• 9045閱讀
  • 179回復

[投訴]投訴總板主三郎 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線KarimBenzema

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2010-11-03
未係簽名檔投訴區進行投訴已經自行remove左我兩個簽名檔既圖, 我張圖連3點式都唔係, 就強行remove左我?

咁呢個post需唔需要remove?
http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=70436

離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2010-11-03
根據以下兩條壇規,總版主及版主有權力係不通知情況之下刪除違規簽名檔及頭像,亦可以馬上暫停戶口。而大大你個簽名女郎係咩人你心照了

14. 各級版主有權在不通知下刪除任何不適當之頭像及簽名檔
17. 好友論壇為無粗言論壇及嚴禁引起罵戰,並對該等會員採取零容忍政策,任何文章、登入名稱(登入名稱不得使用挑釁性字句)、頭像及簽名皆不能含有淫穢、不雅及令人感到不安之成份(包括諧音或別字),若有會員觸犯此條,將以停戶處理;各級版主有充分之權力分析某句子是否為粗言,版友皆不得異議。尊重其他版友為各會員之責任。

http://www.hkbff.net/bbs/read.php?tid=1&toread=1

至於第二條問題,我都唔識答你。可能刪除全型男索女topic先迎合到你
[ 本文被三郎在2010-11-03 00:46重新編輯 ]
離線seattleqoo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2010-11-03
引用第1樓三郎2010-11-03 00:40發表的“”:
至於第二條問題,我都唔識答你。可能刪除全型男索女topic先迎合到你
.......

好似第二條問題已經向以下呢個TOPIC內討論過兼有埋答案.

http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=85530&fpage=2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2010-11-03
引用第1樓三郎2010-11-03 00:40發表的“”:
根據以下兩條壇規,總版主及版主有權力係不通知情況之下刪除違規簽名檔及頭像,亦可以馬上暫停戶口。而大大你個簽名女郎係咩人你心照了
14. 各級版主有權在不通知下刪除任何不適當之頭像及簽名檔
17. 好友論壇為無粗言論壇及嚴禁引起罵戰,並對該等會員採取零容忍政策,任何文章、登入名稱(登入名稱不得使用挑釁性字句)、頭像及簽名皆不能含有淫穢、不雅及令人感到不安之成份(包括諧音或別字),若有會員觸犯此條,將以停戶處理;各級版主有充分之權力分析某句子是否為粗言,版友皆不得異議。尊重其他版友為各會員之責任。
.......

係咩人我自己知, 頭先左邊嗰張點淫穢, 不雅?
係唔係我post個周秀娜bikini出黎就唔淫穢, 不雅?
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2010-11-03
其實張圖本身我睇見都以為係AV
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2010-11-03
引用第3樓KarimBenzema2010-11-03 00:48發表的“”:
係咩人我自己知, 頭先左邊嗰張點淫穢, 不雅?
係唔係我post個周秀娜bikini出黎就唔淫穢, 不雅?

bikini相試過del喇 wo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2010-11-03
引用第4樓→※Pong※←2010-11-03 00:50發表的“”:
其實張圖本身我睇見都以為係AV [表情]

張相有冇不雅?
我講張相
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2010-11-03
尋晚西布朗場波既時候好多版友已經勸過樓主移除簽名檔了,故唔到今日仲加多一張。。。
係就係無露點,不過AV就係AV,仲用埋d咁露骨既字眼,請自重。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2010-11-03
第一張相我今朝早見到隻眼開隻眼閉

晚上番黎點知你仲唔識收,貼多張出黎,隔離post已經有人開始投訴。

甘唔好意思喇,你越黎越過火。有需要兩張一齊刪除,唔刪即係放縱你係度貼d更過份。

再者你要用AV封面做簽名唔該過主,唔好污染好友。謝!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2010-11-03
引用第7樓reve2010-11-03 01:03發表的“”:
尋晚西布朗場波既時候好多版友已經勸過樓主移除簽名檔了,故唔到今日仲加多一張。。。
係就係無露點,不過AV就係AV,仲用埋d咁露骨既字眼,請自重。

第一張有冇不雅?
我又唔係post套AV出黎

咁呢個係唔係又係AV唔post得?
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2010-11-03
引用第9樓KarimBenzema2010-11-03 01:05發表的“”:
第一張有冇不雅?
我又唔係post套AV出黎

咁呢個係唔係又係AV唔post得?

要講既大家都講完了。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2010-11-03
引用第6樓KarimBenzema2010-11-03 01:00發表的“”:
張相有冇不雅?
我講張相

張相無, 不過你咁做係咪意識上唔咁好呢
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2010-11-03
引用第7樓reve2010-11-03 01:03發表的“”:

真係AV 黎Ga
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2010-11-03

跟本就是玩野
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2010-11-03
其實咁, 有時你POST 出黎前都可能知道有人會不滿,咁你何必去挑戰條底線呢