• 12521閱讀
  • 460回復

███ 0910年度【好友聯賽®】至尊賽區 ███(總冠軍~火鳳凰!) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 450  發表于: 2010-05-06
Re:Re:███ 0910年度【好友聯賽®】至尊賽區 ███(總冠軍~火鳳凰!)
引用第449樓火鳳凰2010-05-06 20:18發表的“Re:███ 0910年度【好友聯賽®】至尊賽區 ███(總冠軍~火鳳凰!)”:
如果你唔係脫腳,我同你個位置應該會調轉…… [表情]
下季仲玩的話?你諗住唔玩咩? [表情]

第10週後只係輸過一場..就係輸比你..
今季已比你三殺了...一聽到你個名都腳軟..

下季真係唔知..我有線都未裝..now都cut埋..
仲有來緊呢兩三個月有好多私務要搞...
希望下季仲可以玩..
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 451  發表于: 2010-05-06
Re:Re:███ 0910年度【好友聯賽®】至尊賽區 ███(總冠軍~火鳳凰!)
引用第446樓火鳳凰2010-05-06 18:29發表的“Re:███ 0910年度【好友聯賽®】至尊賽區 ███(總冠軍~火鳳凰!)”:
多謝任兄一季之來努力計分…… [表情] [表情] [表情]

引用第447樓MorganStanley2010-05-06 20:03發表的“”:
感激任兄全季義務地幫我們計分.. [表情] [表情] [表情]

客氣。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 452  發表于: 2010-05-06
Re:███ 0910年度【好友聯賽®】至尊賽區 ███(總冠軍~火鳳凰!)
引用第443樓realwayutd.2010-05-06 13:09發表的“”:
第三名過終點,下季仲有得玩 [表情]
不過下季昇班嘅都好勁,有尾三都偷笑 [表情]

叻仔
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 453  發表于: 2010-05-06
Re:███ 0910年度【好友聯賽®】至尊賽區 ███(總冠軍~火鳳凰!)
各位師兄多多指教,下季手下留情,唔好大炒我
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線realwayutd.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 454  發表于: 2010-05-06
多謝勞苦功高幫忙計分嘅任兄
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 455  發表于: 2010-05-07
引用第453樓arsenal2010-05-06 23:23發表的“Re:███ 0910年度【好友聯賽®】至尊賽區 ███(總冠軍~火鳳凰!)”:
各位師兄多多指教,下季手下留情,唔好大炒我 [表情]

大家都驚俾你大炒多的,黑店主人!

下季呢個組合我真係驚包艇……

下季至尊︰

火鳳凰
MorganStanley
realwayunited
小熊勁可愛

pongpong123
fatfox
jimmy

arsenal
gerrard
kcwjames

國球旗
eve_lbl85
youyou

ecko
hkbbfan
森林木
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 456  發表于: 2010-05-07
Re:Re:Re:███ 0910年度【好友聯賽®】至尊賽區 ███(總冠軍~火鳳凰!)
引用第455樓火鳳凰2010-05-07 00:04發表的“Re:Re:███ 0910年度【好友聯賽®】至尊賽區 ███(總冠軍~火鳳凰!)”:
大家都驚俾你大炒多的,黑店主人! [表情]
下季呢個組合我真係驚包艇…… [表情]
.......

下季的我 = hea 玩

p.s. 火兄知唔知邊度有得睇今週各場比賽的球證執法
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 457  發表于: 2010-05-07
Re:Re:Re:Re:███ 0910年度【好友聯賽®】至尊賽區 ███(總冠軍~火鳳凰!)
引用第456樓arsenal2010-05-07 00:16發表的“Re:Re:Re:███ 0910年度【好友聯賽®】至尊賽區 ███(總冠軍~火鳳凰!)”:
下季的我 = hea 玩 [表情]
p.s. 火兄知唔知邊度有得睇今週各場比賽的球證執法 [表情]

球證都睇埋?

唔知……
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 458  發表于: 2010-05-07
Re:Re:Re:Re:Re:███ 0910年度【好友聯賽®】至尊賽區 ███(總冠軍~火鳳凰!)
引用第457樓火鳳凰2010-05-07 00:21發表的“Re:Re:Re:Re:███ 0910年度【好友聯賽®】至尊賽區 ███(總冠軍~火鳳凰!)”:
球證都睇埋? [表情] [表情] [表情]
唔知…… [表情]

多個參考

咁知唔知 preview 係星期五定星期六出?
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 459  發表于: 2010-05-07
Re:Re:Re:Re:Re:Re:███ 0910年度【好友聯賽®】至尊賽區 ███(總冠軍~火鳳凰!)
引用第458樓arsenal2010-05-07 00:27發表的“Re:Re:Re:Re:Re:███ 0910年度【好友聯賽®】至尊賽區 ███(總冠軍~火鳳凰!)”:
多個參考 [表情]
咁知唔知 preview 係星期五定星期六出?

我估星期五掛……

不過落雨收柴,大部份例行公事,今週 preview 都唔慌有料到……
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 460  發表于: 2010-05-07
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:███ 0910年度【好友聯賽®】至尊賽區 ███(總冠軍~火鳳凰!)
引用第459樓火鳳凰2010-05-07 00:29發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:███ 0910年度【好友聯賽®】至尊賽區 ███(總冠軍~火鳳凰!)”:
我估星期五掛……
不過落雨收柴,大部份例行公事,今週 preview 都唔慌有料到…… [表情] [表情]

都係想睇下邊 d 人冇得出