• 8090閱讀
  • 65回復

[投訴]對於有版友於爆Post吹水站作出人生攻擊一事,我正式作出投訴 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2007-05-17
引用第59樓迪克2007-05-17 02:17發表的“”:
又唔知咩事....可以附上LINK嘛?
不過....佢禁鬼左....睇唔到......
http://www.hkbff.com/bbs/read.php?tid=38998&fpage=&toread=&page=19

我都唔知由邊度睇起
離線weijian1988
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2007-05-17
引用第60樓ryan_kewell_72007-05-17 02:19發表的“”:
http://www.hkbff.com/bbs/read.php?tid=38998&fpage=&toread=&page=19
我都唔知由邊度睇起 [表情]

x2
離線lincoln
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2007-05-17
咁樣一句就禁言五日會唔會重左d
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2007-05-17
引用第62樓lincoln2007-05-17 17:29發表的“”:
咁樣一句就禁言五日會唔會重左d [表情]

引用第57樓迪神2007-05-16 22:40發表的“”:
可能有d誤會,唔係因為佢道唔道歉而作出禁言既決定~ [表情]

罰佢既原因係佢多次擾騷女會員,相簿一版中可已經警告過一次~

再加上今次人身攻擊先會作出處分

冰封三尺非一日之寒,佢要對佢呢d行為負責
.......
只愛足球
離線雲佬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2007-05-18
引用第62樓lincoln2007-05-17 17:29發表的“”:
咁樣一句就禁言五日會唔會重左d [表情]

可以咁講, 我初初都認為唔需要禁言, 而且因為我少上黎,所以都唔知佢嚮相簿區搞搞震,

但佢出左個post表面好似向人向歉, 但實際嚮度話人"大做文章", 我覺得佢真係開始過太,

我成日都係個句, 態度問題, 態度唔好, 即使你有幾誠意, 都無人可以領略到你意思
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2007-05-18
其實就佢e個post禁佢5日..好似真係重左
不過你話佢全部衰野加埋..5日對佢黎講真係太輕..