• 2081閱讀
  • 12回復

[足球遊戲]有無c hing 有玩英超官網個Fantasy football? [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線kenlo001

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2009-08-24
— 本帖被 迪神 從 【其他足球遊戲專區】 移動到本區(2014-06-25) —
如題~

有既話請幫忙一下評陣或者分享下心得~
離線阿童木
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2009-08-24
個版面好正咁喎
離線kenlo001
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2009-08-24
ok ga~ 仲有獎品送tim~ 全年總冠軍送2場vip英超賽事(包機票,住宿,仲送250英磅過你洗 ) 每月冠軍就送 Digital Cam. / mp3 / 波衫1套~
我今年第1次玩~ 見呢度咁多c hing 玩yahoo FF, 睇下有無人有玩埋官網個FF, 交流下意見咁囉~
離線YIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2009-08-24
官網果個我以前玩過,好似限左每週只可以換幾條友,見咁得麻煩,玩番yff算,起碼多人玩
離線godkiu
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2009-08-24
引用第2樓kenlo0012009-08-24 18:39發表的“”:
ok ga~ 仲有獎品送tim~ [表情] 全年總冠軍送2場vip英超賽事(包機票,住宿,仲送250英磅過你洗 [表情]) 每月冠軍就送 Digital Cam. / mp3 / 波衫1套~
我今年第1次玩~ 見呢度咁多c hing 玩yahoo FF, 睇下有無人有玩埋官網個FF, 交流下意見咁囉~

獎品咁豐富既
離線kenlo001
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2009-08-24
引用第3樓YIN2009-08-24 18:42發表的“”:
官網果個我以前玩過,好似限左每週只可以換幾條友,見咁得麻煩,玩番yff算,起碼多人玩 [表情]

嗯~ 好似話每個星期可以無限制換1個球員~ 多過1個會扣分~
多d限制咪多d難度~ 都有佢好玩之處既~ 希望可以有多d人玩啦~
離線kenlo001
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2009-08-24
引用第4樓godkiu2009-08-24 18:42發表的“”:
獎品咁豐富既

講真, 我無諗過會贏到囉~ 志在多個game玩下o者
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2009-08-24
引用第3樓YIN2009-08-24 18:42發表的“”:
官網果個我以前玩過,好似限左每週只可以換幾條友,見咁得麻煩,玩番yff算,起碼多人玩 [表情]

俾錢,咪可以換多幾個囉.......
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2009-08-24
離線kenlo001
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2009-08-25
原來任版主都有玩 點解好友呢度好似無咩人討論呢隻FF?
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2009-11-29
引用第9樓kenlo0012009-08-25 01:56發表的“”:
[表情] 原來任版主都有玩 [表情] 點解好友呢度好似無咩人討論呢隻FF? [表情]

我一直都有玩,貪佢唔駛點理的球員的傷,自動補上冇出場的。

今年叫做玩得唔錯,咁多年最高排名。

Points (Rank)
Overall: 839 (2,341)
November: 202 (7,473)

Total players: 2,163,469

以前季季都係排十幾廿萬,斬時排2341。
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2009-12-07
引用第10樓任天痕2009-11-29 17:57發表的“”:
我一直都有玩,貪佢唔駛點理的球員的傷,自動補上冇出場的。
.......

估唔到今週又有79分。

Points (Rank)
Overall: 921 (1,691)
December: 79 (11,886)

Total players: 2,177,030
離線go2tony
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2010-08-07
http://fantasy.premierleague.com/

如有玩的,可加入以下聯賽

港超聯賽盃H2H

Code to join this league: 151774-56742

人數限制: 18 (先到先得)
雙循環聯賽: Gameweek 2-35
八強聯賽盃賽: Gameweek 36-38