• 2085閱讀
  • 39回復

[國際賽]有指卡比路在首場分組賽面對美國作出大膽嘗試 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線eeeeem
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2010-06-13
大膽嘗試係指起用Robert Green?
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2010-06-13
果然大膽,不過衰左
離線SuperNova
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2010-06-13
真係好大膽
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2010-06-13
奇招
∼縱使我們選擇不了出生的環境,決定不了生命的長度,卻能憑著一顆虔誠向善的心,讓自己活出了生命的深度。∼

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2010-06-14
大膽嘗試就係繼ericsson同mcclaren之後, 再次試用gerrard + lampard打中間? 係fans的話真係睇到激死.
離線智者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2010-06-14
引用第34樓sikingthegreat2010-06-14 00:10發表的“”:
大膽嘗試就係繼ericsson同mcclaren之後, 再次試用gerrard + lampard打中間? 係fans的話真係睇到激死.

gerrard 入波喎

離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2010-06-14
引用第34樓sikingthegreat2010-06-14 00:10發表的“”:

其實今場波卡比路應該叫謝拉特拉後D 俾林伯特搞進攻 謝拉特明顯打後左 都打得出色左
不過林伯特就唔知搞咩 冇態冇影
到左最後20分鐘-30分鐘到 成條中場唔見左 去到美國後場就攞唔定個波 謝拉特掃波又做得唔算好 結果俾美國壓左一排 始終雙特打中場真係唔多掂 琴晚算失敗之作
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2010-06-14
引用第35樓智者2010-06-14 00:12發表的“”:
gerrard 入波喎 [表情] [表情]

但你睇下半場做過d咩? 除左一次heskey嘅機會同rooney一個snap shot, 唉.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2010-06-14
引用第36樓呀威2010-06-14 00:15發表的“”:
其實今場波卡比路應該叫謝拉特拉後D 俾林伯特搞進攻 謝拉特明顯打後左 都打得出色左
不過林伯特就唔知搞咩 冇態冇影
到左最後20分鐘-30分鐘到 成條中場唔見左 去到美國後場就攞唔定個波 謝拉特掃波又做得唔算好 結果俾美國壓左一排 始終雙特打中場真係唔多掂 琴晚算失敗之作

完全係失敗啦. gerrard打左, 加上有heskey掩護, 插入中間同rooney配合, 俾空位a.cole上, 呢招外圍賽都相當殺食, 忽然又唔用. 可能barry復出會好d. 不過尋晚個變陣就肯定係失敗. 雙特唔work左咁多次都仲要試, 真係奇怪.
另外唔用j.cole用wright-phillips都係一樣搞笑.
離線炸炸帝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2010-06-14
引用第38樓sikingthegreat2010-06-14 00:21發表的“”:
完全係失敗啦. gerrard打左, 加上有heskey掩護, 插入中間同rooney配合, 俾空位a.cole上, 呢招外圍賽都相當殺食, 忽然又唔用. 可能barry復出會好d. 不過尋晚個變陣就肯定係失敗. 雙特唔work左咁多次都仲要試, 真係奇怪.
另外唔用j.cole用wright-phillips都係一樣搞笑.

等得巴利嚟,佢都冇態啦