• 2816閱讀
  • 27回復

[認真]點解TRADE人一定要等兩日呢?[/認真] [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線jimmy

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2009-10-31
[認真]點解TRADE人一定要等兩日呢?[/認真]

有D TRADE,明眼人一睇就知公唔公平,可能叻D既用5秒,渣D好似我既,睇夠15分鐘相信都可以下到結論

好似我而家呢個TRADE,評審團都5個投讚成,無人投反對,個TRADE公平到唔公平,擺明唔係利益輸送
咁公平既TRADE,其實等咩野呢??

我地而家唔係投緊特首,要諗好多野,呢個人係咪適合做特首,又..我地唔係判緊呢個人係咪殺人犯,判錯好人,就唔好啦

如果齊人既,呢個TRADE跟本15分鐘就可以定到OK唔OK.....
喂,如果個TRADE有問題既,你地投反對票,我TRADE唔到,無問題個架喎,又無人投反對票,咁即係點呢??

老實講,我唔係怪無投票既人,有時,真係忙無時間,唔得閒投票,唔出奇,好似我做地產,果兩日忙既,上唔到黎就上唔到黎架啦.....

但係而家個問題我覺得係,問D人讚唔讚成之後,講多兩頁,吹多幾頁水,有D人就見唔到要投票,我間唔中提番又驚D人嫌我煩,我唔提番,又驚D人唔知,有D人知既,由於惰性,又未必一定會投難道一定要兩日,OK,如果話規則定左兩日,我無野好講以後

而家有D諗法想TRADE人,由於呢度未COMFIRM,所以郁唔到,,有人俾OFFER我,我想TRADE,TRADE鬼咩,呢單都未TRADE到,仲TRADE乜Q人呀,想轉人,又唔知到時呢度TRADE唔TRADE到人,唔知轉個C好定PG好.....乜都做唔到

OK,下次有人要TRADE人,我又唔投票,再下次有第D人要TRADE人,果個人又唔投,咁大家就一齊唔投票....

最尾只會搞到有人無心機玩

我最主要既意思係,睇下有冇得改下個投票方案
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2009-11-02
我覺得冇 trade 係唔可以接受...
再唔making sense 的,我都覺得冇問題~
如果係要black and white 的 endorse~
可以pm我,我即刻留隻字~
離線frankie
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2009-11-01
[認真]只要大家反對的話,trade 唔到
就唔駛等兩日架啦 [/認真]
寧願一生都不說話 都不想講假說話欺騙你
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2009-11-01
引用第24樓迪神2009-11-01 02:03發表的“”:
update係下晝四點呀,咩事呀? [表情]

我以為係計TRADE TIME
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2009-11-01
update係下晝四點呀,咩事呀?
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2009-11-01
/////
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2009-11-01
頂,好眼訓,FULL TIME玩YAHOO
夜晚睇波,日頭睇NBA
離線cody
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2009-11-01
引用第20樓jimmy2009-11-01 01:13發表的“”:
[表情] [表情]上唔到黎,仲要不滿 [表情]

離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2009-11-01
引用第19樓cody2009-11-01 01:11發表的“”:
其實太快也可能令其他太忙少上o黎的users不滿 [表情]
夠人就accept immediately
if not, then wait 2 days ... it is fair enough

上唔到黎,仲要不滿
離線cody
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2009-11-01
其實太快也可能令其他太忙少上o黎的users不滿

夠人就accept immediately
if not, then wait 2 days ... it is fair enough
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2009-11-01
我覺得TRADE人投票本未倒置左

個重點唔係幾多人支持,而係幾多人覺得有問題,反對

所以我問,點解無問題既DEAL要等兩日
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2009-11-01
15分鐘只係比喻,我無要求過15分鐘
離線snipertcy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2009-11-01
引用第13樓迪神2009-11-01 00:22發表的“”:
咁咪又係等兩日,人地就係唔想咁耐呀~ [表情]

咁 24 小時囉, 其實我玩左咁耐都慣左兩日的了~

15 分鐘就太離譜了
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2009-11-01
引用第14樓cody2009-11-01 00:36發表的“”:
how many dead team now ?? only Don~Hope ??

係yff果邊已經同佢講左,佢話會攪架~
離線cody
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2009-11-01
how many dead team now ?? only Don~Hope ??