• 2952閱讀
  • 39回復

[國際賽]荷蘭亦公布集訓名單 (注意只得26人) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2010-05-05
引用第28樓ringo4182010-05-05 09:53發表的“”:
去大會.....卻爭唔到正選......
年輕人既野就O甘錯失機會了......

佢個陣揀去大會唔係錯~ 錯就錯在上左賊船

果陣去 RM 半季入球率佢好似係最高~ 成日後備出黎入波~ 偏偏唔受重用踢極都無正選
離線JohnnyLi
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2010-05-05
引用第30樓丹尼屎2010-05-05 15:34發表的“”:
佢個陣揀去大會唔係錯~ 錯就錯在上左賊船 [表情]
果陣去 RM 半季入球率佢好似係最高~ 成日後備出黎入波~ 偏偏唔受重用踢極都無正選 [表情]

都唔明d人有前鑒仲走去皇馬,死都唔信邪
離線炸炸帝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2010-05-05
引用第31樓121382010-05-05 16:21發表的“”:

有時唔係個球員決定,係個經理人幫佢揀
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2010-05-05
原來冇雲佬, 好失望
離線鬼仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2010-05-05
vdv傷左?
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2010-05-05
引用第31樓121382010-05-05 16:21發表的“”:

即係佢宜家響米蘭冇表現入唔到國家隊因為佢踢過皇馬?

ok 你贏!
離線ringo418
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2010-05-05

奧雲個時已經係一個人版.........
出親場都有表現, 不過之後下場就坐番後備席.......
離線ringo418
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2010-05-05
引用第35樓阿清2010-05-05 21:55發表的“”:
[表情] 即係佢宜家響米蘭冇表現入唔到國家隊因為佢踢過皇馬?
ok 你贏!

唔係講緊呢o的, 即係一個年輕球員彈起之後, 都需要一直有出場機會, 過皇馬而家看來當然係一個錯既決定. 因為即使佢有表現都無咩出場機會, 增加左既反而係對佢既壓力. 之後過意甲又係另一種風格既足球, 防守性重強o的, 而且佢又要適應ac 既陣式打法.

變左 一個無大賽經驗既年輕人, 又無咩態, 又無表現比國家隊教練睇到, 變左好難入選喇.
反而雲佬入既機會仲有大佢...

(其實我覺得等於希古因, 皇馬其實擺都明唔想出佢, 而佢一直有得出唔係佢有波入, 而係賓施馬水土不服, 入唔到波, raul 係真係老, 不可能連續出場, 試想想在一個攻擊位置, 如果希/賓 表現相約, 會出邊個正選, 一定唔會係希古因, 因為賓施馬既商業價值高過希古因.)
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2010-05-06
引用第37樓ringo4182010-05-05 23:45發表的“”:
(其實我覺得等於希古因, 皇馬其實擺都明唔想出佢, 而佢一直有得出唔係佢有波入, 而係賓施馬水土不服, 入唔到波, raul 係真係老, 不可能連續出場, 試想想在一個攻擊位置, 如果希/賓 表現相約, 會出邊個正選, 一定唔會係希古因, 因為賓施馬既商業價值高過希古因.)

好明顯Pellegrini會比較根據狀態同效果去出人..
多過根據商業價值

冇話Benzema商業價值一定會高過Higuain
只係Benzema貴d買番黎,你會覺得高d
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2010-05-06
引用第12樓迪克2010-05-04 12:52發表的“”:
vdv傷左...我怕8強都無...
今年有表現o既荷蘭球員...真係唔多...

Arjen Robben + Wesley Sneijder!