  • 129回復

[投訴]投訴enter1214 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 120  發表于: 2007-03-08
引用第108樓enter12142007-03-08 18:34發表的“”:
我會人地POST ,唔關您樹,唔好嘈

唔好嘈?

ok。唔好嘈。唔好嘈。我地討論。

呀,各位,既然個topic推番上黎,睇黎當事人都希望我地繼續正視個topic,唔應該比佢就咁不了了之。咁我地繼續討論個topic。

我覺得近排被投訴既會員表面上係有改善。但實際上係無既。淨係睇佢今日將呢個topic 推番上黎就好明顯。我覺得佢並無真正反省自己問題係邊。若然唔處理,我相信問題好快發生。

所以我都贊成迪克既建議。禁言啦。一個月又好,半個月又好,等佢知道呢到有規舉要守嘛。

我無嘈架。討論咋。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線enter1214
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 121  發表于: 2007-03-08
引用第120樓freezefox2007-03-08 19:51發表的“”:
唔好嘈?
.......

SORRY ,唔好意思,我唔啱。
離線智者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 122  發表于: 2007-03-08

離線Erikson
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 123  發表于: 2007-03-08
引用第108樓enter12142007-03-08 18:34發表的“”:
我會人地POST ,唔關您樹,唔好嘈

簡直係人間極品
離線someone
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 124  發表于: 2007-03-08
我已經叫桶兄lock 左我acc...
估唔到仲可以睇到o的咁有趣o既野....
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 125  發表于: 2007-03-08
引用第122樓智者2007-03-08 20:35發表的“”:
http://hkbff.com/bbs/read.php?tid=38221&page=e#a [表情]

唔好連埋一齊講~~

推舊post有推舊post o既報告區
只愛足球
離線eric_ah4
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 126  發表于: 2007-03-11
引用第124樓someone2007-03-08 21:46發表的“”:
我已經叫桶兄lock 左我acc...
估唔到仲可以睇到o的咁有趣o既野....

離線Con仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 127  發表于: 2007-03-11
其實我想知enter1214幾多歲....."

每個壇都有自己既規矩....唔好當自己係大晒,講野唔洗負責任....

講每一句野都要為自己負責任....

個個人都比機會你去改....你自己又要無啦啦拎番d舊事重提....人地好言相勸,你又要句句有骨....

人地好難唔會覺得你係有心上來搞亂囉.....

狐兄斷估都無得罪你掛....你又要叫人唔好嘈....

好友出左名和平....年中有幾多人真係好似你咁?

如果你覺得自己討論既態度係無錯既.....隔離膠登壇係一個唔錯既選擇...不過唔排除你比人起底既可能

否則,希望你入鄉隨俗....檢討下自己既態度
[ 本文被福仔在2007-03-12 02:13重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 128  發表于: 2007-03-11
引用第127樓福仔11-03-2007 17:35發表的“”:
其實我想知樓主幾多歲....."
每個壇都有自己既規矩....唔好當自己係大晒,講野唔洗負責任....
講每一句野都要為自己負責任....
.......

你唔係講緊我啊嘛 ...

但你下面講既野又唔似喎 ...
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線Con仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 129  發表于: 2007-03-12
引用第128樓BaLlAcK2007-03-11 19:59發表的“”:
你唔係講緊我啊嘛 ... [表情] [表情]
但你下面講既野又唔似喎 ...

i mean enter 1214.....話錯人

唔係講笑...比人封左a/c都睇到興興地...