• 5053閱讀
  • 104回復

[國際賽]格連幼稚園錯誤,英格蘭 3 分變 1 分 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Valencia25
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2010-06-13
引用第29樓火鳳凰2010-06-13 11:31發表的“”:
hart 都一樣可能會有失誤,基本上龍門位賽前都知道係一大隱憂,幾個門將大賽經驗都唔夠,連歐洲賽經驗都無,一旦面對呢種氣氛同壓力,真係好易出呢類低級錯誤……
其實之前講過英格蘭三大問題,係今場全部浮現。其一係龍門位,第二就係中堅位,呢個位都係好大隱憂,上半場打得算幾好既 king 又再傷。其實都預左佢好易傷,唔會打得幾多場,不過估唔到連半場都無。下半場入替既 carragher 打得慌失失,除左好快拎個不必要黃牌,幾乎失多一球又係佢無辦法壓住對手。之後既幾場,呢個位真係幾頭痛……
.......

hart 就黎有歐洲賽經驗
離線Obadiah
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2010-06-13
引用第29樓火鳳凰2010-06-13 11:31發表的“”:
hart 都一樣可能會有失誤,基本上龍門位賽前都知道係一大隱憂,幾個門將大賽經驗都唔夠,連歐洲賽經驗都無,一旦面對呢種氣氛同壓力,真係好易出呢類低級錯誤……
其實之前講過英格蘭三大問題,係今場全部浮現。其一係龍門位,第二就係中堅位,呢個位都係好大隱憂,上半場打得算幾好既 king 又再傷。其實都預左佢好易傷,唔會打得幾多場,不過估唔到連半場都無。下半場入替既 carragher 打得慌失失,除左好快拎個不必要黃牌,幾乎失多一球又係佢無辦法壓住對手。之後既幾場,呢個位真係幾頭痛……
.......

下場仲出歷查都幾危
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2010-06-13
引用第31樓Obadiah2010-06-13 12:02發表的“”:
下場仲出歷查都幾危 [表情]

不如出Dawson啦 我覺得會穩陣好多
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2010-06-13
引用第9樓麥精2010-06-13 08:54發表的“”:
格連絕對唔係屙蛋 [表情] [表情]
.......

這個是真的
離線菲爾鐘斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2010-06-13
下場應該會係加歷查同泰利
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2010-06-13
格蘭門將格連,因為一次甩手,而令球隊在世盃分組賽首仗賽事失分,格連表示不會為自己去辯解,認為最重要是重新振作。

格連說:「我已經 30歲了。我是個男人。我可以承受這樣的挫折,我會繼續努力,並要時刻準備着聽候主教練的召喚,再度出場。我也不想再去辯解。現在應該忘掉它了,這就是生活。

Green 加油!
離線Obadiah
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2010-06-13
完來已經30...仲以為二字頭
離線eeeeem
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2010-06-13
引用第35樓廢托2010-06-13 12:34發表的“”:
格蘭門將格連,因為一次甩手,而令球隊在世盃分組賽首仗賽事失分,格連表示不會為自己去辯解,認為最重要是重新振作。
格連說:「我已經 30歲了。我是個男人。我可以承受這樣的挫折,我會繼續努力,並要時刻準備着聽候主教練的召喚,再度出場。我也不想再去辯解。現在應該忘掉它了,這就是生活。
.......

講得好,支持你!
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2010-06-13
.......

反正中堅唔掂,不如放手一搏轉打 3-4-3。
離線杜菲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2010-06-13
其實 Dawson 係熱刺踢中堅穩唔穩

冇乜留意
離線智者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2010-06-13
引用第39樓杜菲斯2010-06-13 13:17發表的“”:
其實 Dawson 係熱刺踢中堅穩唔穩 [表情]
冇乜留意 [表情]

今季表現唔錯

離線杜菲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2010-06-13
引用第40樓智者2010-06-13 13:19發表的“”:
今季表現唔錯 [表情]

最緊要轉身同包位快

頭鎚交畀 Terry
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2010-06-13
引用第35樓廢托2010-06-13 12:34發表的“”:
.......

Green你諗得咁+ve係
但係人地點睇你又係另一回事了
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2010-06-13
引用第38樓國球旗2010-06-13 13:14發表的“”:
反正中堅唔掂,不如放手一搏轉打 3-4-3。 [表情]

3-4-3 咪玩啦
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2010-06-13
引用第38樓國球旗2010-06-13 13:14發表的“”:
反正中堅唔掂,不如放手一搏轉打 3-4-3。 [表情]

學阿根廷