• 9932閱讀
  • 266回復

[意見]建議設置空間給遊戲團隊... [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2009-08-05
引用第13樓Kama-gotchi2009-08-05 15:31發表的“”:
[表情] [表情] 就係邊個定個 pw
一開始一定有 pw 架嘛

就由我黎啦...

反正我都唔識咁多啦...  

係唔係好好提議呢...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2009-08-05
呢個方法唔太可行,而家系統上面可以係版上面set password既只有我, 總版同muly 4個

我同2個總版都已經有團隊,muly又唔係成日online

邊個去set先至公平
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2009-08-05
引用第14樓chun14242009-08-05 15:33發表的“”:
支持 [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]
係好友度傾點都好過其他地方

係囉...諗諗下...有嘜理由在好友有遊戲玩...但無supporting...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2009-08-05
引用第16樓垃圾桶2009-08-05 15:34發表的“”:
呢個方法唔太可行,而家系統上面可以係版上面set password既只有我, 總版同muly 4個
邊個去set先至公平 [表情] [表情] [表情] [表情]

即係只有你地四個可以set pw????

離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2009-08-05
引用第16樓垃圾桶2009-08-05 15:34發表的“”:
邊個去set先至公平 [表情] [表情] [表情] [表情]

無得改?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2009-08-05
引用第19樓jimmy05-08-2009 15:39發表的“”:
無得改?

下放權限呢 d 唔好亂咁改動
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2009-08-05
引用第5樓Kama-gotchi2009-08-05 15:25發表的“”:
問題係 set 既 pw 係邊個比 [表情]
桶笑 / 兩位總版?
佢地本身都係某一隊既成員,會唔會有利益衝突架
.......

无错,我之前都系想到尼个问题!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2009-08-05

話時話...叫muly release呢個facilities比較方便喎...

離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2009-08-05

请muly坦主出山啦。。。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2009-08-05
引用第20樓Kama-gotchi2009-08-05 15:39發表的“”:
下放權限呢 d 唔好亂咁改動

我既意思係密碼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2009-08-05
舉腳贊成
∼縱使我們選擇不了出生的環境,決定不了生命的長度,卻能憑著一顆虔誠向善的心,讓自己活出了生命的深度。∼

離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2009-08-05
其實有個簡單少少既方法,當然都有少少講個信字....叫其中一個SET密碼,當然係D難D唔係咁易記既密碼
7g3ny9edh,當俾左果組人之後,即刻DEL,要記都記唔到....
老實講,又唔係賭真錢,玩下遊戲o者,我願意相信兩位總版同桶笑喎
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2009-08-05
引用第26樓jimmy2009-08-05 15:45發表的“”:
其實有個簡單少少既方法,當然都有少少講個信字....叫其中一個SET密碼,當然係D難D唔係咁易記既密碼
7g3ny9edh,當俾左果組人之後,即刻DEL,要記都記唔到....
老實講,又唔係賭真錢,玩下遊戲o者,我願意相信兩位總版同桶笑喎 [表情]

我都無所謂的...真係為左方便大家吧...

想一個可行既方法...唔洗大家要靠別處才能成事麻...

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2009-08-05
引用第24樓jimmy05-08-2009 15:41發表的“”:
我既意思係密碼 [表情]

密碼邊個 set
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2009-08-05
引用第28樓Kama-gotchi2009-08-05 15:53發表的“”:
密碼邊個 set

知道唔好比peter成團啦...