• 2269閱讀
  • 44回復

[原創]秘密回憶 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線萊斯特
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2007-06-21
引用第25樓麻凡2007-06-21 17:14發表的“”:
咁得意?
不如係吹水區開個topic, "各位好友, 我對你地大部分真係咩感覺都冇!"
.......

-冇必要
-冇興趣
-好麻煩
-太無聊
離線萊斯特
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2007-06-21
引用第26樓2007-06-21 19:03發表的“”:
所以我不嬲都覺得萊斯特先係好友既最有性格會員 [表情]

........

ps: 好抱歉....整到大家off topic...     orz """
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2007-06-21
引用第30樓萊斯特2007-06-21 20:41發表的“”:
-冇必要
-冇興趣
-好麻煩
-太無聊

就係無聊先吹水之嘛, 論壇係比大家工餘課餘消除壓力的地方, 大輕輕鬆鬆講下笑吹下水咪幾好, 洗乜搞到好似訓導主任咁凝重? 你在此這麼久都可以話冇乜會員令你有"感覺", 吹水又覺無聊, 咁你留連係度其實係咩目的?
借問聲你在此論壇post同埋回文的過程當中, 有邊一次係...有必要, 有興趣, 不麻煩, 同不無聊呢?
請指教~~
如能在此找到有必要有興趣不麻煩不無聊的事情來做, 那實在太好了, 咁我地都唔駛去進修呀, 做義工呀等........
離線萊斯特
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2007-06-22
引用第32樓麻凡2007-06-21 21:09發表的“”:
........

..................

你.....的確好....

嘻...原諒我...e派沒興趣睇某類咁多字既post
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2007-06-22
先生,不好意思,我拖不住我的女兒。」.......

.......在前面那張長凳睡了一夜呢……」

個細路.....係边個ga....
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2007-06-22
引用第34樓老Shearer舒2007-06-22 03:54發表的“”:
.......

你想得太多了, 個細路真係唔肯定係邊個, 但一定唔係男主角啦~
見過一次, 碼頭長凳....可以做得出咩....就算做得出, 十年前, 小妹妹得5,6歲, 唔啱數, 除非係哪吒~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2007-06-22
呵呵~係喎
離線CxRonaldoNo7
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2007-06-26
引用第34樓老Shearer舒2007-06-22 03:54發表的“”:
.......

你唔係諗住主角同個女仔打野戰ar ma
公眾地方黎ga wo
個女當然係佢丈夫la (ps:個女仔個心都冇個男主角 ......估都估到個女係邊個la~)
離線CxRonaldoNo7
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2007-06-26
咁o既結果對個男o既可能仲好
放棄過去單思 迎接將來o既愛情,婚姻,家庭
離線賀雲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2007-06-26
「啊!是嗎?我很久也沒來這裡了,所以不知道。不過嘛,我以前倒常常來,我還曾在前面那張長凳睡了一夜呢……」
e句我覺得不合邏輯.......無啦啦同陌生人話o係度過過一晚夜...

不過個故事想帶出既意思幾簡單...
但一個私人既秘密其實應該幾難受...唔係個個都咁豁達...
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2007-06-26
引用第38樓CxRonaldoNo72007-06-26 10:10發表的“”:
咁o既結果對個男o既可能仲好
放棄過去單思 迎接將來o既愛情,婚姻,家庭

對~
的確很多已婚的男女往往都不曾拋底對舊情人的思念, 大多的人都選擇把它收在心中, 選擇以現實家庭行先, 能夠將它轉化為只是一種美麗的回億就更加好了~
但往往仍有想不通的拖泥帶水人就把事情弄糟, 不過這種事情, 誰對誰錯很難判斷, 就這個故事而言, 我覺得這種結局是美好的~~
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2007-06-26
引用第39樓賀雲斯2007-06-26 13:25發表的“”:
「啊!是嗎?我很久也沒來這裡了,所以不知道。不過嘛,我以前倒常常來,我還曾在前面那張長凳睡了一夜呢……」
e句我覺得不合邏輯.......無啦啦同陌生人話o係度過過一晚夜... [表情]
不過個故事想帶出既意思幾簡單...
但一個私人既秘密其實應該幾難受...唔係個個都咁豁達...

你覺得不合邏輯, 恭喜你, 證明你是一個思想純潔的正直青年~

兩個陌生青年男女, 互相吸引, "無啦啦"度過一晚夜的情況真的普遍不過, 而他們只是聊天而已, 對於這點已經被人說過我這個作者寫得太保守了~

私人的秘密, 以我所知, 有很多人都有, 尤其是有家室的人~
包括我自己亦都.........
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2007-06-26
麻凡,你的文章同其他用詞都好文謅謅,你出黎打波會唔會又係咁架........
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2007-06-26
引用第42樓任天痕2007-06-26 13:58發表的“”:
麻凡,你的文章同其他用詞都好文謅謅,你出黎打波會唔會又係咁架........ [表情]

我係雙子座中的雙子座 (雖然我唔太信星座, 但我覺得一般形容雙子座的性格真的頗切合我本身性格),
有雙重性格, 真人與文字上的我南轅北轍..........
點形容你知呢............嗯.....就咁, 我做過幾年地盤, 同d地盤大哥可以話夾到不得了.....嘻嘻....咁你大概明啦~~~
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2007-06-27
原來又有新作
只愛足球