• 4346閱讀
  • 50回復

[意見]有關HATTRICK版主濫用權力的意見 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2010-05-20
引用第10樓jaypoon2010-05-20 22:13發表的“”:
請明白係兩件事, kai王揀比為最佳文章係一件事.
這次我提出的意見(澄清是意見並其投訢)為一件事.
.......

甘你又知唔知你既推文行為引起左ht版部份版友不滿,

可能kai王既手法係唔岩

但係你有無檢討過自己?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2010-05-20
比冷靜期大家先
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2010-05-20
引用第15樓三郎2010-05-20 22:21發表的“”:
甘你又知唔知你既推文行為引起左ht版部份版友不滿,
可能kai王既手法係唔岩
.......

坦白講我已經好鬆手

有好多好離譜既我都冇扣到

仲警告左幾次

有一次佢講埋D疑似粗口諧音既野

我都係PM叫佢改番就算...並冇追究
離線jaypoon
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2010-05-20
引用第11樓【Kai王*】20-05-2010 22:16發表的“”:
迪克你係個個post都見識過佢呃post啦 [表情]

我個個post有打字,有內容你話我呃post.

http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=86490&fpage=1&toread=&page=61
901樓得兩個表情你唔去罰佢?

http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=86490&fpage=1&toread=&page=58
855樓得兩個表情你唔去罰佢?
866樓得兩個表情你唔去罰佢?

http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=86490&fpage=1&toread=&page=57
849樓得兩個表情你唔去罰佢?

仲有好多我唔得閒數.
老實講你要串我話我,甚至留POST跟我對罵我一D唔介意,
不過你一而再, 再而三選擇運用職權去對我作出無理裁決,
並對所有好友選擇性判罰, 本人對此保留極大意見.
希望閣下有詳細及合理的解釋, 讓我明白是我無理取鬧!
離線MatthewB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2010-05-20
【好友論壇】總版規
12. 會員不得發表連鎖性之文章................

好明顯jaypoon已經犯左總版規,我認為版主【Kai王*】已經好寬鬆,只係jaypoon屢勸不改
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2010-05-20
引用第18樓jaypoon2010-05-20 22:28發表的“”:
http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=86490&fpage=1&toread=&page=61
.......

從旁觀者角度黎睇 , 呢個我唔覺得係一個無理裁決

以上你既例子黎做比較 , 最大既分別唔係幾多粒字 , 唔係幾多個表情符號

而係你既出帖意識

大家意識好明顯 , 我相信所有人都能分得出

你夠膽講你唔係因為你個topic沉左所以你突登發帖黎推返佢上黎?

你既意識係刻意推一個所有人已經失曬興趣既帖,咁已經構成惡意灌水

呢度係論壇 , 當一個帖所有人都冇曬興趣 , 個帖自然會沉

你個帖已經沉左好多次 , 但你仲不斷咁推上黎 , 何必呢?
離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2010-05-20
引用第18樓jaypoon2010-05-20 22:28發表的“”:
.......

你明唔明咩叫內容呀
唔係有字就叫有內容架
我估唔到呢D野都要講

文字,圖像都係傳播訊息既工具
而內容就係文字,圖像背後帶住既意思呀

依家話你呃post就係話你個D文字冇帶住任何意思呀
你post出黎個D例子 佢地既"表情符號" 都係帶住意思架

= 驚訝
= 無奈

"XAYSDASYDSAYDXCV" <- 呢D有文字呀,但冇意思呀 呢d就係呃post呀

夠詳盡未?
你明白未?
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2010-05-20
引用第21樓【Kai王*】2010-05-20 22:36發表的“”:
你明唔明咩叫內容呀 [表情] [表情]
唔係有字就叫有內容架 [表情]
我估唔到呢D野都要講 [表情]
.......

你明白我的意思吧
只愛足球
離線jaypoon
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2010-05-20
引用第20樓OldSosad20-05-2010 22:33發表的“”:
從旁觀者角度黎睇 , 呢個我唔覺得係一個無理裁決
以上你既例子黎做比較 , 最大既分別唔係幾多粒字 , 唔係幾多個表情符號
.......

老實講第一個POST沉左我推番上黎有問題嗎? 有規則說不可以嗎?
第二何為失晒興趣的POST呢, HATTRICK版不嬲都唔多人,平時冇波踢可以一日得2-3個POST,
誰去決定個POST失去興趣? 未免流於主觀.
要不要在POST裡加上"此POST已失去興趣, 請勿再加回覆"等字眼呢?
離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2010-05-20
引用第23樓jaypoon2010-05-20 22:41發表的“”:
老實講第一個POST沉左我推番上黎有問題嗎? 有規則說不可以嗎?
第二何為失晒興趣的POST呢, HATTRICK版不嬲都唔多人,平時冇波踢可以一日得2-3個POST,
.......

唔該你唔好講到HT版得你個POST咁

今日HT版有387個留言

你個POST 30個留言都冇

10份1都冇呀

個POST沉左推番上黎有冇問題係取決於你點樣推番上黎

你有內容既回覆係可以

但灌水就唔可以 呢樣版規已經清楚列明

唔需要我quote俾你睇掛?
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2010-05-20
引用第24樓【Kai王*】2010-05-20 22:47發表的“”:
唔該你唔好講到HT版得你個POST咁
今日HT版有387個留言
.......

不用回應了啦~~

留待總版作出判決吧
只愛足球
離線jaypoon
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2010-05-20
引用第21樓【Kai王*】20-05-2010 22:36發表的“”:
你明唔明咩叫內容呀 [表情] [表情]
唔係有字就叫有內容架 [表情]
我估唔到呢D野都要講 [表情]
.......

如果一個表情都比你咁牽強地解釋倒個意思出黎,
其實我就係唔明點解你對待唔同既人有唔同既標準羅.
講真我出既POST, 每個有意思, 每個有內容.
唯一我諗倒既係, 你個人唔想我推個POST上黎羅,
其實你可以叫我唔好再推, 又或者鎖左我個POST,
你身為版主你咁做我都冇你辦法, 不過你解釋唔倒個理由讓
我信服羅.
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2010-05-20
引用第23樓jaypoon2010-05-20 22:41發表的“”:
.......

咁都叫冇問題?

根據【hattrick足球經理人大賽】 版規

8. 請各位不要蓄意地推舊文章。

加上有會員係上面亦都提及左

根據【好友論壇】總版規

12. 會員不得發表連鎖性之文章

好多野我都唔知點解完全唔認同你
平時冇波踢可以一日得2-3個POST?
你講一日黎聽下

假如唔係失去興趣,點解會冇其他人回post先?
如果真係你咁講ht版冇咩post,咁點解你個post會沉?

你刻意推post呢個動機好明顯,我[8 樓]已經提及左
離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2010-05-20
引用第25樓迪克2010-05-20 22:49發表的“”:
不用回應了啦~~
留待總版作出判決吧

離線MatthewB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2010-05-20
引用第26樓jaypoon2010-05-20 22:50發表的“”:
如果一個表情都比你咁牽強地解釋倒個意思出黎,
其實我就係唔明點解你對待唔同既人有唔同既標準羅.
講真我出既POST, 每個有意思, 每個有內容.
.......

你係咪係office都要曲線罵人呢?