• 2626閱讀
  • 47回復

[24/11]雜誌登「床上親密照」謝安琪被辱傷心 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線鬼影炎光

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2009-11-24

【本報訊】(記者 李思穎)謝安琪、泳兒、陳柏宇、hotcha以去年得獎人身份出席昨日的「2009四台聯頒音樂大獎」記者會,是非不絕的謝安琪再度惹上緋聞,有雜誌登上一張疑似她跟貌似陳奕迅的「床上親密照」,謝安琪為此事大感不快,直斥遭到侮辱,她再三強調沒有影親密照的習慣和喜好,相中人根本不是她。

原以為謝安琪和陳奕迅的緋聞淡化下來,豈料有雜誌登出一張疑似兩人的親密照,令兩人緋聞又再炒起,謝安琪對今次事件坦言很不快,她說:「這一年不斷給攻擊,這次是很大的侮辱,報道好肉酸,令我很傷心,此舉覺得有人刻意攻擊和詆譭我,我唔知係咩人攪事。(相中男人被指似陳奕迅?)何解經常被人亂講,同陳奕迅的緋聞要澄清都說了,可是仍不斷受到攻擊,之前有記者想給我看這張相,我都拒絕,因為知道不是自己。(同老公解釋?)唔使,我從來冇跟任何人影親密照,沒這個習慣和喜好,希望這些不良風氣早日停止,我私人生活好健康。(覺得相中人似你嗎?)零相似,我也沒有弄過該髮型。」至於會否採取法律行動,謝安琪表示一切交由公司處理。
=============================================================
希望真係唔會係你, 唔好好似某人咁話唔係佢, 之後又話自己當年好天真
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2009-11-24
又黎d咁ge野
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2009-11-24
有雜誌登上一張疑似她跟貌似陳奕迅的「床上親密照」

愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2009-11-24
引用第2樓sun2009-11-24 15:43發表的“”:
有雜誌登上一張疑似她跟貌似陳奕迅的「床上親密照」
[表情]

我行過見到報紙檔見過果本野封面, 立下眼都唔太似佢.......
離線rBB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2009-11-24
張相係勁細...仲要勁濛...仲要"假eason"有半塊面比人block左
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2009-11-24
一開始d人通常都話唔係真

btw個女仔好似靚過謝太
離線阿童木
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2009-11-24
英皇又出招
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2009-11-24
有冇相睇下
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線阿童木
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2009-11-24
引用第7樓arsenal2009-11-24 22:39發表的“”:
有冇相睇下

離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2009-11-24
引用第8樓阿童木2009-11-24 22:41發表的「」:

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2009-11-25
引用第6樓阿童木2009-11-24 22:37發表的“”:
英皇又出招 [表情]

係呢!係呢!你都有咁既感覺呀?

我真係覺得自從佢上位之後,D 攻擊係有組織有目的咁黎架。D 生豬肉有時都砌得好離譜下,明顯係針對人黎攪既,唔係純為造新聞賣紙咁簡單。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2009-11-25
唔似wo
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2009-11-25
不過我最憎係D 雜誌係咁砌佢老公,人地又無做錯咩,寫埋D 野鬼咁難聽,真係好賤格!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線阿童木
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2009-11-25
引用第10樓freezefox2009-11-25 11:03發表的“”:
係呢!係呢!你都有咁既感覺呀?
.......

唔係感覺而係事實,東方新地同Monday都係新傳媒集團,即係英皇屬下。
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2009-11-25
張相都唔似...

自從亞蕉事件起...相信而家d人要影都唔會咁疏忽了...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...