• 12673閱讀
  • 200回復

[復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線MatthewB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 165  發表于: 2011-04-29
引用第165樓rBB2011-04-29 00:28發表的“”:
睇你點睇啦 [表情]
我都唔敢係fb寫 [表情]
都係果句
想寫野但又唔想比太多識我d人見到xd

唔講住

訓先
離線sillyjanny
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 166  發表于: 2011-04-29
引用第165樓rBB2011-04-29 00:28發表的“”:
睇你點睇啦 [表情]
我都唔敢係fb寫 [表情]
都係果句
想寫野但又唔想比太多識我d人見到xd

我都係咁,所以開左個微博,但係E家愈多愈多人知我微博, 所以轉0係度寫野!

有時, 有D野唔係唔想比人知, 而係唔想比D無謂人知。0係FB 連D其實唔係好熟0既人都清楚, 唔想比人STALK 就要轉地方。
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 167  發表于: 2011-04-29
引用第167樓sillyjanny2011-04-29 03:40發表的“”:
我都係咁,所以開左個微博,但係E家愈多愈多人知我微博, 所以轉0係度寫野!
有時, 有D野唔係唔想比人知, 而係唔想比D無謂人知。0係FB 連D其實唔係好熟0既人都清楚, 唔想比人STALK 就要轉地方。

我連呢邊都唔敢亂寫﹐上次唔知咩事﹐我家姐同我講話有個fd個細佬係呢邊既會員
問我一d關完好友既野
離線MatthewB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 168  發表于: 2011-04-29
引用第168樓tc22182011-04-29 08:08發表的“”:
我連呢邊都唔敢亂寫﹐上次唔知咩事﹐我家姐同我講話有個fd個細佬係呢邊既會員
問我一d關完好友既野 [表情] [表情] [表情]

set威望lor
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 169  發表于: 2011-04-29
引用第169樓KaiMatthewBot2011-04-29 09:06發表的“”:
set威望lor [表情] [表情]

但係我唔知人地係邊個﹐陣間閱讀權限高過我既咪死
離線MatthewB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 170  發表于: 2011-04-29
引用第170樓tc22182011-04-29 09:08發表的“”:
但係我唔知人地係邊個﹐陣間閱讀權限高過我既咪死 [表情] [表情]

上網都要搞到咁...sad
離線sillyjanny
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 171  發表于: 2011-04-29
引用第168樓tc22182011-04-29 08:08發表的“”:
問我一d關完好友既野 [表情] [表情] [表情]

.........the world is so small!!
不過我個housemate 都係好友member, 佢申請一心諗住睇我D野, 但係發現原來要發夠帖先入到日記
之後連log in id 同pw 都唔見埋
離線rBB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 172  發表于: 2011-04-30
我LOOP 呢首歌loop到傻
http://www.youtube.com/watch?v=Z7FoDfPhiq0

If I had to live my life without you near me
The days would all be empty
The nights would seem so long
With you I see forever oh so clearly
I might have been in love before
But it never felt this strong

Our dreams are young and we both know
They'll take us where we want to go
Hold me now touch me now
I don't want to live without you

Nothing's gonna change my love for you
You oughta know by now how much I love you
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love
Nothing's gonna change my love for you
You oughta know by now how much I love you
The world may change my whole life through
But nothing's gonna change my love for you

If the road ahead is not so easy
Our love will lead the way for us
Like a guiding star
I'll be there (for you) if you should need me
You don't have to change a thing
I love you just the way you are

So come with me and share the view
I'll help you see forever too
Hold me now touch me now
I don't want to live without you
離線rBB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 173  發表于: 2011-05-01
舊文一貼
是在成功前一晚給她看的

When u hug me
i feel like i am the luckiest person on the planet
When we kiss
i find out the meaning of life is to know a girl like you
I know u are confused
I know u are afraid

但你有我
你開心可以告訴我
你傷心我會和你分擔

我無用我蠢
我不懂如何解決你的問題
但你要記住我永遠不會讓你一個人
只想到某日當你寒冷 做你熱能

全因你是我的快樂原因.
離線MatthewB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 174  發表于: 2011-05-02
笑.
離線rBB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 175  發表于: 2011-05-02
在高登看到說
人要找到自己很愛的人而對方也很愛自己同時沒有人搶走他/她而最後可以一生一世的機會和中六合彩差不多
很多成家立室的也不是完全相愛

所以人要把握愛一個人的機會
life is only once
that's no way for us to regret
前路是個大問號
但路就是由人走出來的吧,
離線rBB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 176  發表于: 2011-05-03
女生有種自然的香味會很吸引人
一舉手一投足之間都會有特別的魅力

佛洛依德說人類自古是靠嗅覺去找伴侶
還記得我第一次約她出來就被她的香味吸引了
之後有時都會很回味這味道
現在可以常常嗅到了XD.
離線rBB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 177  發表于: 2011-05-09
cause girl u are amazing, just the way u are.
離線rBB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 178  發表于: 2011-05-17
曾經在分手的邊緣

其實也只不過是她亂想東西

有些說話不能拖
一發現危機就應該要拿出來談

問題就很快解決了XD

人生的意義. :)
離線rBB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 179  發表于: 2011-05-25
一個月後
她給我的歌:)
http://www.youtube.com/watch?v=5TMA-miytV0
從未像這樣確定 一伸手抱你 已經抱到最實了:)
[ 本文被rBB在2011-05-25 21:36重新編輯 ]