• 5567閱讀
  • 55回復

[投訴]惡意低毀... [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線victorally
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2009-11-24
引用第42樓sun2009-11-24 11:25發表的“”:
我唔介意當事人日後當我透明...
我只求日後唔好再用抵毀/單打既言論來再攻擊/騷擾我...
我亦唔會再與此人作任何回文/溝通等言論...
.......

當然啦
sun姐你要唔理人我地管唔到
不過自己成日谷住道氣
為咩呢

小事黎
以和為貴吧
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2009-11-24
引用第45樓victorally2009-11-24 11:46發表的“”:
當然啦
sun姐你要唔理人我地管唔到
不過自己成日谷住道氣
為咩呢
.......

我就係因為唔想再接受呢d刻薄言論而生氣...
所以未唯有以後都唔回應囉...

我呢d係私下既處理同決定...

無啦啦...真係唔知為咩要咁做...
但事出必有因...
真係多謝你既關心...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線him
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2009-11-24
平時係吹水post都好地地架
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2009-11-24
開心就好∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線CopoeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2009-11-24
freezefox說的有道理,不過個人認為語氣真的重了點
..大家都係討論,火花少不了,不過多注重語氣為要,
大家上黎都係為relax為娛樂,無謂搞到大家都唔開心吧..
離線jaypoon
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2009-11-24
引用第46樓sun24-11-2009 11:52發表的“”:
我就係因為唔想再接受呢d刻薄言論而生氣...
所以未唯有以後都唔回應囉...
.......

在此不想討論誰對誰錯, 講真每件事人人的看法不同,
論壇係言語自由的地方, 乜野人講乜野說話其實都冇問題,
不過發言之前首先要抱著尊重別人的心態.

雙方都係好友元老級會員, 事件既然已經令雙方不開心,
甚至可能已經種下心病, 相信事件再爭論下去也得不出誰是誰非,

本人其實已經很少來論壇了, 不如讓我當個八掛和事佬,
雙方唔好再為呢件事爭論下去了, 一人少一句,
讓時間衝淡內心的不快, 讓論壇多兩位資深的好友!
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2009-11-25
引用第50樓jaypoon2009-11-24 21:58發表的“”:
不過發言之前首先要抱著尊重別人的心態.
雙方都係好友元老級會員, 事件既然已經令雙方不開心,
甚至可能已經種下心病, 相信事件再爭論下去也得不出誰是誰非,
本人其實已經很少來論壇了, 不如讓我當個八掛和事佬,
雙方唔好再為呢件事爭論下去了, 一人少一句,
讓時間衝淡內心的不快, 讓論壇多兩位資深的好友!
.......

希望你也尊重我的想法及立場...

多謝j兄的留言與關心...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2009-11-25
引用第51樓sun2009-11-25 12:15發表的“”:
希望你也尊重我的想法及立場... [表情]
多謝j兄的留言與關心... [表情]

你似乎想係呢到每日一推咁喎。

我本來都唔打算再係呢到發言,但見你咁有興致,唔陪下你又好似講唔過。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2009-11-25
宜家投訴又無人受理,自己落唔到台,就借個勢係呢到講三講四,居心可測,居心可測。真係諗住以後唔啋我既就唔好係到挑釁啦!講一套做一套!任

我尋晚見到呢堆POST 都唔回,就係諗,OK,就咁停左佢都係好事。只要樓主唔好再入黎多多野講就得。但偏偏有人就係唔打算比呢個TOIC 完結,係要入黎再講過。咁就唔好怪我唔停口啦。

各位,真係有心幫忙既,咪當呢個TOPIC 透明囉,我保證咁既情況下,我呢個POST 應該都會係最後一個POST。但大家有興致入黎留言比意見既,我都歡迎,但到時咪又叫我「一人少句」喎。人地都唔肯一人少句,我好難少佢一句半句架喎。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線艾云
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2009-11-26
引用第50樓jaypoon2009-11-24 21:58發表的“”:
.......

兩位都應該參考下J兄果種寬宏

繼續嘈落去...兩個唔開心之餘...其他好友心情亦難受
離線嘉儀
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2009-11-27