• 4177閱讀
  • 55回復

[論壇公佈]五月份最佳文章 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2009-06-06
引用第44樓迪神2009-06-05 21:21發表的“”:
定哂未架?洗唔洗叫bellamy揀過個呀?難得佢有時間揀到個回覆出來~ [表情] [表情]

佢有後補的到時先處理
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2009-06-06
原本奴公公爭呢兩點做榮譽會員
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2009-06-06
引用第46樓ryan_kewell_72009-06-06 13:32發表的“”:
原本奴公公爭呢兩點做榮譽會員 [表情]

唔怪得咁急了sosad
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2009-06-07
引用第47樓迪神2009-06-06 23:53發表的“”:
唔怪得咁急了sosad

等你啊
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線bellamy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2009-06-07
其實我想搞番清楚... 點解"回覆"唔包括係"文章"之中...??

如果大家出番去大堂睇番...
【論壇政務總處】哩一刻既"主題"數目為409.... 而"文章"數目為13267...
咁好明顯我地好友論壇而家既數據統計上都係將回覆去視作文章...

咁點解"每月最佳文章"唔可以選一個"回覆"當為月份最佳呢?

當然我明白如果總板認為哩一個獎項只係可以由"主題"去得到既話..
我完全尊重總板既決定... 我會儘快另選...
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2009-06-07
當初最佳文章成立個目的係為左希望會員多d開topic,令個壇既內容豐富d,多d野睇,對象似乎係向住topic並唔係回覆

構思
http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=8651

呢度有問過類似問題
http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=15314

所以一路以來都係以topic來做單位

當然,如果大家想將個範圍擴大到回覆,亦未嘗不可~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2009-06-07
引用第50樓迪神07-06-2009 02:00發表的“”:
當初最佳文章成立個目的係為左希望會員多d開topic,令個壇既內容豐富d,多d野睇,對象似乎係向住topic並唔係回覆
構思
http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=8651
.......

引申到回覆,我覺得無可能睇得哂所有回覆。
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線bellamy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2009-06-07
引用第50樓迪神2009-06-07 02:00發表的“”:
構思
.......

明白
離線麥精
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2009-06-07
多謝

嚇死我
離線迪克
發帖
好友元