• 5584閱讀
  • 55回復

[投訴]惡意低毀... [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2009-11-23
兩位冷靜點啦, 唔好上到黎office都嘈啦!
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2009-11-23
引用第14樓freezefox2009-11-23 17:53發表的“”:
咁即係點呀?投訴定唔投訴呀?
.......

你都停啦,越講越過火,遲早真係變惡意抵毀~
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2009-11-23
引用第14樓freezefox2009-11-23 17:53發表的“”:
咁即係點呀?投訴定唔投訴呀?
.......

投訢又如何?

得罪講句...佢地有能力定你罪咩?? 問心啦...

就算你講如何抵毀的說話...都可以美化說話...令自己洗脫...

唯有我自己處理...

再講多次...你話我"不知所謂"...全言是在抵毀我對事件的睇法...
我對此沒法接受...

唔好再問我...什麼是"不知所謂"...
你要洗脫所講既野...行為上已經好明顯了...

唔好再打打單單了...
睇得多...我真係覺得好討厭!!
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線Obadiah
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2009-11-23
問心...真係定到罪又點?....
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2009-11-23
引用第17樓sun2009-11-23 18:02發表的“”:
投訢又如何?
.......

嘩……精采!

即係,你係完全唔需要解釋我究竟做錯咩,只要你「覺得」我係錯,我就係錯!

「莫須有」得你!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2009-11-23
你究竟知唔知你自己係到投訴緊D 咩架?

離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2009-11-23
冷靜d先

有時討論都興起用詞講重左少少係正常既(我成日都係甘)...
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2009-11-23
引用第20樓freezefox2009-11-23 18:10發表的“”:
你究竟知唔知你自己係到投訴緊D 咩架? [表情] [表情] [表情] [表情]

你究竟知唔知你講野好過份?

或者講多次...你曾有覺得自己對人講野過份?
講完是否有半點後悔?

點過份又點...都會話人生安白撞...

或許任何不喜歡...什至因為想講嬴別人...
而對別人不客氣? 你同N人又有何分別?

知不知...好友中人...都因你而離去?  

投訢可以成普通TOPIC...

算了...迪神...LOCK TOPIC吧...

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2009-11-23
引用第22樓sun2009-11-23 18:19發表的“”:
你究竟知唔知你講野好過份?
或者講多次...你曾有覺得自己對人講野過份?
.......

請你攪清楚,呢到係OFFICE,唔係吹水站。你開得TOPIC 投訴我,請你客觀地攞出證據,最重要係,唔該你證明我有違規。

如果你打算同我「傾心事」,唔該返吹水版。

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2009-11-23
投訢又如何?

就算你講如何抵毀的說話...都可以美化說話...令自己洗脫...

唯有我自己處理...

再講多次...你話我"不知所謂"...全言是在抵毀我對事件的睇法...
我對此沒法接受...

唔好再問我...什麼是"不知所謂"...
你要洗脫所講既野...行為上已經好明顯了...

唔好再打打單單了...
睇得多...我真係覺得好討厭!!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2009-11-23
做咩同一段野又POST 多次出黎?你驚人地睇唔到?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2009-11-23
不如攪清楚,你其實唔係投訴既,你只係想借今次事件,撩起一大班平時都睇我唔順眼既人一齊入黎數下我咁者,係話?等大家有個平台可以發洩下,你一句:「係啦,老狐平時都係咁口臭架拉!」佢一句:「你睇呢個人成日比人投訴,梗係佢有問題啦!」

其實呢個先係你真正既目的,係咪?

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2009-11-23
引用第25樓freezefox2009-11-23 18:27發表的“”:
做咩同一段野又POST 多次出黎?你驚人地睇唔到?

引用第21樓三郎2009-11-23 18:15發表的“”:
[表情] 冷靜d先

有時討論都興起用詞講重左少少係正常既(我成日都係甘)...

已有定案...我唔想再同你討論...

但我不會接受...

你真係令我覺得...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2009-11-23
引用第26樓freezefox2009-11-23 18:30發表的“”:
不如攪清楚,你其實唔係投訴既,你只係想借今次事件,撩起一大班平時都睇我唔順眼既人一齊入黎數下我咁者,係話?等大家有個平台可以發洩下,你一句:「係啦,老狐平時都係咁口臭架拉!」佢一句:「你睇呢個人成日比人投訴,梗係佢有問題啦!」
其實呢個先係你真正既目的,係咪? [表情]

不要再東拉西扯了...

離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2009-11-23
只能說 ........

老狐的「不知所謂」不能構成一條罪