• 5489閱讀
  • 79回復

[論壇公佈]開放上傳附件功能 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線垃圾桶

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2009-07-30
各位會員,

為進一步使用伺服器之功能,及有大量版友要求下,由即日起對所有會員開放附件上傳功能,每會員可每日上傳10個不大於250k的圖片到好友之伺服器上。

收費為每圖像250好友元,每篇文章(回覆)可上傳2個附件,保證儲存60日

如文章已被刪除,該文章內之附件皆會被同時刪除。

上載之圖像其他之限制依總版規處理。如有發現會員濫用功能,上載之附件將被刪除及另外對該戶口作出處理。包括但不限於扣除好友元,禁言以至停用戶口。

壇方有權因應硬碟之使用量隨時修改上傳量,收費及暫停使用本功能。已上傳之附件而被扣之好友元於任何情況下不會退款,唯系統故障情況例外。

上傳之附件我們將不作備份,請確保閣下已為該等備份作出安排。

垃圾桶,技術支援版版主
二零零九年七月三十日下午三時二分
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2009-07-30
係咪即係收費上傳?

版主都要嘛?
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2009-07-30
引用第1樓Kama-gotchi2009-07-30 15:05發表的“”:
係咪即係收費上傳?
版主都要嘛? [表情]

當然,我upload都要好友元架...

垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2009-07-30
引用第2樓垃圾桶30-07-2009 15:06發表的“”:
當然,我upload都要好友元架...

係頭先維護之後先開始??

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2009-07-30
榮譽會員駛唔駛錢呀?
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2009-07-30
保證儲存60日即係六十日一定無架

如果我 del 佐再上傳又計多次?

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2009-07-30
可否把自己上傳的圖像連結到其他地方
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2009-07-30
點解要開呢個功能??用出面的相片儲存網頁唔得咩?

咁樣會加重server的負荷架喎..........
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2009-07-30
引用第6樓諗唔到改咩名好2009-07-30 15:43發表的“”:
可否把自己上傳的圖像連結到其他地方 [表情]

最好避免

垃圾桶四Be
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2009-07-30
引用第7樓任天痕2009-07-30 15:50發表的“”:
點解要開呢個功能??用出面的相片儲存網頁唔得咩?
咁樣會加重server的負荷架喎.......... [表情]

check過唔會

都係方便而已

垃圾桶四Be
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2009-07-30
引用第5樓Kama-gotchi2009-07-30 15:41發表的“”:
保證儲存60日即係六十日一定無架 [表情]
如果我 del 佐再上傳又計多次? [表情]

60日後就唔擔保會available

垃圾桶四Be
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2009-07-30
引用第9樓垃圾桶2009-07-30 15:53發表的“”:
check過唔會
都係方便而已

唔會......??唔係嗎........只係多定少者,一定有影響的......
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2009-07-30
我驚到時個個都係繼續貼 link

離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2009-07-30
下.....收費架....好彩睇左先用o者
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2009-07-30
收費為每圖像250好友元,每篇文章(回覆)可上傳2個附件,保證儲存60日

要俾錢
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2