• 5516閱讀
  • 79回復

[論壇公佈]開放上傳附件功能 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2009-07-30
引用第28樓垃圾桶2009-07-30 17:13發表的“”:
簽名檔榮譽會員已經免費啦 [表情] [表情] [表情]

唔爭在呢個啦
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2009-07-30
連新增都唔得
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2009-07-30
引用第11樓任天痕2009-07-30 15:56發表的“”:
唔會......??唔係嗎........只係多定少者,一定有影響的......

若然真係會影響server 既就真係要考慮清楚啦…………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2009-07-30
我覺得如果真係要錢...又會影響server的...倒不如用出面d link...

無果樣搞多樣...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2009-07-30
我想問就算想 ul

可以點做 都無個選項比人 ul

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2009-07-30
我就睇緊個cpu 同ram loading

好友handle埋附件都係綽綽有餘
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2009-07-30
本來榮譽會員同版主o既特權
變左佢地都要俾$$先用得................................
仲要無啦啦變左可能得60日壽命.............

係剝削特權之前...點解可以唔作咨詢?
只愛足球
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2009-07-30
仲有呀........

上傳功能有冇自動防毒功能,好多病毒都可以扮jpg、gif等file......
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2009-07-30
引用第36樓迪克2009-07-30 21:19發表的“”:
變左佢地都要俾$$先用得................................

正式來講,個功能係未開放的

開壇時係直接用default setting,不作調較

基本上與有無特權係無關係

use at your risk.

垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2009-07-30
引用第36樓迪克30-07-2009 21:19發表的“”:

咪係

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2009-07-30
引用第37樓任天痕2009-07-30 21:30發表的“”:
仲有呀........
上傳功能有冇自動防毒功能,好多病毒都可以扮jpg、gif等file......

Server上面有安裝定期update的anti virus

同時upload對double extension既file有防範的

垃圾桶四Be
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2009-07-30
引用第38樓垃圾桶2009-07-30 21:31發表的“”:
正式來講,個功能係未開放的
基本上與有無特權係無關係
.......

無關?

一眾版主,榮譽會員用開唔駛收$$
宜家要,咁唔係剝削左我地o既權利咁係咩?
只愛足球
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2009-07-30
引用第40樓垃圾桶2009-07-30 21:32發表的“”:
Server上面有安裝定期update的anti virus
同時upload對double extension既file有防範的

唔怕一萬,只怕萬一.......
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2009-07-30
引用第41樓迪克2009-07-30 21:34發表的“”:
無關?

本身功能未開放,就叫做用開?

未開放既功能隨時停止都無需要通知啦

最多可以話我開功能未問意見

係唔係剝削用呢個功能既權利係講唔通喎

垃圾桶四Be
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2009-07-30
引用第41樓迪克2009-07-30 21:34發表的“”:
無關?

桶兄既意思係後台一直都係set用唔到.無論係榮譽會員/任何版主級

用到只係論壇個bug黎。