• 7278閱讀
  • 148回復

喜訊!C朗終於結婚 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 135  發表于: 2010-08-01
樓主pm左比桶少

我收到依個PM訊息,好明顯因為我之前濫post新聞而俾佢一而再禁言。佢將我禁言咁我又點回覆?麻煩將我依個解釋forward俾兩位。
解釋:之前不停forward903新聞我係並冇惡意,相信好多人都會有某幾個新聞網站特別經常遊覽,而我個個係903。我只想俾好友網友知道更多新聞,你覺得903太多可信性低新聞,我post出黎可能會睇壞好友或者令到你地咁難受要咁多人回覆881903再加個怒火或者無奈表情符號去應酬我?我可以唔再係好友post新聞!之前收到新聞版版主PM提醒標題要清楚,內容要睇過,太陽報個類新聞多數假就最好唔好post,我全部都收到!我有作出改善!你覺得我冇scan過?其實我係有!你覺得我濫post?我並冇一日過三個post!
解釋到始為止,唔合理我可以令到你認為合理滿意。
離線MatthewB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 136  發表于: 2010-08-01
引用第135樓迪神2010-08-01 17:20發表的“”:
樓主pm左比桶少

咁佢之前unfroze 果段時間又唔解釋!

p.s. 最好係office 開番個topic

係度講無咩人見到
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 137  發表于: 2010-08-01
引用第135樓迪神2010-08-01 17:20發表的“”:
樓主pm左比桶少

咁即係你接受佢解釋?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 138  發表于: 2010-08-01
引用第135樓迪神01-08-2010 17:20發表的“”:
樓主pm左比桶少

之前收到新聞版版主PM提醒標題要清楚,內容要睇過,太陽報個類新聞多數假就最好唔好post,我全部都收到!我有作出改善!

呢一點我絕對同意

佢係呢方面一直都係好合作...遵照版規的

你覺得我濫post?我並冇一日過三個post!

呢點佢原則上係無錯,而個別某d post的確好天馬行空,令人覺得佢係無經過心思熟慮去選擇佢想同大家分享既球聞。

我諗今次導火線或許係同佢黎左球迷講場開帖有關,而我諗佢有此舉係因為我曾因為佢「錯版」而將帖子移黎講場,甚至扣分。

呢點我之前都忽略左,希望大家唔好因為咁定性佢係「有心黎講場呃post」

以上係我一啲補充 以作參考
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 139  發表于: 2010-08-01
引用第138樓Gabriel2010-08-01 20:10發表的“”:
之前收到新聞版版主PM提醒標題要清楚,內容要睇過,太陽報個類新聞多數假就最好唔好post,我全部都收到!我有作出改善!
呢一點我絕對同意
.......

我剩係希望佢多的回應下……

首先係新聞版,試過幾次係佢出 topic 內有人好意提醒佢 topic repeated 或者所出 topic 內容翻譯有誤,但係佢都係全不理會,完全唔會改返個 topic。請問新聞版版主,呢的應該點處理?

其實我唔係太介意佢既新聞質素或者係唔係 881903 出既新聞,但係如果有人花時間去幫佢搵埋其他 source,希望佢改返錯誤的資訊,佢都係全不理會,當你死既,我就有的介意。

另外,講場內的 topic 係用作討論,但係樓主剩係轉貼,毫不參予討論,連自己寫幾隻字都唔肯。好多 topic 都非常無厘頭唔知想討論乜野,但係向佢查詢想討論乜野,佢亦係全不理會,繼續出佢既無厘頭 topic。今次佢既回覆亦完全無提及點解唔回應任何人,既然都唔想同任何好友談話,又何必繼續轉貼文章過來呢?
[ 本文被火鳳凰在2010-08-01 20:56重新編輯 ]
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 140  發表于: 2010-08-01
原來佢知咩事,如果佢唔係一路選擇沉默都唔駛攪成甘
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 141  發表于: 2010-08-01
引用第137樓freezefox2010-08-01 20:03發表的「」:
咁即係你接受佢解釋?

我轉述番佢講既野jei,冇任何睇法架bor~

如果樓主一早就解釋,跟本就唔需要迫到又扣分又禁言既情況

既然樓主又知道大家對佢post既新聞引來大家反感,咁又點解唔避忌下呢....

老實講,樓主話之後有scan過先出....唔覺囉...
離線antony
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 142  發表于: 2010-08-01
有 scan 過? 淨係呢篇 c7 結婚已經毫無討論價值, 真係信佢一成, 雙目失明。
離線MatthewB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 143  發表于: 2010-08-01
引用第141樓迪神2010-08-01 20:54發表的“”:
我轉述番佢講既野jei,冇任何睇法架bor~ [表情]
.......

老實講,樓主話之後有scan過先出....唔覺囉...

同意
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 144  發表于: 2010-08-01
引用第139樓火鳳凰01-08-2010 20:34發表的“”:
我剩係希望佢多的回應下……
首先係新聞版,試過幾次係佢出 topic 內有人好意提醒佢 topic repeated 或者所出 topic 內容翻譯有誤,但係佢都係全不理會,完全唔會改返個 topic。請問新聞版版主,呢的應該點處理?
.......

repeat左唔改就刪post扣分囉

唔回應呢點....就係而家處理緊既問題....我諗唔到比禁言等佢覆更好既方法

但係我expect佢係公開咁講....
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 145  發表于: 2010-08-01
引用第144樓Gabriel2010-08-01 23:15發表的「」:
repeat左唔改就刪post扣分囉 [表情]
唔回應呢點....就係而家處理緊既問題....我諗唔到比禁言等佢覆既好既方法 [表情]
.......

我已經pm左叫佢自己開topic講
離線MatthewB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 146  發表于: 2010-08-02
引用第145樓迪神2010-08-01 23:16發表的“”:
我已經pm左叫佢自己開topic講 [表情]

總版好波
離線rioferdy4
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 147  發表于: 2010-08-03
[=.=.] ...佢扣極到有$$ WOR>..
離線rioferdy4
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 148  發表于: 2010-08-03
引用第145樓迪神2010-08-01 23:16發表的“”:
我已經pm左叫佢自己開topic講 [表情]

哈哈哈哈哈哈哈哈哈