• 9064閱讀
  • 332回復

[衣飾]calling youyou...(衣著研究) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2011-04-14
引用第12樓youyou2011-04-14 15:39發表的“”:
其實我都驚驚地會太成熟, 不過我會拼下, 睇下感覺如何 [表情] [表情]

你果件雪紡衫唔成熟咩?

仲要成件打哂底...仲更加'娘'啦...<<<<<< 恕我直接了一點!
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2011-04-14
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2011-04-14
我唔係叫你跟佢一樣咁著喎...襯連身裙就真係太女人...太斯文!

我叫你買佢呢件類同既通花衫...再著直腳牛...<<<< 你下身粗小小...唔好著太貼的褲...一係著底腰直腳的...腰間整條幼身既腰鍊...

如果你戴飾物/帽/頭cool...又可以玩更多野...<<<< 我都有玩大花頭cool的...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2011-04-14
引用第16樓煙花2011-04-14 15:46發表的“”:
我未見過佢,其實唔知的 [表情]
只係講下

youyou唔打扮時比較樸實! 佢應該習慣左粗豪一點的生活... <<<< 估咋...

離線youyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2011-04-14
引用第15樓sun2011-04-14 15:46發表的“”:
你果件雪紡衫唔成熟咩? [表情]
仲要成件打哂底...仲更加'娘'啦...<<<<<< 恕我直接了一點! [表情]

其實個件野係一件頭, 件野已經包埋打底
離線youyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2011-04-14
引用第18樓sun2011-04-14 15:53發表的“”:
youyou唔打扮時比較樸實! 佢應該習慣左粗豪一點的生活... [表情] <<<< 估咋...

哈哈......全中
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2011-04-14
哩士again...

離線youyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2011-04-14
引用第17樓sun2011-04-14 15:52發表的“”:
我唔係叫你跟佢一樣咁著喎...襯連身裙就真係太女人...太斯文!
我叫你買佢呢件類同既通花衫...再著直腳牛...<<<< 你下身粗小小...唔好著太貼的褲...一係著底腰直腳的...腰間整條幼身既腰鍊...
如果你戴飾物/帽/頭cool...又可以玩更多野...<<<< 我都有玩大花頭cool的... [表情]
.......

其實呢類衫我未試過, 真係唔知著出黎的效果,
但我本身個衰樣, 我係驚C文唔起.....

至於頭飾麻......我未wear過.......
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2011-04-14
引用第19樓youyou2011-04-14 16:00發表的“”:
其實個件野係一件頭, 件野已經包埋打底 [表情]

果件衫留返著黑色外套/黑短小背心時用啦...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2011-04-14
引用第22樓youyou2011-04-14 16:03發表的“”:
但我本身個衰樣, 我係驚C文唔起..... [表情]
至於頭飾麻......我未wear過....... [表情] [表情] [表情]

試下啦...電左curl後就要改造一下了...

離線youyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2011-04-14
引用第23樓sun2011-04-14 16:04發表的“”:
果件衫留返著黑色外套/黑短小背心時用啦... [表情]

其實個件衫, 係我同事架
佢就係知我要變, 但唔想我成日唔夠C文
所以先比我試著下呢D, 睇下感覺如何
咁我見反正試左, 咪比朋友coments下
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2011-04-14
引用第25樓youyou2011-04-14 16:08發表的“”:
其實個件衫, 係我同事架 [表情]
佢就係知我要變, 但唔想我成日唔夠C文
所以先比我試著下呢D, 睇下感覺如何
咁我見反正試左, 咪比朋友coments下 [表情]

你唔ok架...因為你上身偏瘦...果件又鬆身...
你緊係著有修腰的啦...仲乜著到鬆泡泡...?

上面果d貼身剪裁既哩士...就靚好多了...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2011-04-14
我可能真係比較貪靚...不過我自己都唔鐘意俗既打份...

清爽我鐘意...所以我唔建議化妝化到行一行...

離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2011-04-14
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2011-04-14
引用第22樓youyou2011-04-14 16:03發表的“”:
但我本身個衰樣, 我係驚C文唔起..... [表情]
至於頭飾麻......我未wear過....... [表情] [表情] [表情]

我都戴過啦

至於一開始個服裝, 我都覺得對你黎講會略嫌太成熟. 不過都有可取之處嘅~~ 整體個方向可以參考. 而你話入面著咩, 其實可以好多變化~~ 要行多d街喇~~