• 6299閱讀
  • 95回復

[投訴]型男索女版...<<<<美女精華1區(註:內有性感、大膽相片)>>>> [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線sun

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2010-03-08
當中#52 & #54中存在多張全露照相...還有之後仍有類同的照片...
此等嚴重影響好友論壇之風氣...

請有關版主作出馬上刪除...
無論意識或意圖...#87尾...根本同咸網無咩分別...

請各位好友尊重好友論壇...好友是健康的論壇...請勿讓此等風氣繼續漫延於好友...
版規有列明出相性質及內容...請各位跟隨可行尺度...
[ 本文被三郎在2010-03-15 23:39重新編輯 ]
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2010-03-08
Re:型男索女版...
唔單止52,54樓,58都好似有。
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2010-03-08
嘩,好多咸相
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2010-03-08
Re:Re:型男索女版...
引用第1樓名稱已被使用2010-03-08 19:06發表的“Re:型男索女版...”:
唔單止52,54樓,58都好似有。

睇倒...不過一張已經唔得啦...

根本同睇AV或去咸網無咩分別的...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2010-03-08
引用第2樓arsenal2010-03-08 19:08發表的“”:
嘩,好多咸相 [表情]

搞錯呀...你地成日去果度昅女都唔知咩?

離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2010-03-08
咩事
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2010-03-08
引用第4樓sun2010-03-08 19:09發表的“”:
搞錯呀...你地成日去果度昅女都唔知咩? [表情]

下,我直情以為呢個 topic 一早已經刪左
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2010-03-08
贊成,乜都貼晒出黎
離線seattleqoo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2010-03-08
【型男索女】 版規如下:

...........................

請勿張貼意識不良圖片,色情、暴力及血腥圖片均不可
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2010-03-08
引用第6樓arsenal2010-03-08 19:10發表的“”:
下,我直情以為呢個 topic 一早已經刪左 [表情]

我之前入過去...睇倒某d已經出過聱..."呢d叫性感咩?"

但以為會有人跟進...點知今日再入去望下...

嘩...簡直呢哂大譜的...

後面仲有某d好友出過聲...唔知果d相係之前定之後加入去的...

離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2010-03-08
52 樓

[ 本文被dream在2010-03-02 18:41重新編輯 ]

d 相佢轉過黎,呢排冇入去睇真係唔知
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2010-03-08
引用第9樓sun2010-03-08 19:13發表的“”:
我之前入過去...睇倒某d已經出過聱..."呢d叫性感咩?" [表情]
但以為會有人跟進...點知今日再入去望下...
.......

應該係前幾日加上去
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2010-03-08
引用第7樓JHELSEA2010-03-08 19:11發表的“”:
贊成,乜都貼晒出黎 [表情]

唔止貼女人...仲係貼AV男女動作相...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2010-03-08
引用第10樓arsenal2010-03-08 19:13發表的“”:
52 樓
[ 本文被dream在2010-03-02 18:41重新編輯 ]
d 相佢轉過黎,呢排冇入去睇真係唔知

即係大家都唔知佢當中作過d手腳了...

離線YIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2010-03-08
平時都無咩點入去呢區,一入去就大開眼界