• 9916閱讀
  • 266回復

[意見]建議設置空間給遊戲團隊... [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線萊斯特
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2009-08-05
ok
了解
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2009-08-05
引用第59樓sun2009-08-05 16:41發表的“”:
你set完交比對方改囉...我地都信你地唔會出貓吧...
加上遊戲啫...一次性的...下次又開過新的...
.......

宜家咪就係對方改唔到囉~

奧斯卡個對方係我同三郎所以冇問題嘛~

一係好似jimmy咁,我set完send哂比你地,之後自動自覺del哂有關pm囉....
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2009-08-05
引用第55樓liuming2009-08-05 16:31發表的“”:
其實PW方面...
只要總版同意,然後請桶少提升其中一位版主級的會員的權限就得~

呢個方法可行

叫一位無參與 FOA 的版主幫一幫手就得了
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2009-08-05
引用第62樓arsenal2009-08-05 16:47發表的“”:
呢個方法可行
叫一位無參與 FOA 的版主幫一幫手就得了

而家得返阿宜同muly係無join game的
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2009-08-05
引用第63樓垃圾桶2009-08-05 16:55發表的“”:

oh....原來我地d版主咁熱心的~
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2009-08-05
引用第63樓垃圾桶2009-08-05 16:55發表的“”:

bellamy
Erikson
kylau
kamiru
索女
rBB
sheva
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2009-08-05
建議搵 Erikson
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2009-08-05
引用第66樓arsenal2009-08-05 16:58發表的“”:
建議搵 Erikson [表情]

e神ok喎...起碼都見佢會上下黎...睇下相...睇下時事...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2009-08-05
引用第61樓迪神2009-08-05 16:44發表的“”:
宜家咪就係對方改唔到囉~ [表情] [表情]
奧斯卡個對方係我同三郎所以冇問題嘛~ [表情]
.......

你send哂比所有團長? 定set左後...將d pw交比e神(當係佢先)...

之後你就叫佢逐個團體pm一組pw...???
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2009-08-05
引用第67樓sun2009-08-05 17:00發表的“”:
e神ok喎...起碼都見佢會上下黎...睇下相...睇下時事... [表情]

感覺上佢最信得過,而且無任何利益衝突
離線六如
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2009-08-05
我贊成,因為 YFF 搞游戲都係為左吸引人流。

至于 pw 問題,我相信總版們都有職業操守,我信得過佢地!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2009-08-05
引用第63樓垃圾桶05-08-2009 16:55發表的“”:

muly sosad

阿宜
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2009-08-05
唔錯O既建議
支持
只愛足球
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2009-08-05
我唔反對甘做

但係而家係唔係決定左每一季都攪FOA、ELB、LS?_?
離線六如
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 74  發表于: 2009-08-05
引用第73樓三郎2009-08-05 17:40發表的“”:
[表情] 我唔反對甘做
但係而家係唔係決定左每一季都攪FOA、ELB、LS?_?

ELB 會攪,LS 都應該會。大會負責人係邊個姐,如無意外我會攪。