• 7083閱讀
  • 61回復

[投訴]投訴lovejenas 係hattrick區o既言論 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線lome
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2007-03-29
引用第26樓freezefox2007-03-29 02:02發表的“”:
我又唔係投訴人個個。無咩需要冷靜既地方。何況,我根本就好悠然自得咁回應你地架啦。 [表情] [表情]
.......

係架,所以我勸你睇清楚件事囉。
各人有各人睇法,呢度有人老作話ronnyhul support someone 又係咁問我知唔知someone係邊個,所以我認為有小圈子,但事後有人解釋番,okfine。

當然你可以唔同意。
離線enter1214
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2007-03-29
引用第29樓lome2007-03-29 02:06發表的“”:
無complain個someone
之後someone都reply,我佢同係nothing personal,對事不對人。
.......

我想話的是第二D 人講咩野,打咩野您都沒權理佢,好像我們三人在講話一樣,FREEZEFOX唔係針對您,只是佢想您們仔細想一想在這裡嘈雜係咪有用呢,係咪可以SOLVE THE PROBLEM呢,某程度上您認為FREEZEFOX話您係因為佢QUOTE 您D REPLY ,但是佢都係好言相勸姐,沒有惡意的,有時或者人的話語的語氣重左D,但是好多人講野都係咁,THAT"S HOBBIES,NEVER MIND !!!!!!
做人的野心胸闊D,人都開心D架.
[ 本文被enter1214在2007-03-29 02:23重新編輯 ]
離線lome
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2007-03-29
引用第31樓enter12142007-03-29 02:14發表的“”:
我想話的是第二D 人講咩野,打咩野您都沒權理佢,好像我們三人在講話一樣,FREEZEFOX唔係針對我,只是佢想您們仔細想一想在這裡嘈雜係咪有用呢,係咪可以SOLVE THE PROBLEM呢,某程度上您認為FREEZEFOX話您係因為佢QUOTE 您D REPLY ,但是佢都係好言相勸姐,沒有惡意的,有時或者人的話語的語氣重左D,但是好多人講野都係咁,THAT"S HOBBIES,NEVER MIND !!!!!!

多謝你意見。
成日有人抹黑話我係邊個邊個版出黎搞事,唉。
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2007-03-29
引用第30樓lome2007-03-29 02:11發表的“”:
各人有各人睇法,呢度有人老作話ronnyhul support someone 又係咁問我知唔知someone係邊個,所以我認為有小圈子,但事後有人解釋番,okfine。
.......

我有睇個topic。唔敢話好清楚成件事所有細節。但自問已經足夠判斷問題係邊。

所以由頭到尾,我都係話:雙方言語間總有誤會。你既表達亦容易惹人反感。呢個係事實。

衝突已成,相咬就梗係唔好口,一d 都唔出奇。只要唔好惡意中傷,「有心」挑釁,鬧完嘈完,算數啦。大家都有唔岩。

自己既失言就可以輕輕帶過,執住對方一兩句說話大造文章,此乃本人對閣下之及此事之睇法。sorry。我的確係咁睇。

所以我唔會認同你既投訴。當然,你唔駛理我認唔認同。因為我唔代表好友管理層。但你放心……相信黎緊呢一兩日你會不斷見到其他「唔關事」既會員入黎「表達」佢地既意見。

賭一鋪呀,我賭你既投訴一定唔成立。五百蚊好友元。
[ 本文被freezefox在2007-03-29 02:24重新編輯 ]

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線wylalan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2007-03-29
引用第30樓lome2007-03-29 02:11發表的“”:
.......

好明顯是一個宣傳,找對手.本人也是一句,是誰成功也要為香港
離線lome
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2007-03-29
引用第33樓freezefox2007-03-29 02:17發表的“”:
我有睇個topic。唔敢話好清楚成件事所有細節。但自問已經足夠判斷問題係邊。
.......

好友元有咩用?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2007-03-29
引用第35樓lome2007-03-29 02:18發表的“”:
好友元有咩用?

無咩用架……

要黎改下名啦,加亮標題啦,lock自己開既topic 啦……

去足智多謀個版賭番兩手啦。間中要黎參加呢到攪既活動既報名費啦。

諸如此類,諸如此類。

離線enter1214
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2007-03-29
引用第33樓freezefox2007-03-29 02:17發表的“”:
.......

賭就無謂啦,係囉LOME 樓上的會員朋友都SORRY左,您都無謂怒氣,傷害左D肝火唔好啦,有時人同人的事情總是急唔來的,NATRUAL D 會好D
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2007-03-29
引用第32樓lome2007-03-29 02:17發表的“”:
多謝你意見。

咁呢d 野,你出黎講一句,攪清楚咪得囉。好少事者。

你講左你唔係之後,仲有冇人繼續抺黑你哎?若然無,咪即係誤會得以澄清囉。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2007-03-29
引用第31樓enter12142007-03-29 02:14發表的“”:
我想話的是第二D 人講咩野,打咩野您都沒權理佢,好像我們三人在講話一樣,FREEZEFOX唔係針對您,只是佢想您們仔細想一想在這裡嘈雜係咪有用呢,係咪可以SOLVE THE PROBLEM呢,某程度上您認為FREEZEFOX話您係因為佢QUOTE 您D REPLY ,但是佢都係好言相勸姐,沒有惡意的,有時或者人的話語的語氣重左D,但是好多人講野都係咁,THAT"S HOBBIES,NEVER MIND !!!!!!

嘩………你係咪1214本人?

我直程覺得你變左做第二個人。

離線lome
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2007-03-29
.......

你有少少誤會啦。
其實我希望呢件事,版主做下野的,個個thread其實有唔少人失言。
咁樣和稀泥,對兩個壇唔係咩好事,我呢幾日望過hkcm,嘩,佢地....繼續對bff頗有敵意。
問題一次解決,(eg 對一d人,包括小弟,hehe,禁言一段日期)做d處分,會唔會係好少少o既解決辨法呢?

只係個人意見。
離線enter1214
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2007-03-29
引用第32樓lome2007-03-29 02:17發表的“”:
多謝你意見。

WHO抹黑您,介唔介意講泥聽下
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2007-03-29
引用第37樓enter12142007-03-29 02:21發表的“”:
賭就無謂啦,係囉LOME 樓上的會員朋友都SORRY左,您都無謂怒氣,傷害左D肝火唔好啦,有時人同人的事情總是急唔來的,NATRUAL D 會好D

我真係無勞氣喎。我仲一路打字一路笑住口添(陰陰咀笑!騎……騎……)

離線lome
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2007-03-29
引用第36樓freezefox2007-03-29 02:21發表的“”:
無咩用架……
.......

好呀,不過其實出左result囉喎,hehe。
離線enter1214
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2007-03-29
引用第39樓freezefox2007-03-29 02:23發表的“”:
嘩………你係咪1214本人?
.......

唔係呀,我係1214的細路1215呀