• 10065閱讀
  • 150回復

[衣飾]恤衫美學研究區 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2009-04-22
引用第35樓黑魔道士比比2009-04-21 02:19發表的“”:
我都見到~~ 但係好似聽佢地講要等3折架喎~~ 堅唔堅先 [表情]

如果你著46的話...可以唔怕等3拆...2拆都試過...

但48起果班...就6拆已經唔齊款齊碼...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2009-04-22
引用第45樓sun2009-04-22 12:13發表的“”:
如果你著46的話...可以唔怕等3拆...2拆都試過...
但48起果班...就6拆已經唔齊款齊碼...

我差唔多要著最細
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2009-04-22
引用第42樓雪綸2009-04-22 10:52發表的“”:
esprit outlet....一件t...$69 - 99 [表情] [表情]
有d shirt...鋪頭賣$499....outlet賣$269 [表情] [表情]

esprit outlet d款真係...
送比我都唔會要...

shop果d個價同款都唔及zara吸引...

我果件新T...唔係普通款的...中袖但衫腳有好多絮架...
我買完一個淺灰啡色...next week想再去買埋個米色...點知發現無左...
以為搬左位...再問d sales lady...原來全部賣哂...

呢d款去esprit搵唔倒...有都唔會係呢個價...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2009-04-22
引用第46樓黑魔道士比比2009-04-22 12:14發表的“”:
我差唔多要著最細 [表情] [表情]

細碼少布d...緊係比少d錢先至抵架麻...

離線vdick
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2009-04-22
引用第47樓sun2009-04-22 12:18發表的“”:
esprit outlet d款真係... [表情]
送比我都唔會要... [表情]
.......

zara sale起上黎d價錢真係好吸引
冬天果陣...走去買左件短褸..假皮
入面全部都係毛毛..只係$399
著上身真係暖笠笠~
10-12度..我都剩係tee+呢件褸已經出得街
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2009-04-22
引用第49樓vdick2009-04-22 15:14發表的“”:
zara sale起上黎d價錢真係好吸引 [表情]
冬天果陣...走去買左件短褸..假皮
入面全部都係毛毛..只係$399
.......

減價左真係仲吸引...

不過好多人...

離線Erikson
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2009-04-22
引用第50樓sun2009-04-22 16:59發表的“”:
減價左真係仲吸引... [表情]
不過好多人... [表情]

點只多人
仲好似係垃圾堆入面搵野添

不過減左價又真係好吸引
離線Desmond
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2009-04-22
引用第42樓雪綸2009-04-22 10:52發表的“”:
esprit outlet....一件t...$69 - 99 [表情] [表情]
有d shirt...鋪頭賣$499....outlet賣$269 [表情] [表情]

係呀....女仔都係好鍾意去個到
離線雪綸
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2009-04-23
引用第47樓sun2009-04-22 12:18發表的“”:
esprit outlet d款真係... [表情]
送比我都唔會要... [表情]
.......

zara...我就麻麻地..
因為...覺得d款有d...大個...
但係反而男裝我又覺得有d幾ok喎...
離線雪綸
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2009-04-23
引用第52樓Long_WFU2009-04-22 22:23發表的“”:
係呀....女仔都係好鍾意去個到

我去親都冇野買到手...
冇野o岩
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2009-04-23
引用第51樓Erikson2009-04-22 19:18發表的“”:
點只多人
仲好似係垃圾堆入面搵野添
不過減左價又真係好吸引

人一多...我就唔會入去的...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2009-04-23
引用第53樓雪綸2009-04-23 11:14發表的“”:
zara...我就麻麻地..
因為...覺得d款有d...大個... [表情] [表情]
但係反而男裝我又覺得有d幾ok喎... [表情] [表情]

佢唔同line架喎...有d都岩你年紀的...
我都係買young line多架...

男裝真係幾唔錯...好多smart causal...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2009-04-23
引用第54樓雪綸2009-04-23 11:15發表的“”:
我去親都冇野買到手... [表情] [表情]
冇野o岩 [表情]

好果d款去哂第二個地方了...

香港既所謂新款...其實都係歐洲既月下貨...

離線雪綸
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2009-04-24
引用第56樓sun2009-04-23 16:40發表的“”:
佢唔同line架喎...有d都岩你年紀的...
我都係買young line多架... [表情]
.......

我都見到佢有條young d o既line..
不過我都唔太o岩...
或者style唔太夾我卦...
我買衫超級煩..
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2009-04-24
引用第58樓雪綸2009-04-24 12:18發表的“”:
我都見到佢有條young d o既line..
不過我都唔太o岩... [表情] [表情]
或者style唔太夾我卦...[表情]
.......

young line我都唔係太岩...太in有時真係頂唔順...
同埋太細件...

另一條line...無論size同款都岩我d...