• 8087閱讀
  • 65回復

[投訴]對於有版友於爆Post吹水站作出人生攻擊一事,我正式作出投訴 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2007-05-16
引用第28樓雲佬2007-05-16 15:41發表的“”:
哦~~~~我又唔係咁o既意思, 話呢單野全世界都有份, 只不過我想提下各位, 得閒反醒
下自己, 對日後處理每件事或者講每句說話都會有幫助囉 [表情] [表情] [表情]

ok...
離線K_Buffett
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2007-05-16
引用第14樓2007-05-15 23:52發表的“”:
贊成禁言時間為七天, 或以上.

好似係你mo la la講桶兄毒男先war

之後仲踢多兩腳........咩桶少做毒男做得幾正直, 又話行行出狀元
我覺得桶兄好慘

當好似唔關自己事, 我真係好火
你贊成禁人地言之前, 反省下自己先

應同桶兄道歉
離線雲佬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2007-05-16
引用第31樓K_Buffett2007-05-16 16:13發表的“”:
之後仲踢多兩腳........咩桶少做毒男做得幾正直, 又話行行出狀元
.......

其實老可都過份o架, 講開又咁講囉, 可能你覺得桶兄你咁熟無乜所謂啦, 但你帶開頭,

個個後生仔就跟你o架啦嘛, 記住自己係版主黎o架啦, 況且桶兄投訴你就第一時間加

意見, 好似有點那個嘛~~~~~~~~~~
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2007-05-16
引用第31樓K_Buffett2007-05-16 16:13發表的“”:
.......

阿可本身係同我講笑,

但係好介意阿軒以動物比喻我,呢個就唔係講笑

邊個講笑邊個唔係講笑我係睇得出
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2007-05-16
引用第33樓垃圾桶2007-05-16 16:38發表的“”:
阿可本身係同我講笑,
但係好介意阿軒以動物比喻我,呢個就唔係講笑
.......

桶兄...你對眼就係證據...
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2007-05-16
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2007-05-16
引用第29樓雲佬2007-05-16 15:42發表的“”:
妳開心乜鬼呀 [表情] [表情] [表情]

你唔見眾版主而家出多左聲咩?

咁係唔係值得開心先? 唔通咩都不聞不問好呀.....

回正題...

我都唔知咩叫毒男架...不過我相信我同peter講...佢唔會嬲囉...

peter咁小器既咩?

但係..."無肉"又唔同講法麻...

其實呢個我又覺得係咩人同咩人講既姐...我都成日"得"下人...
但有無發覺...如果果個人同我唔熟或者明知佢好小器既...我都識收放自如架...

加上軒b真係話唔聽...先比人有反感既"更雀"...

真係一燒未火起囉...就係咁簡單之麻....

罰佢就應該的了...禁言7日都好架...

等我地唔洗睇佢"界"女麻...有時見到都真係幾煩的...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線雲佬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2007-05-16
引用第36樓sun2007-05-16 17:33發表的“”:
你唔見眾版主而家出多左聲咩?
咁係唔係值得開心先? 唔通咩都不聞不問好呀..... [表情]
.......

明白囉

唔洗怒啤我丫嘛
[ 本文被雲佬在2007-05-16 17:43重新編輯 ]
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2007-05-16
引用第36樓sun2007-05-16 17:33發表的“”:
等我地唔洗睇佢"界"女麻...有時見到都真係幾煩的...

佢呢種令人討厭既行為

相信好多人都覺得好煩
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2007-05-16
引用第38樓arsenal2007-05-16 17:39發表的“”:
佢呢種令人討厭既行為
相信好多人都覺得好煩

仲要在可版主個場度搞左咁耐...

話又話過...警告又警告過...

仲要周圍燒....亞可先幫peter申多一腳姐...

其實係幫左我地至真...

但佢唔再咁搞法...

相信好友們歡迎佢發言的....

離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2007-05-16
引用第35樓迪神2007-05-16 17:26發表的“”:
http://www.hkbff.com/bbs/read.php?tid=46016&toread=1

二零零七年五月十五日晚上發生一件人不滿的事件。源於本人發表一句惹人憤怒的言論。

本人已於言論後約十多分鐘以私人的形式作出道歉。如果因為本人只透過私人形式的道歉而未有作公開道歉令人感到不滿的話,本人只能認為本人所作的私人形式道歉是極度愚昧。

你有公開道歉,睇下你自己個「所謂」既道歉。

引用第7292樓軒軒~阿B於2007-05-15 22:26發表的“”:
既然MSN同PM冇反應

桶桶,「堆blue翅」呀

引用第7271樓軒軒~阿B2007-05-15 22:19發表的“”:
桶桶 [表情]

呢個就係你「所謂」既道歉。

不過連向桶兄道歉都要故意玩弄把戲,連簡簡單單一句「對不起」、「唔好意思」等都打唔出既話,完全睇唔出你有誠意作出真正既道歉。

至於你話「以私人形式道歉是極度愚昧」,我唔認為有問題,只要當事人接受就得。
我諗你應該話你個個「所謂」既公開道歉是極度愚昧。

若某會員因本人的言論感到不滿或不安,本人深表歉意。

咩叫「某會員」?依然唔敢正面道歉?

你知唔知不安點解???

至於本人為何不願意在當時作出公開道歉,本人並未有多談的打算。因為本人深知有人會因本人不作公開道歉的原因大做文章,因此本人不會道出原因。

同上,你有作出「所謂」既公開道歉,呢到完全係廢話。

你仲話有人會大做文章?你講乜呀?

本人本人本人..........................

要道歉既話一句對唔住已經夠

唔駛打咁大篇垃圾出黎轉彎抹角

仲要個標題叫「無題」
[ 本文被arsenal在2007-05-16 18:07重新編輯 ]
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2007-05-16
點解個標題唔打明係向桶兄道歉..

既然而家開左topic?
離線Desmond
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2007-05-16
其實我本身唔係好明咩叫借狗打人..........
不過既然將人地比喻為動物就有d唔岩..

雖然我係班入面都有咁玩..人地唔嬲就無咩事...
e家人地嬲...快快趣講句sorry咪走得人囉...
e家搞到咁大件事.....
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2007-05-16
經兩個總版商議後,投訴成立。雖然軒軒~阿B已經開TOPIC道歉,但仍然欠缺誠意,故禁言五天。即日生效(2007年5月16日-2007年5 月21日)以示警戒。

總版主

三郎、迪神

聯合公佈
[ 本文被三郎在2007-05-16 19:23重新編輯 ]
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2007-05-16
引用第43樓三郎2007-05-16 19:17發表的“”:
經兩個總版商議後,投訴成立。雖然軒軒~阿B已經開TOPIC道歉,但仍然欠缺誠意,故禁言五天。即日生效(2007年5月16日-20007年5 月21日)以示警戒。
總版主
三郎、迪神
.......

18000年.....................