• 4115閱讀
  • 73回復

Paul 無懼棒棒堂 Fans 炸 Blog [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2009-07-22
引用第56樓rBB2009-07-21 17:51發表的“”:
http://tv.on.cc/index.html?s=4&ss=4&i=OEN090709-11558-531M-G02&d=1248145408
full version of bbt part

阿paul 講得啱
離線
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2009-07-23
我一直唔明點解咁多人支持棒棒堂
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2009-07-29
阿 Paul寸棒棒堂快收皮
「 3年後仲喺度先講」

黃貫中( Paul)和黃家強孭飛的演唱會前晚在紅館舉行最後一場,朱茵和家強老婆再度撐場, Paul與家強公開多謝愛侶及大講「 I Love You」。不過提到批評棒棒堂咪嘴被炸 blog, Paul雖然自嘲鵪鶉,但臨尾也不忘爆了一句:「 3年後仲喺度先同我講。」

甫開場大部份觀眾已衝到台前,情緒高漲,而朱茵和家強老婆也走到台前吶喊,不過工作人員即時上前勸喻各人返回座位。雖然家強老婆有通行證,但工作人員認不出她,故此一樣冇面畀照趕,不過朱茵卻未有被趕繼續睇騷。當 Paul和家強多謝眾人時, fans大叫朱茵, Paul笑說:「係啦,多謝 Athenia(朱的洋名)。」家強則以英文說:「 I want to thank you to my wife, I love you。」
當晚太極和 Eason任嘉賓,眾人合唱《真的愛你》及生日歌祝 Eason昨日生日。安哥時 Paul和家強為觀眾求情讓他們企出來看騷, Paul叫觀眾和平及溫柔,否則他們要坐監。早前 Paul因批評棒棒堂咪嘴而被炸 blog,慶功時問到家強是否唱《醒你》為 Paul出氣,家強說:「我唔覺佢有錯,唔通撐糖咩?我係講糖,唔係講堂,唔好對號入座。」 Paul則扮懵說:「我鵪鶉收咗皮。」但臨尾都忍不住再出言贈興說:「 3年後仲喺度先同我講,我唔怕,都俾人插慣。」

Paul
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2009-07-29
source
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2009-07-29

離線炸炸帝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2009-08-02
離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2009-08-02
paul哥好波
一心只等葡萄熟透 嚐杯酒

引用第31樓國球旗2010-04-16 01:02發表的“”:

一個好友論壇,只得一個 yan 姐 [表情]  [表情]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2009-08-03
連家駒都鬧

離線劍孤行
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2009-08-03
至憎棒棒堂
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2009-08-03
引用第67樓Kama-gotchi2009-08-03 00:05發表的“”:
連家駒都鬧 [表情] [表情] [表情] [表情]

只愛足球
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2009-08-10

離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2009-08-10
引用第70樓Kama-gotchi2009-08-10 18:43發表的“”:
http://hk.music.yahoo.com/magazine-news-article.html?uid=635312
[表情] 仲有下文
[表情] [表情] [表情] [表情] [表情] 花生唔夠派 [表情] [表情] [表情] [表情]

paul哥又要回應了
一心只等葡萄熟透 嚐杯酒

引用第31樓國球旗2010-04-16 01:02發表的“”:

一個好友論壇,只得一個 yan 姐 [表情]  [表情]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2009-08-10
引用第71樓yanyan10-08-2009 18:45發表的“”:
paul哥又要回應了 [表情]

三年後係度先同我講

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2009-12-20
引用第62樓國球旗29-07-2009 00:49發表的“”:
阿 Paul寸棒棒堂快收皮
「 3年後仲喺度先講」
黃貫中( Paul)和黃家強孭飛的演唱會前晚在紅館舉行最後一場,朱茵和家強老婆再度撐場, Paul與家強公開多謝愛侶及大講「 I Love You」。不過提到批評棒棒堂咪嘴被炸 blog, Paul雖然自嘲鵪鶉,但臨尾也不忘爆了一句:「 3年後仲喺度先同我講。」
.......

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20091218/00282_031.html?pubdate=20091218

我都唔想推舊 Post

但真係 Up 中

http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20090728&sec_id=462&subsec=830&art_id=13034413