• 7279閱讀
  • 148回復

喜訊!C朗終於結婚 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線fwl0610

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2010-07-20
浪子也要成家立室!皇家馬德里巨星基斯坦奴朗拿度(C朗),雖然「借肚生子」,但現任女友伊蓮娜毫不介意,更在Facebook公佈喜訊,將與今年聖誕節前與葡萄牙國腳拉埋天窗,步入教堂。C朗終於定性了!

葡萄牙球星C朗宣佈得子後,與俄羅斯超模女友伊蓮娜的感情不變,恩愛照片不斷出現人前,這名索女模更透過Facebook宣佈,將在聖誕節前與大紅舉行婚禮。

「我對C朗很忠誠,婚禮會在聖誕節之前舉辦,稍後會有更多消息。」伊蓮娜在FB寫道,「我愛男友、我愛生活、我愛葡萄牙,也願意幫他撫養兒子。」

上周紐約度假時,伊蓮娜才知悉C朗借其他女性誕下小C朗,但已經原諒了大紅人,即使英國傳媒踢爆內幕並非「借肚生子」,而是一夜情留下的骨肉,但俄羅斯人仍全力支持,可見愛情真是盲目。

http://www.881903.com/page/zh-tw/newsdetail.aspx?itemid=259626&csid=504_1706
1條評分
三郎 好友元 -1000 - 2010-07-20
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2010-07-20
真係好煩……
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2010-07-20
又黎...
離線crayon
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2010-07-20
遲早離婚
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2010-07-20
唔系啊嘛??
c ron呢D playboy会甘后生就结婚???
離線CHUCK
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2010-07-20
C朗終於定性了!
離線智者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2010-07-20
半頁既topic都係881903兄出

離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2010-07-20
好討厭
離線tsang0701
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2010-07-20
好慘喎佢
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2010-07-20
樓主想稱霸呢區
離線victorally
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2010-07-20
呢d有咩好討論
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2010-07-20
!@#$%^&*()

樓主想點.樣啊
離線godkiu
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2010-07-20
引用第9樓bennylau1272010-07-20 17:26發表的“”:
樓主想稱霸呢區 [表情]

每日三篇 離稱霸之路不遠了
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2010-07-20
引用第7樓火鳳凰2010-07-20 13:51發表的“”:
呢條友仔個幾月開左成百個 topic,裡面一句評論都無,所有自己開既 topic 亦從來唔會入去跟進…… [表情]
最離譜既係開始殺埋入去「球迷講場」,果度係俾人討論既,佢係咁亂開 topic,自己又唔會入去討論,亦從來未講過每個 topic 想討論的乜野…… [表情] [表情]

引用第8樓國球旗2010-07-20 14:14發表的“”:

係咪時候應該檢討一下樓主既問題呢,始終呢度係一個論壇,開完 topic 就閃,同果 d 洗版機既分別只係佢有揀相關既版出 topic。 [表情] [表情]

引用第9樓reve2010-07-20 14:54發表的“”:

好啦,講開又開。。。

我已經忍佢好耐,我自己選擇不再回复佢既任何topic,但係默默地抗議,系無用的!
我亦曾經問過自己,如果我係樓主,我咩心態?
我自問都會搬soccernet既新聞過黎,但系絕對系有新聞價值、討論價值既新聞!而唔係咩胡亂竄測、花邊新聞、某某可能咩咩。。。
轉載都算了,你粒聲唔出就走佐去!!我哋乖,唔會系你既topic搞事,但係你都應該負返樓主既責任,返黎复下、討論下啦!係咪??

我見你都係04年註冊既老會員,雖然我唔知你稱唔稱得上系“好友會員”,我正系知道你最近半年先“活躍”。
最好野既就係,你唔係死機器黎架喔!你都會轉頭像架喔!!!
如果你真係職責所在,收佐錢要轉載881903既文章過黎,OK∼每個人都要搵食,但係你好唔好顧及下我哋既感受?!
人人投訴你不得止,你竟然可以粒聲唔出繼續系咁po po po。。。你無野下哇?

FORWARD LEAVER 0610 !!!
你成功了!!我在你的重複topic回复你了!!!你得佐!!!
對唔住,系車仔topic開火。。。
我好嫐!!!  [表情]      

我要求版主唔係禁881903,系禁fwl0610出文!直到佢出面回應!!![表情] [表情] [表情] [表情] [表情]

引用第13樓bennylau1272010-07-20 17:06發表的“”:
我係另一個網見到一個同樓主一樣名既人,
不過唔同既地方就係會發言問野!!!

樓主出881903 post唔係問題
但加多兩隻字真係咁難?
次次都轉貼完就算,
無論篇野幾唔合理,幾假都會照post,
大家點投訴,佢都依然故我...

而且係新聞區出每日三個都唔夠,
重要玩埋去球迷講埸,
其實係咪真係要做d野,禁下言,扣下錢果d呢?
如果唔係遲d又多一個好似樓主咁剩轉yahoo,太陽,果d,
咁好友會變成點呢"?

呢個係球迷「講」場,並唔係球迷「抄」場……

樓主係咁將文章轉貼過黎,一不發表任何言論、二不參予任何討論、三不回應任何好友……

請版主正視一下,多謝……
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2010-07-20
引用第13樓火鳳凰2010-07-20 17:49發表的“”:
呢個係球迷「講」場,並唔係球迷「抄」場……
樓主係咁將文章轉貼過黎,一不發表任何言論、二不參予任何討論、三不回應任何好友……
.......

唔知好友有無只準回 post,唔準開 topic 既功能呢。