• 1113閱讀
  • 11回復

[影片] NBA 神級球員 TOP 10 ~~!!!! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線seattleqoo

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2010-09-11
離線Desmond
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2010-09-11
雨人真係好正

DREXLER好似贏過mj..兩個鬥dunk
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2010-09-11
可以貼一d唔係入樽的片嗎?

我的偶像...

bird
http://www.youtube.com/watch?v=p_nfsq4pTpI

miller
http://www.youtube.com/watch?v=463f9vIeO6E
離線Hoi
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2010-09-11
一陣一定要睇
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2010-09-11
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2010-09-11
都唔明kemp到最後點可以個身型走晒樣既
drexler真係好正
最正都係half man half amazing第2個dunk﹐打國際賽跳過一個7尺高既對手
離線Desmond
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2010-09-11
引用第5樓tc22182010-09-11 21:19發表的“”:
都唔明kemp到最後點可以個身型走晒樣既 [表情] [表情]
drexler真係好正 [表情]
最正都係half man half amazing第2個dunk﹐打國際賽跳過一個7尺高既對手 [表情] [表情] [表情]

CARTER真係the best dunker
t mac都有球類似: http://www.youtube.com/watch?v=q9fJEG2gbuM&p=ABAC3A6FA0F87F91&playnext=1&index=7
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2010-09-12
引用第5樓tc22182010-09-11 21:19發表的“”:
都唔明kemp到最後點可以個身型走晒樣既 [表情] [表情]
drexler真係好正 [表情]
最正都係half man half amazing第2個dunk﹐打國際賽跳過一個7尺高既對手 [表情] [表情] [表情]

KEMP當年係我至愛, 可是因為想加薪就轉左去騎士, 有左錢之後自然身痕, 爛滾爛玩暴飲暴食. 光陰一去不返.... 那大前鋒當道0既年代真另令人懷念.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2010-09-12
引用第2樓liuming2010-09-11 15:42發表的“”:
可以貼一d唔係入樽的片嗎? [表情]
我的偶像...
.......

小鳥布特D動作而家睇好似好老土, 但其實好實用, 射波姿勢真係要學, 標準到無輪.

MILLER唔講你唔知, 佢細個其實非常體弱多病, 全靠佢家姐同佢一齊運動一齊段練先有今日成果.
可以係話憑一己之力將NY打冧左(科高會唔高興 .) 可惜係冇始終冇個RING嚮手.
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2010-09-12
引用第7樓seattleqoo2010-09-12 12:17發表的“”:
KEMP當年係我至愛, 可是因為想加薪就轉左去騎士, 有左錢之後自然身痕, 爛滾爛玩暴飲暴食. 光陰一去不返.... 那大前鋒當道0既年代真另令人懷念.

所以作為十幾年lakers fans....campbell就唔講啦.....但係horry同grant真係好勁﹐場場都要頂住D hall of frame級數既對手
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2010-09-12
引用第6樓Long_WFU2010-09-11 21:45發表的“”:
CARTER真係the best dunker [表情]
t mac都有球類似: http://www.youtube.com/watch?v=q9fJEG2gbuM&p=ABAC3A6FA0F87F91&playnext=1&index=7

0個陣兩老表一隊0係raptors打真係好正架
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2010-09-21
Carter世錦賽定奧運都有一球係跳過一個2米既中鋒入樽的!