• 14875閱讀
  • 356回復

英超護級討論 — 黑池、伯明翰宣佈降班,狼隊、布力般、韋根成功留級 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線senal

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2011-03-20

15    Blackburn    38    -13    43
16    Wigan    38    -21    42
17    Wolves    38    -20    40
--------------------------------------------
18    Birmingham    38    -21    39
19    Blackpool    38    -23    39
20    West Ham    38    -27    33

From BBC
[ 本文被arsenal在2011-05-23 02:02重新編輯 ]
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線白色傳說
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2011-03-20
6分波差距,今年比往年護級形勢更加緊湊
離線基斯坦奴
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2011-03-20
狼隊賽程算唔算好呢
係得佢唔使打阿曼車利熱城
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2011-03-20
引用第1樓白色傳說2011-03-20 13:20發表的“”:
6分波差距,今年比往年護級形勢更加緊湊

上年有老樸墊底
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2011-03-20
引用第2樓基斯坦奴2011-03-20 13:24發表的“”:
狼隊賽程算唔算好呢 [表情]
係得佢唔使打阿曼車利熱城

全部都係中遊球隊,算幾好
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2011-03-20
希望走wigan、westbrom、birmingham呢3隊
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2011-03-20
如果birmingham要降班仲有冇歐霸打

之前聽聞就算曼城top5都冇歐洲賽打,又係唔係真架
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2011-03-20
引用第6樓可可粉2011-03-20 13:35發表的“”:
如果birmingham要降班仲有冇歐霸打 [表情]
之前聽聞就算曼城top5都冇歐洲賽打,又係唔係真架 [表情]

點解曼城top5都冇歐洲賽打?
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2011-03-20
引用第6樓可可粉2011-03-20 13:35發表的“”:
如果birmingham要降班仲有冇歐霸打 [表情]
之前聽聞就算曼城top5都冇歐洲賽打,又係唔係真架 [表情]

top 5 肯定有得打, 不過今季第六就冇
離線基斯坦奴
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2011-03-20
Newcastle
Wolves, @Aston Villa, Manchester United, @Blackpool, @Liverpool, Birmingham, @Chelsea, West Brom

唔係打爭標球隊就打護級對手
一唔爭氣真係大吉利是
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2011-03-20
引用第7樓名稱已被使用2011-03-20 13:36發表的“”:

點解曼城top5都冇歐洲賽打?

我之前oncc睇過....唔知係燒錢太多定其他咩原因會導致佢地冇歐洲賽打
離線望晴天
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2011-03-20
引用第10樓可可粉2011-03-20 13:40發表的“”:
我之前oncc睇過....唔知係燒錢太多定其他咩原因會導致佢地冇歐洲賽打 [表情] [表情]

好似係financial structure... debt ratio過高定唔知咩
離線望晴天
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2011-03-20
睇埋賽程Blackburn同Newcastle都幾驚

原來Blackpool踢踢下跌到落去.......

希望呢三隊Aston Villa護到

但今年真係完全無得估....好睇過戲
離線Chelsea
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2011-03-20
13-20 位只係差3分, 可能鬥到最後一週都仲有4,5隊爭緊
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2011-03-20
Blackburn
@Arsenal, Birmingham, @Everton, Manchester City, Bolton, @West Ham, Manchester United, @Wolves

等降都得鳥