• 13154閱讀
  • 237回復

[投訴]投訴 freezefox [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線nokia
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 180  發表于: 2009-08-12
引用第177樓六如2009-08-12 01:10發表的“”:
呢位大佬,即係你想點呢?叫你公開問又唔滿意,法律都唔比律司私下會見証人啦,何況法官!
再講,你一而再,再而三禁單打某位會員,其用意的確讓人懷疑,問心個句,我認為你唔係想博出位就係另有意圖。
.......

第一, 我已經公開問左

第二, 我唔會再理freezefox所有既post, 佢依家根本玩針對

第三, 係你地好友論壇自己都 set 左 "對本次管理操作有任何異議,請與我取得聯系。"; 所以並唔存在乜野 "攪到自己鬼鬼崇崇唔見得光呀?"

Anyway, 我唔會再理freezefox所有既post
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 181  發表于: 2009-08-12
大哥
做做好心
開會前記得單聲,因為唔知你幾時開會行開「一陣」,幾時打緊螳螂拳呀...
只愛足球
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 182  發表于: 2009-08-12
引用第166樓nokia2009-08-12 01:01發表的“”:
三郎, 你係到要我公開講, 我依家就公開講,
.......

第一,我重來無針對你。我問你係唔係ryan。原因我手頭上掌握左少少野,所以先甘問。

第二,好老實講,我無話過老狐岩晒。請留意尾果句我叫大家注意用詞。而你自己本身都「人生攻擊」jimmy又點計。

第三,我有義務pm答你。相信我亦有權利去拒絕係pm答你任何野掛。事無不可對人言
離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 183  發表于: 2009-08-12
引用第181樓迪克2009-08-12 01:18發表的“”:
大哥
做做好心
開會前記得單聲,因為唔知你幾時開會行開「一陣」,幾時打緊螳螂拳呀...

可能係「緊急」會議
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 184  發表于: 2009-08-12
其實呢件事係咪已經唔止係政治問題咁簡單?
離線六如
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 185  發表于: 2009-08-12
引用第180樓nokia2009-08-12 01:16發表的“”:
第一, 我已經公開問左
第二, 我唔會再理freezefox所有既post, 佢依家根本玩針對
.......

一,係你 pm 總版,總版叫你公開你先公開姐!

二,惡人先告狀,係你玩針對先既。

三,你理解力有問題?我第三點都唔係講你講呢樣野!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 186  發表于: 2009-08-12
引用第180樓nokia2009-08-12 01:16發表的“”:
第一, 我已經公開問左
.......

你開TOPIC 投訴我,然後話唔會再理我既POST?

阿生,你今年貴更呀,腦旬生埋未架?等係你有心玩兩位總版,嫌佢地得閒得滯,嫌佢地多時間訓覺呀?

你究竟有冇睇清楚邊個開呢個TOPIC 架!邊個係總版宣佈結論後仍然要咬住唔放呀?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 187  發表于: 2009-08-12
半夜三更收哂火....好事黎ge!

算啦, 下次唔好喇

見你知衰知錯, 我決定原諒你
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 188  發表于: 2009-08-12
最攪野係佢係「我唔會再理會FREEZEFOX 既所有POST 」個到繼續「理會我D POST」…………

然後再補充多句我唔會理會佢D   POST………

哎,D人真係咩都夠敢死架喎。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 189  發表于: 2009-08-12
引用第186樓freezefox2009-08-12 01:22發表的“”:
你開TOPIC 投訴我,然後話唔會再理我既POST?
.......

夠喇老狐!!!!!

何必呢!!!!!!!!!

正所謂 " 一舊垃圾都有佢既存在價值.... "

http://www.sbhk.org.hk/
我已經介紹左呢度俾佢
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 190  發表于: 2009-08-12
投訴freezefox然後又話唔理人
但係又仲響個投訴post 入面咬住freezefox單野唔放

唔理佢o既定義係咪只係唔quote freezefox o既post咁幼稚?
離線六如
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 191  發表于: 2009-08-12
引用第188樓freezefox2009-08-12 01:25發表的“”:
最攪野係佢係「我唔會再理會FREEZEFOX 既所有POST 」個到繼續「理會我D POST」…………
然後再補充多句我唔會理會佢D   POST………
.......

平時積怨太深!
離線nokia
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 192  發表于: 2009-08-12
引用第182樓三郎2009-08-12 01:19發表的“”:
第一,我重來無針對你。我問你係唔係ryan。原因我手頭上掌握左少少野,所以先甘問。
第二,好老實講,我無話過老狐岩晒。請留意尾果句我叫大家注意用詞。而你自己本身都「人生攻擊」jimmy又點計。
第三,我有義務pm答你。相信我亦有權利去拒絕係pm答你任何野掛。事無不可對人言

咁我依家已經公開問你, 你係咪重要拒絕公開答我

你話如果 freezefox 唔係岩晒, 咁跟著呢??? 無下文??? 係咪因為你認為我都有錯, 所以佢犯版規都可以???

甚至乎好似依家咁, 係政務版果度糟都可以?

jimmy自己係到寸人先, 而且如果要討論 jimmy, 你可以開另一個 post 講, 我唔介意同你討論佢的
離線
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 193  發表于: 2009-08-12
引用第192樓nokia2009-08-12 01:28發表的“”:
咁我依家已經公開問你, 你係咪重要拒絕公開答我 [表情] [表情] [表情]
你話如果 freezefox 唔係岩晒, 咁跟著呢??? 無下文??? 係咪因為你認為我都有錯, 所以佢犯版規都可以???
.......

自殺式襲擊

唔理自己會唔會被罰, 扭盡六壬都要搵老狐陪葬...你都算用心良苦咯.....
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 194  發表于: 2009-08-12
第一, 我已經公開問左
.......

係你自己投訴..而家我同迪神判左喇。你又話我針對點點點。

我而家同你講,無論你滿唔滿意都好。我無打算收番我講過既野。我無需要為討好你而判。

除非我唔做總版主囉,再唔係你向好友最高中央領導人投訴。

既然你覺得甘屈就,全世界針對你既。

好老實講做咩要委屈自己姐。