• 7879閱讀
  • 135回復

NBA fantasy 2007意見區 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線snipertcy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2007-09-23
引用第28樓麥精2007-09-23 20:42發表的“”:
我驚我遲d會冇時間...但係又想玩 [表情]

呢個 game 比玩 yff 要有更多時間和毅力呢, 因為每天都要看球員表現,

另外又要每天排陣和 add/drop 人,

不過正是此 game 的樂趣!!!
離線麥精
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2007-09-23
引用第30樓snipertcy2007-09-23 20:44發表的“”:
呢個 game 比玩 yff 要有更多時間和毅力呢, 因為每天都要看球員表現,
另外又要每天排陣和 add/drop 人,
.......

咁都係唔好了 費事阻住個game
離線snipertcy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2007-09-23
引用第31樓麥精2007-09-23 20:45發表的“”:
咁都係唔好了 [表情] 費事阻住個game [表情]

唔阻呢, 諗多陣先 la,

其實真係好有趣的
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2007-09-23
add/drop好似上年咁,每週限人數啦! 有冇得咁樣set咖??

至於pick人時間,揀番英超日會唔會唔係咁好?? 一係就夜d,因為我怕死壇......
離線hung
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2007-09-23
引用第29樓snipertcy2007-09-23 20:42發表的“”:
實在太慘了, 我比較喜歡看聯賽多過國際賽呢 ......
[表情]

then let's make it oct7
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2007-09-23
引用第33樓謝拉傑2007-09-23 20:54發表的“”:
add/drop好似上年咁,每週限人數啦! 有冇得咁樣set咖??
至於pick人時間,揀番英超日會唔會唔係咁好?? 一係就夜d,因為我怕死壇......

rk張圖唔係話果個星期係國際賽咩?
離線hung
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2007-09-23
引用第26樓迪神2007-09-23 19:13發表的“”:
太蚊喇,詳細既野都未傾定,一星期add幾多人,pending trade既時間~
宜家連人數都未firm~ [表情]

事在人為, those won't take a long time. You would make my year if we do it on oct7,

p.s.:i think we should also advertise it in the 【吹水聊天室】
離線snipertcy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2007-09-24
引用第36樓hung2007-09-23 23:33發表的“”:
事在人為, those won't take a long time. You would make my year if we do it on oct7,
p.s.:i think we should also advertise it in the 【吹水聊天室】

其實我幾怕d人來了但又半途而廢呢,

咁樣會讓遊戲性大減呢
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2007-09-24
引用第37樓snipertcy2007-09-24 00:29發表的“”:
其實我幾怕d人來了但又半途而廢呢,
咁樣會讓遊戲性大減呢
.......

係,特別係平時冇乜見佢出現係d nba news果d~
離線snipertcy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2007-09-24
引用第38樓迪神2007-09-24 00:33發表的“”:
係,特別係平時冇乜見佢出現係d nba news果d~ [表情]

唔熟 NBA 玩的話, 來吹水都無咁開心呢 ...

況且最怕係d人開頭有心玩, 但到臨尾輸就放棄, 嚴重影響遊戲的公平性呢,

所以希望來玩的都好似上年我地玩得咁投入, 多點上來交流心得就好了

況且真係唔熟 NBA, 玩 add/ drop 超無著數呢
離線hung
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2007-09-24
引用第36樓hung2007-09-23 23:33發表的“”:
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2007-09-24
引用第40樓hung2007-09-24 03:18發表的“”:

投票決定囉,冇可能咁多個人就你一個架嘛~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2007-09-24
只要唔係禮拜日晚我就贊成
離線hung
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2007-09-25
引用第41樓迪神2007-09-24 10:00發表的“”:
投票決定囉,冇可能咁多個人就你一個架嘛~

then when are we going to vote?
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2007-09-25
引用第1樓snipertcy2007-09-25 18:33發表的“”:
另外, 我想問 add/drop 個 pending period 有沒有得選擇的?
以往要等好久才有得 add 剛被玩家 drop 的人呢 ...
一話trade pending time 就是了?
.......

你講緊waiver period?

2日好ok啦下化~