• 7244閱讀
  • 97回復

ELB(或EB,或FOA,或LS)歷史簡介! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2009-03-11
引用第18樓reve2009-03-11 02:16發表的“”:
.......

同宜家雙p 會個d 咪一樣。我挑你機,牙較戰,彩金五千!邊個輸左咪要比對方囉。不過呢便多個條例,就係要有十分分差以上先可以分勝負。十分之內就係和(雙p會就無和呢樣野,除非完全同分!否則0.5分都係win)。

和左d 彩金(以上例子就係各五千,合共一萬)大會充公!

門派無作用架。d 人糾黨營私,埋堆結社,出黎蝦蝦霸霸咁架咋。

仲有,只玩一周!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線六如
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2009-03-11
老狐仲記得個游戲規則嗎?我唔太識寫。
離線六如
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2009-03-11
賽制如下:

1. 第??週開波(4月4?)

2. 每一回合最高分為冠軍

3. 補賽將不會計算 (參賽者請留意賽程)

5. 參加資格: 中級會員或以上

6. 每人只限報一隊, 重覆報名者會被取消資格

7. 必須用全新 account

8. 當確認參賽資格後會收到小組 id 同 pw, 參加者必須於賽程截止前入組 (小組密碼會在賽程截止後更改)

11. 比賽負責人有權作最後定奪, 所有參賽者不得異議

注意: 請各參賽者密切留意通告
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2009-03-11
引用第31樓六如2009-03-11 17:10發表的“”:
老狐仲記得個游戲規則嗎?我唔太識寫。

抄番aveego kch 個幾個topic 咪得囉。人地寫得好清楚架啦。

不過,當然要有少少改動。

離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2009-03-11
引用第30樓freezefox2009-03-11 10:25發表的“”:
同宜家雙p 會個d 咪一樣。我挑你機,牙較戰,彩金五千!邊個輸左咪要比對方囉。不過呢便多個條例,就係要有十分分差以上先可以分勝負。十分之內就係和(雙p會就無和呢樣野,除非完全同分!否則0.5分都係win)。
.......

呀係喎

今次仲比唔比一個人開一個post招人挑機?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2009-03-11
引用第34樓handsome 仔2009-03-11 17:21發表的“”:
呀係喎
今次仲比唔比一個人開一個post招人挑機?

一向唔比!

離線六如
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2009-03-11
引用第32樓六如2009-03-11 17:13發表的“”:
賽制如下:
.......

禁?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2009-03-11
賽制如下:

我建議者。

咁梗係啦!

3. 補賽將不會計算 (參賽者請留意賽程)

唔明……

基本上,遲出分,出錯分,我地咩都唔理。出個個分就係結論。

5. 參加資格: 中級會員或以上

yes.

6. 每人只限報一隊, 重覆報名者會被取消資格

yes.

7. 必須用全新 account

yes.

8. 當確認參賽資格後會收到小組 id 同 pw, 參加者必須於賽程截止前入組 (小組密碼會在賽程截止後更改)

yes.

11. 比賽負責人有權作最後定奪, 所有參賽者不得異議

yes.

注意: 請各參賽者密切留意通告

總之你照copy kch 個d 舊post 再執走有關aveego既字眼就九成岩架啦。

離線六如
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2009-03-11
引用第37樓freezefox2009-03-11 17:28發表的“”:
賽制如下:
我建議者。
.......

呢個就係執走aveego架啦!
離線六如
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2009-03-11
好友論壇09年Yahoo ELB大賽報名區

而為左增加大家對YFF版既歸屬感,大會將於4月4日搞一個名為Yahoo ELB大賽,增加歸屬感之餘,同時都考考眼光,贏大獎,務求大家都開心!

遊戲規則如下:

1.)請大家開一隊新隊伍,並將你既球隊link張貼於此topic。

2.)遊戲將使用YFF既week30成績去一週定勝負,越高分贏取既獎金會越多,然而獎金分配如下:

得到全組總分第一名既好友會1人獨得15萬好友大元既豐富獎金

第二名會有8萬好友元

第三各會有4萬好友元

而第4-10名都有安慰獎2千好友元

3.)此遊戲也附設了好多輔助比賽平台,例如團體名義群揪/隻揪大賽,有關細節請大家到有關topic查詢。

4.)每個參賽者必須支付1000好友元以作報名費,報名費請大家經由銀行過數放本人既戶口,比左錢再報完名後本人會經由PM將小組ID,PW比你,再請大家入組。(如果於deadline前做少任何一樣,你既參賽資格亦會自動被取消)

5.)補賽將不會計算(參賽者請留意賽程)。

6.)每人只限報一隊,重覆報名者會被取消資格。

7.)比賽負責人有權作最後定奪,所有參賽者不得異議。

冇問題我開topic。
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2009-03-11
你d獎金點來呀,資助果度最多都係100,000..............
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2009-03-11
引用第40樓迪神2009-03-11 18:00發表的“”:
你d獎金點來呀,資助果度最多都係100,000.............. [表情]

我以雷百萬既名義捐番十萬囉。

仲有d 係充公既打和彩金。

收唔收報名費?一人一千都可以有三幾萬既。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2009-03-11
十萬唔夠就二十萬囉。

離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2009-03-11
引用第41樓freezefox2009-03-11 18:06發表的“”:
我以雷百萬既名義捐番十萬囉。
.......

之前攪果d要自己出錢填數架咩?
離線六如
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2009-03-11
引用第40樓迪神2009-03-11 18:00發表的“”:
你d獎金點來呀,資助果度最多都係100,000.............. [表情]

aveego度抄既。