• 1880閱讀
  • 15回復

粗口橫飛 嗌痛唔停 疑似黃長發性愛自拍片段流出(4/3) [復制鏈接]

上一主題 下一主題

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2010-03-05
疑似黃長發性愛自拍片段流出
2010年03月04日

○八年陳冠希淫照事件哄動全港,連外電亦有廣泛報導,過百張女星激情床照,成為市民茶餘飯後熱話。估唔到事隔兩年,明星淫照又再重現江湖,今次男主角,換上「法國情人」黃長發。

本週二(三月二日)下午,有人在討論區內上載九張疑似黃長發與「見身不見樣」的女子做愛相片。上載有關照片的神秘人,更在討論區內留言,願意向有心人出讓整條精華片段。

據睇過整段淫片的人士透露,疑似黃長發的男子,與操廣東話的女子交歡期間,男方粗口橫飛,聽到對手嗌痛,都唔肯收手,夠晒飢渴。

全股盡現
本週二(三月二日)下午五時,有網民於xwants討論區,以「激爆賤男黃長發淫照實錄」為題,上載九張疑似黃長發與女子做愛的照片。
九張圖片中,有三張是疑似黃長發、穿上白恤衫的照片,包括一張半身、兩張大頭相,另外一張大頭相,疑似黃長發男子滿面油光,滿頭大汗,似是激戰過後小休特寫。
不過,最令人嘆為觀止,是一連四張男方「從後進攻」的雄風精華,疑似黃長發的男子,肉股何止在鏡頭前展露,部分更睇到男性重要部位。激戰期間,疑似黃長發的男子,竟轉身面向鏡頭,高舉勝利手勢。

晒股舉 V
一連四張男方從後進攻的照片中,疑似黃長發的男子,在鏡頭前露出渾圓屁股,部分更清楚睇到男性性器官。戴住手錶做愛的男子,甚至對住鏡頭豎起 V字勝利手勢。

嗌痛唔停
至於女主角,九張照片中未有一張能夠目睹全貌,只有一張相信是女方的肉背,拿白色內褲的無頭照片。
淫照一出,整個討論區起哄,至於發放照片的網民,更留言聲稱有整條做愛片段,只要有心人肯出價,願意出讓珍藏。
由於照片內容過度淫穢,未幾,便被網站工作人員刪除,發放照片的人,亦銷聲匿跡。
但據曾飽覽整條淫片的人士透露,片段之初,疑似黃長發的男子,與女方均衣著整齊。之後,男方採取主動,除去對手身上衣服,其間,疑似黃長發的男子一直如狼似虎,極享受激情一刻,可能是力度過猛,操廣東話的女子突然說:「好痛呀!」
對方叫苦,但疑似黃長發的男子卻未有相應配合,反而以流利廣東話粗口恐嚇:「你咪扮啦!×你×你×你……」情緒完全失控,堅決唔肯「收手」。

http://hk.myblog.yahoo.com/stacylife/article?mid=17021
[ 本文被utadahikaru20在2010-03-05 10:31重新編輯 ]
離線yuenchungig
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2010-03-05
引用第0樓utadahikaru202010-03-05 10:20發表的“粗口橫飛 嗌痛唔停 疑似黃長發性愛自拍片段流出(4/3)”:
疑似黃長發性愛自拍片段流出
2010年03月04日
○八年陳冠希淫照事件哄動全港,連外電亦有廣泛報導,過百張女星激情床照,成為市民茶餘飯後熱話。估唔到事隔兩年,明星淫照又再重現江湖,今次男主角,換上「法國情人」黃長發。
.......

變態得黎有點兒搞笑..
離線him
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2010-03-05
seed
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2010-03-05
其實呢…………

佢做愛關我地咩事?又有咩得罪我地?點解人地做愛我地可以好似去公審佢咁既?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線Valencia25
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2010-03-05
sosad
離線阿童木
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2010-03-05
引用第3樓freezefox2010-03-05 15:51發表的“”:
其實呢…………
佢做愛關我地咩事?又有咩得罪我地?點解人地做愛我地可以好似去公審佢咁既?

因為無片睇
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2010-03-05
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2010-03-05
引用第3樓freezefox05-03-2010 15:51發表的“”:
其實呢…………

係咁架啦

娛樂圈人物既私生活 = 俾傳媒放大黎賺錢既工具 = 八卦一族既茶餘飯後話題
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2010-03-05
引用第3樓freezefox2010-03-05 15:51發表的“”:
其實呢…………

咪就係
離線tl9189
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2010-03-05
做乜都唔係問題..

做咩要自拍... 唔拍係咪會變到好似無做過咁
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2010-03-05
引用第9樓tl91892010-03-05 20:05發表的“”:
做乜都唔係問題..
做咩要自拍... 唔拍係咪會變到好似無做過咁 [表情] [表情] [表情]

得閒可以拎番出黎回味
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2010-03-06
就算人地拍低做愛片段,都係人地既私事者。都與大眾無干架?

點解反而無人責怪以不合法途徑獲得呢段片而又想乘機屈錢既人?同埋不顧傳謀道德公開人地私隱既壹周刊?

離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2010-03-06
引用第11樓freezefox2010-03-06 10:30發表的“”:
就算人地拍低做愛片段,都係人地既私事者。都與大眾無干架?
點解反而無人責怪以不合法途徑獲得呢段片而又想乘機屈錢既人?同埋不顧傳謀道德公開人地私隱既壹周刊?

今時今日既香港人就係甘...

如果呢個唔係黃長發..係劉德華黎明eason..情況可能又唔同
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2010-03-06
引用第12樓三郎2010-03-06 11:06發表的“”:
[表情] 今時今日既香港人就係甘...
如果呢個唔係黃長發..係劉德華黎明eason..情況可能又唔同 [表情]

情況梗係唔同!

更加失控哎嘛。本周刊即日斷巿都似!

離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2010-03-06
引用第13樓freezefox2010-03-06 12:21發表的“”:
情況梗係唔同!
.......

我相信到時好多團體譴責本周刊