• 1287閱讀
  • 6回復

[求助]呢個post有冇違反版規? [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線迪克

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2010-02-05
http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=83233&page=e#a

入面o既link都係連去另一個forum...
唔知有冇違反有關宣傳方面o既版規呢?
只愛足球
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2010-02-05
出文果個係果個壇既版主,d片又唔係果度原創,只係utube embed落去....蚊蚊地喎~
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2010-02-05
引用第1樓迪神2010-02-05 11:22發表的“”:
出文果個係果個壇既版主,d片又唔係果度原創,只係utube embed落去....蚊蚊地喎~ [表情]

咁我應該剷左呢個post就夠?
只愛足球
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2010-02-05
引用第2樓迪克2010-02-05 11:23發表的“”:
咁我應該剷左呢個post就夠?

1. 論壇廣告政策
好友論壇作為一個足球為主的論壇,對於廣告既政策,和其他論壇一樣,均嚴禁下列事項
*嚴禁於簽名檔或個人的Profile內不得含有其他論壇、非由本壇所舉辦的活動宣傳或未經許可的商業性網站,包括自動提取論壇任何資料的網站,但大型搜尋器例外
*嚴禁在未經壇主或助理壇主的書面同意前,利用論壇內任何資源,包括但不限於PM或版面任何位置,發文向其他會員宣傳任何服務(無論是商業性與否)、宣傳非由本壇所舉辦的活動或論壇

*所有要求鏈結或聯盟文章均須在特定文章內提出,任何不經過特定文章內的要求鏈結,本壇將不會處理及會把該等文章刪除
*所有版主/會員如接獲任何非本壇活動宣傳的要求,必須先行得到壇主或助理壇主的同意才可發文,以避免本壇負上任何責任

係唔係叫宣傳就你決定了...
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2010-02-05
引用第3樓迪神2010-02-05 11:34發表的“”:
1. 論壇廣告政策
好友論壇作為一個足球為主的論壇,對於廣告既政策,和其他論壇一樣,均嚴禁下列事項
*嚴禁於簽名檔或個人的Profile內不得含有其他論壇、非由本壇所舉辦的活動宣傳或未經許可的商業性網站,包括自動提取論壇任何資料的網站,但大型搜尋器例外
*嚴禁在未經壇主或助理壇主的書面同意前,利用論壇內任何資源,包括但不限於PM或版面任何位置,發文向其他會員宣傳任何服務(無論是商業性與否)、宣傳非由本壇所舉辦的活動或論壇

.......

我係睇過總版規...有疑問先拎上o黎...
你家陣又叫我自己決定

而且我想知,係咪剷左個post就夠?
定係要扣好友元?凍結戶口?禁言?
只愛足球
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2010-02-05
引用第4樓迪克2010-02-05 11:36發表的“”:
我係睇過總版規...有疑問先拎上o黎...
你家陣又叫我自己決定 [表情] [表情] [表情]
而且我想知,係咪剷左個post就夠?
.......

講真佢都係第一次出topic jei,未肯定佢係唔係有心宣傳,冇需要扣分甚至要ban咁嚴重呀,pm提下佢咪得囉~
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2010-02-05
引用第5樓迪神2010-02-05 11:38發表的“”:
[表情] [表情] [表情] [表情] [表情]
講真佢都係第一次出topic jei,未肯定佢係唔係有心宣傳,冇需要扣分甚至要ban咁嚴重呀,pm提下佢咪得囉~ [表情] [表情] [表情]

剷ed & pmed
只愛足球