• 13151閱讀
  • 237回復

[投訴]投訴 freezefox [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2009-08-11
引用第52樓科高2009-08-11 16:33發表的“”:
我睇完晒
我認為有人的確係以「狗」形容NOKIA~~~這是一回事
至於果個topic,nokia有佢既論點,包括提到中國同香港既分別,我係buy既,中國係包埋香港,如果想講唔包香港及澳門既地方,用「內地」先至政治正確,此所以點解我見到HT版有「香港國家隊」呢個字眼都會覺得有不妥之處
.......

邊個都好,切忌只看見別人眼中的木屑,而看不見自己眼中的大樑

科高~
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2009-08-11
引用第54樓火鳳凰2009-08-11 16:33發表的“”:
老狐,我都覺得你唔好再睬佢,明顯地佢係針對你,知你唔忍得氣,set 定圈套等你上釣。
你愈同佢理論,佢就愈興奮……
.......

由第一次係新聞版既爭執,都明顯知道係衝住我而黎啦!

一個新會員,竟然特別留意我既事情,連我買咩股票都知。其他人既回覆一蓋不理,不聞不問,專心一意淨係啄住我既回文黎嘈。一睇就知完全係為左挑釁我而黎既。

唔好講咩,你睇宜家,我「疑似」形容佢係狗,佢投訴我,但完全無視「疑似」形容佢係人渣既你。TC 直頭係呢個TOPIC 到指名道姓咁鬧佢係狗添!佢可以聲都唔聲,半句反駁都無。一D 都唔動容!好似默認咁。

各位,你地得唔得?我就唔得啦。

唯一解釋係,佢由始至終,由頭到尾,都係想惹我同佢嘈交,等總版一次過BAN 哂我地。根本就係有動機有預謀既尋仇!

都唔知係咪「何壞人」借屍還魂。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2009-08-11
引用第61樓freezefox2009-08-11 16:41發表的“”:
.......

呢個事候,最好要...

叫桶笑出來搵證據了
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2009-08-11
引用第61樓freezefox2009-08-11 16:41發表的“”:
.......

「何壞人」

一句到尾,公道自在人心~
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2009-08-11
係唔係因為你獨吞小鳳果百萬家財...所以蠻人不服呀?
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2009-08-11
引用第64樓sun2009-08-11 16:44發表的“”:
係唔係因為你獨吞小鳳果百萬家財...所以蠻人不服呀?

或者係前度女友
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2009-08-11
引用第52樓科高2009-08-11 16:33發表的“”:
我睇完晒
至於果個topic,nokia有佢既論點,包括提到中國同香港既分別,我係buy既,中國係包埋香港,如果想講唔包香港及澳門既地方,用「內地」先至政治正確,此所以點解我見到HT版有「香港國家隊」呢個字眼都會覺得有不妥之處
.......

對唔住.

我睇唔到你的評論有d咩理據~
恕我不能認同你對nokia o係o個個post的評價~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2009-08-11
引用第63樓reve2009-08-11 16:44發表的“”:
「何壞人」 [表情] [表情] [表情]
一句到尾,公道自在人心~ [表情]

勾起我D 痛苦回憶呀!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線nokia
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2009-08-11
.......

我睇完晒

不過,NOKIA就衰在無啦啦自己幫人地設立場再去又插人,挑起爭端

呢點我真係好睇唔過眼,更令我痛心既係,我本就是一個親政府的人
nokia的說話太過激進,已去到走入死胡同的地步,對於一個政府絕對有負面的效果,只會令人對政府更為反感

再者,佢講JIMMY仔果D野,簡直係不敢恭維,竟然咁人生攻擊??
話佢係狗形容得未必不合適,但在好友咁講就的確唔係咁好
不過我又覺得,佢D說話方式其實更像一個背稿機械人呢....

nokia,我認為,如果您投訴人地話您係狗,有關人士應該處理,但點解您又對Jimmy講d咁既說話呢???
您唔想人地話您係狗,但您唔會覺得您咁樣話Jimmy仔,佢會唔好受既咩??

邊個都好,切忌只看見別人眼中的木屑,而看不見自己眼中的大樑.

唔係唔理 TC 或者其他人, 而係剛剛要開會, 所以先唔覆, 唔好係到作野

而家好明顯其他人都覺得 freezefox 有話我 la
離線nokia
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2009-08-11
引用第43樓tc22182009-08-11 16:24發表的“”:
你投咩訴freezefox丫﹐投訴我先o岩啵
o個個係好似﹐假設鬧你係狗o者
我就唔同喇﹗
我呢家指名道姓﹐好友會員 nokia 連狗屎都不如﹗收皮啦你﹗

放心, 我無話唔投訴你

搞掂另一單再慢慢同你計
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2009-08-11
深夜開會咁搞gag
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2009-08-11
引用第70樓Gabriel2009-08-11 16:56發表的“”:
深夜開會咁搞gag [表情]

???唔明
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2009-08-11
引用第71樓jimmy11-08-2009 16:58發表的“”:
???唔明 [表情]

佢成日都淨係同freezefox玩唔同其他人玩架嘛

我咪以為佢長時間都係開會...包括深夜果陣

誤會誤會
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2009-08-11
引用第72樓Gabriel2009-08-11 16:59發表的“”:
佢成日都淨係同freezefox玩唔同其他人玩架嘛
我咪以為佢長時間都係開會...包括深夜果陣 [表情]
.......

笑左
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 74  發表于: 2009-08-11
引用第31樓tc22182009-08-11 16:15發表的“”:
你唔洗qoute呢個qoute o個個﹐我第一個行出黎話你係狗﹗
唔係﹗係狗屎﹗
話你係狗都侮辱我屋企o個四隻狗
無知識無人格無品行
.......

勁.......