• 3718閱讀
  • 56回復

[電影]《天 凶 之 城》(Skyline ) Trailer [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2010-11-29
引用第44樓麻凡2010-11-29 18:28發表的“”:
"好友係容不下持相反意見既人"同我係呢個topic所講既野好似完全冇關....
我亦冇講過Arso 講野係冇point......
請唔好借題發揮講其他野~

我只係希望大家可以尊重下對方

話人既時候, 其實自己都有不足, 希望兩邊都可以檢討
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2010-11-29
引用第45樓廢托2010-11-29 18:32發表的“”:
我只係希望大家可以尊重下對方
話人既時候, 其實自己都有不足, 希望兩邊都可以檢討

我唔清楚你係咩立場, 亦唔清楚你所講的兩邊係邊兩邊, 包唔包括你自己, 我似乎冇唔尊重任何人...
我只希望大家在撐人的時候, 尊重下發言者曾發表過的說話, 你可以就著我說過的話來討論,
但不要自己想像一些完全無關的論點硬扣在別人身上, 希望你可以檢討。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2010-11-29
引用第18樓ArSo2010-11-22 22:29發表的“”:
poster +trailer 大概都估到d
咁套戲爛唔爛都係要睇過先可以講既
只不過我睇完trailer 會選擇慳番d錢同時間

agreed.

examples

離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2010-11-29
引用第46樓麻凡2010-11-29 18:44發表的“”:
我唔清楚你係咩立場, 亦唔清楚你所講的兩邊係邊兩邊, 包唔包括你自己, 我似乎冇唔尊重任何人...
我只希望大家在撐人的時候, 尊重下發言者曾發表過的說話, 你可以就著我說過的話來討論,
但不要自己想像一些完全無關的論點硬扣在別人身上, 希望你可以檢討。

其實你唔使咁緊張.....

我無話過你半句是與非.....

我只不過發表下自己意見.....

我絕對會檢討, 感謝!
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2010-11-29
引用第48樓廢托2010-11-29 18:51發表的“”:
其實你唔使咁緊張.....
我無話過你半句是與非.....
.......

你這次說對了, 我的確有少少緊張, 因為你係事件已經降溫的時候忽然入來風馬牛不相及的說"好友係容不下持相反意見既人", 然後又再突兀地提出arso講野有冇point呢個之前又係冇講過的話題, 所以我有點摸不著頭腦, 忽然有人quote我然後我完全唔明佢想表達乜, 好似想屈我又好似唔係, 緊張的似乎是無可厚非的, 我會努力加強在這方面的定力的, 謝謝!
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2010-11-29
引用第49樓麻凡2010-11-29 19:02發表的“”:
你這次說對了, 我的確有少少緊張, 因為你係事件已經降溫的時候忽然入來風馬牛不相及的說"好友係容不下持相反意見既人", 然後又再突兀地提出arso講野有冇point呢個之前又係冇講過的話題, 所以我有點摸不著頭腦, 忽然有人quote我然後我完全唔明佢想表達乜, 好似想屈我又好似唔係, 緊張的似乎是無可厚非的, 我會努力加強在這方面的定力的, 謝謝!

我 quote 你句野唔代表係話你喎....

我講緊係成個好友姐, 呢個的確係我既睇法.....

我同你不嬲都無撞過火, 平時我去開d topic 都唔多見你出現既....

我諗你有d想多左.....

我對你無敵意....
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2010-11-29
引用第49樓麻凡2010-11-29 19:02發表的“”:

同埋我真係想睇影評囉.....

點知入到黎見到都唔係講緊套戲...

一時興起講兩句姐....
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2010-11-29
引用第51樓廢托2010-11-29 19:10發表的“”:
同埋我真係想睇影評囉.....
點知入到黎見到都唔係講緊套戲...
.......

咁關於呢點我的確係有off topic, sorry~~~
離線ArSo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2010-11-29
引用第47樓我諗到改咩名鳥2010-11-29 18:50發表的“”:
agreed.
examples

.......

華仔果張左上角真係睇見都唔開胃

未來警察我冇睇
但果陣睇見套Trailer真係嚇死我
咩咩千萬制作.
仲衰過十年前d戲
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2010-11-29
引用第53樓ArSo2010-11-29 19:57發表的“”:
華仔果張左上角真係睇見都唔開胃 [表情]
未來警察我冇睇
但果陣睇見套Trailer真係嚇死我
.......

果陣響地鐵站見到,就心諗:「華仔個樣用小畫家key上去ga?」
離線ArSo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2010-11-29
引用第54樓我諗到改咩名鳥2010-11-29 20:12發表的“”:
果陣響地鐵站見到,就心諗:「華仔個樣用小畫家key上去ga?」

咁都出得街
真係好冇誠意
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2010-11-29
引用第42樓廢托2010-11-29 16:46發表的“”:
可惜好友係容不下持相反意見既人的
Arso 講既野, 我唔係全部同意, 但肯定唔會全部反對
.......

點樣容不下?甘我係唔同意嘛...格硬叫我同意?甘就叫容得下?

意見總係有正有反...你係少數派..無計架wo

你係唔係攪錯左d野?