• 3002閱讀
  • 20回復

[意見]要求: 恢復閱讀權限這項功能... [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2009-07-19
個個話唔再上好友既,最後咪又係上番黎。好友咁正,邊捨得走哎。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2009-07-20
引用第10樓始希2009-07-19 15:12發表的“”:
閣下所想的..不代表本人所想的...
拜託別妄加揣測........

我好想知道你點想可以想到閱讀權限有以下作用喎:
引用第2樓始希2009-07-17 13:03發表的“”:
例如: 有些感情糾葛...生活問題......
( 看撰文者之心情)
並不苟同予初加者知道....
.......

咩叫妄加揣測??
你咁講,我咁樣回應
有咩要我去「揣測」?
只愛足球
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2009-07-20
引用第2樓始希2009-07-17 13:03發表的“”:
任何一版....
只要會員感覺需要...
就可使用..
當然不能濫用...
版主可視情況作處罰.....
.......

想說,又不想別人知...
又說不出為什麼說了不想別人知...
只丟下令人摸不著頭腦的片言隻語...

相信,這只會令論壇出現更多小圈子...
又,何謂濫用,每版亦皆有不同的準則...
令會員們無所適從......
只對論壇發展有害而無利...
[ 本文被liuming在2009-07-21 11:33重新編輯 ]
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2009-07-21
其實佢因為怕有人識用某渠道黎睇佢既私人分享而已...

個個有要求...都會有一定既原因...
只係始希就是只想在好友內作私人分享...
原因就是如果不玩足球遊戲的話...根本不懂進好友一樣...

大家唔駛咁起火的...

不過其實如果始希想別人不易看到你的私人分享...
可以去日記版set權限...就不怕別人看到了...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2009-07-21
引用第18樓sun2009-07-21 14:50發表的“”:
其實佢因為怕有人識用某渠道黎睇佢既私人分享而已...
個個有要求...都會有一定既原因...
只係始希就是只想在好友內作私人分享...
原因就是如果不玩足球遊戲的話...根本不懂進好友一樣...
.......

我諗就算有人起火(當有啦,或者無呢),都唔係因為佢既要求,而係因為佢既回應………

佢點解有呢個要求其實唔係太關我地事。但係討論既過程中,似乎語氣不太友善。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2009-07-21
引用第19樓freezefox2009-07-21 15:13發表的“”:
我諗就算有人起火(當有啦,或者無呢),都唔係因為佢既要求,而係因為佢既回應………
.......

所以我無回應呢個問題...

別人接唔接受你...真係好睇你既言行舉止的...

往後日子...受的又不會是你或我...

所以大家還是講完就算了吧...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...