• 1930閱讀
  • 25回復

[電影]127 Hours [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線plmplm
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2011-02-13
引用第14樓peter012011-02-13 01:46發表的“”:
以下內容含戲情:
其實可以講下佢之後點克服殘障
因為真係太慢
.......

不過我鐘意佢一開始同兩個女玩
離線tsang0701
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2011-02-13
?不過有少少噁
離線kamch116
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2011-02-23
搞到我好驚切手個到
離線智者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2011-02-23
"This rock... this rock has been waiting for me my entire life. It's entire life, ever since it was a bit of meteorite a million, billion years ago. In space. It's been waiting, to come here. Right, right here"

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2011-02-23
引用第18樓智者2011-02-23 01:01發表的“”:
"This rock... this rock has been waiting for me my entire life. It's entire life, ever since it was a bit of meteorite a million, billion years ago. In space. It's been waiting, to come here. Right, right here"
[表情]

佢真係好鐘意爬山...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線CHUCK
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2011-02-23
呢套野想帶出既意思幾好

不過切手個套我隔離個個麻甩佬驚到那住哂塊面..
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2011-02-23
好睇!!
講will power, 好正, 都幾有感染力. 對於意志比較薄弱嘅現代人, 真係幾有意思~~ 中間d諷刺性嘅位都唔錯, 特別係對物質生活同埋冇意義生活對我地嘅影響嘅反思~~

至於大家都談論的一幕..... 我唔知係咪有d變態.... 因為我覺得最多係有少少核突, 但唔會難受..... (除左佢介唔斷, 要慢慢鋸嗰一秒我覺得都真係會好痛之外)

同意有人提到, 個配樂好正, 特別係唔同時候嘅配樂, 都可以配襯到佢個心情同心中點諗~~
離線kamch116
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2011-03-22
特別係對物質生活同埋冇意義生活對我地嘅影響嘅反思~~
我唔記得呢PART邊到有講
SAM哥介唔介意提下我

我睇佢切手個到笑左...係覺得佢好痛所以笑
好似好變態咁
不過套戲我覺得冇INCEPTION個D咁好睇
離線智者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2011-03-22
引用第22樓kamch1162011-03-22 07:34發表的“”:
我唔記得呢PART邊到有講 [表情]
SAM哥介唔介意提下我 [表情]
.......

inception...類型唔同點比較

離線CHUCK
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2011-03-22
引用第22樓kamch1162011-03-22 07:34發表的“”:
我唔記得呢PART邊到有講 [表情]
SAM哥介唔介意提下我 [表情]
.......

我都覺得周星馳D戲好睇D
離線ArSo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2011-03-22
引用第15樓plmplm2011-02-13 22:35發表的“”:
不過我鐘意佢一開始同兩個女玩

有邊個唔鐘意同兩個女仔玩