• 5670閱讀
  • 96回復

【成皇敗寇YFF™】 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線TriFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2010-05-21
參拜新主持人
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2010-05-21
奴奴兄,我想参加。註冊超過四年,近两季打入top 50,擁有不少於十萬好友元

希望成皇敗寇委員會批准
離線charm
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2010-05-21
奴奴,我都想報名。

我年資足夠,yff版都算活躍(應該都算有d名卦),儲左咁多年錢,都應該夠玩成皇。
唯一較弱既係我yff既長期表現唔穩定,所以都未上過top100(最高只係1xx)。但我優點係我玩在任兄各類game多年,每一個game我都會玩足成季無走堂,希望呢個良好紀錄可以彌補我實力上既不足。
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2010-05-22
我係【成皇敗寇委員會】成員
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2010-05-22
引用第33樓國球旗2010-05-22 01:19發表的“”:
我係【成皇敗寇委員會】成員 [表情]

係,有問題
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2010-05-22
引用第34樓arsenal2010-05-22 01:20發表的“”:
係,有問題 [表情]

岩岩返,咩都唔知....
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2010-05-22
引用第35樓國球旗2010-05-22 01:22發表的“”:
岩岩返,咩都唔知.... [表情]

有時間既 pm 傾傾,我同火兄初步交換左意見
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2010-05-22
引用第36樓arsenal2010-05-22 01:25發表的“”:
有時間既 pm 傾傾,我同火兄初步交換左意見 [表情]

你好似有我 msn
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2010-05-22
引用第37樓國球旗2010-05-22 01:26發表的“”:
你好似有我 msn [表情]

有,咁聽日傾啦
離線whbun123
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2010-05-22
奴奴加油
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2010-05-22
傑少情況唔係咁嚴重者,拖欠既獎金全部都好快歸還喎。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2010-05-22
奴奴加油
原來我到宜家都未儲夠10萬身家
一心只等葡萄熟透 嚐杯酒

引用第31樓國球旗2010-04-16 01:02發表的“”:

一個好友論壇,只得一個 yan 姐 [表情]  [表情]
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2010-05-22
引用第40樓freezefox2010-05-22 10:38發表的“”:
傑少情況唔係咁嚴重者,拖欠既獎金全部都好快歸還喎。

點為之快?

佢其實季中開始出現問題,以賽果公佈日計算,week 17 (17/1)、week 19 (21/1) 欠 ecko 合共 14000。week 20 (28/1) 賽果公佈後,火兄 pm 佢︰

引用第6639樓火鳳凰2010-01-30 02:31發表的“”:
話時話啦,有冇人知傑少去左邊?

pm 左佢叫佢入黎望下,佢都無開過個 pm…… [表情]

引用第6643樓火鳳凰2010-01-30 02:36發表的“”:

有空請到成皇一聚     火鳳凰     謝拉傑     2010-01-28 07:31    

上過黎,但係 pm 無睇到…… [表情]

直至 30/1 (已經過左 week 20) 先過數,由 week 17 (17/1) 計起足足兩星期

week 25 (11/3) 欠火兄 4000,到左 22/3 (week 27 進行中),佢過數,不過俾左仁兄,期間接近兩星期。

week 28 (30/3) 欠 ecko 5000,18/4 ecko 通知主持人和傑少,最後先收錢,期間接近三星期。

另外,佢亦分別係 week 20、22 沒有轉陣,week 26 佢的球隊人數不足 11 人,未開波已經 0 分。

其實除左今季紀錄之外,我亦翻查過 08/09、即係旗哥主持個一屆的資料,發覺傑少由大約 week 25 開始,俾左幾萬旗哥代佢喺之後的週數派片。

試問,這還叫做參與嗎?

重申一次,我係參考過佢呢近兩季的表現先至下呢個決定,當中我已經再三核對過有關佢的紀錄,因為事關重大,我都唔想搞錯怨枉人
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2010-05-22
我做主持果屆,傑少應該忙緊結婚既籌備,所以我至幫佢派片。
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2010-05-22
根據艾云主持個一屆,原先派片係要出分三日內完成

http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=58407

上屆雖然係無明文規定,但我唔認為咁就可以派得遲,要人地等、催、貼左公告先肯俾