• 115025閱讀
  • 6413回復

[足球遊戲]Niconico 足球小將 (頭post日文錯體字修正, 好友遊戲id,隊名,主角名稱,主角類型 updated) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6375  發表于: 2012-06-13
引用第6374樓heaven20032012-06-12 22:00發表的“”:
係未因為P+陣會易的絕好調??

係, 啱啱出plus卡果陣有講過.....

plus 基本已經係好調, 絕好調能力UP 20% (手打loading畫面大頭妹有講), 好調assume up 10%

eg. g+拿度尼 合力已經 121, x1.2=145.2, 已經強過所有普通狀態既dream

基本好調假設 x1.1 = 133.1, 亦都=強角色既 dream

而且, plus卡唔會傷 (只會紅牌停3場), dream就感覺上好易傷.....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6376  發表于: 2012-06-21
今次活動咩選手先會加分?
[ 本文被科高蘭尼紐約人在2012-06-22 00:15重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6377  發表于: 2012-06-22
引用第6376樓科高蘭尼紐約人2012-06-21 23:55發表的“”:
今次活動咩選手先會加分?

新出既 another 卡

http://ntsubasa.klabgames.net/generator.php/announce/news
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6378  發表于: 2012-06-22
引用第6377樓icemanbergkamp2012-06-22 01:44發表的“”:
新出既 another 卡
http://ntsubasa.klabgames.net/generator.php/announce/news

wa...呁即係唔駛玩?
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6379  發表于: 2012-07-12
今次出咩人加分?
只愛足球
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6380  發表于: 2012-07-12
引用第6379樓迪克2012-07-12 22:12發表的“”:
今次出咩人加分?

wy巴西
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6381  發表于: 2012-07-12
得2張.....................
只愛足球
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6382  發表于: 2012-08-10
仲有無人?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6383  發表于: 2012-08-10
回 科高蘭尼紐約人 的帖子
科高蘭尼紐約人:
仲有無人?

仲玩緊應該淨返我, 你, 迪sir......(heaven 同 老花 個陣冇乜郁唔sure.....)

原本睇死佢出完世青可以摺埋, 估唔到佢仲繼續出利華爾......
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6384  發表于: 2012-08-10
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6385  發表于: 2012-08-10
回 煙花 的帖子
煙花:
[表情]
我一個月都有入幾次

如果仲想玩, 每日齋log in, 月尾都有金 & 白金旦 抽, 都算唔錯.....
冇用既金卡, 依家又有medal system可以換coins......(呢樣俾個like 佢)

搞咁多野, 隻game應該未摺....
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6386  發表于: 2012-08-21
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:如果仲想玩, 每日齋log in, 月尾都有金 & 白金旦 抽, 都算唔錯.....[表情]
冇用既金卡, 依家又有medal system可以換coins......(呢樣俾個like 佢[表情])
搞咁多野, 隻game應該未摺....
....... (2012-08-10 15:20) 

唔明呀~~我都想知金卡宜家換果d係乜o黎有咩用

我唔知換返銀好定換你講果個好
只愛足球
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6387  發表于: 2012-08-21
回 迪克 的帖子
迪克:
唔明呀~~我都想知金卡宜家換果d係乜o黎有咩用
我唔知換返銀好定換你講果個好

MEDAL SYSTEM: (TEAM設定> 選手card賣卻 > (右上黃色) medal 交換
http://ntsubasa.klabgames.net/generator.php/announce/medalDetail

即係順序: g > 1coin, g+ > 2, p>3, p+>5, d>10.....
可交換物品 (1-7 coins) > training ball (+exp)
跟住依次序係各級 plus ball, 500 coins 係 black ball (eg. d>hd, d+> hd+)
-------------
今個月似乎冇exp x2, 基本上s+以下就賣, g以上冇用既就換coins.....
(eg. 新果2張 free dream wy翼 & 岬, 合力其實得~120.....如果手上已經有佢地金 wy, 又唔想哂$$抽 d>d, 可以考慮換coins......)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6388  發表于: 2012-08-21
又提示:

如果仲玩緊, 呢個杯 (雖然得返日半) 應該打, 其實係g 旦杯黎.....

雖然佢要日選/世選卡, 不過銅/ (上個杯)ex卡佢都照count.......

除非上個杯完全冇打 & 扭旦又咁黑新銅卡完全唔中.........基本上 1個rush 可以換at least 5 金旦.......
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6389  發表于: 2012-08-21
我真係好黑...中唔到銅&銀選拔卡...
只愛足球