• 4207閱讀
  • 54回復

[含圖]雪地露J跪求打機list [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線kevin6543
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2011-08-06
引用第42樓figo8152011-08-06 11:57發表的“”:
我部機仲係用ddr2 [表情], 宜家得一條2gb ram, 諗住裝win7, 裝32bit 定買多條2gb裝64bit 好呢[表情]

買多條2gb裝Win 7 64bit.....
bf3 一定要64先挽到
離線figo815
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2011-08-06
引用第43樓智者2011-08-06 12:41發表的“”:
2gb 囉.....依家DDR2 2gb都係兩舊水

引用第45樓kevin65432011-08-06 19:48發表的“”:

買多條2gb裝Win 7 64bit.....
bf3 一定要64先挽到 [表情] [表情]

離線figo815
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2011-08-06
有個問題, 我係用緊下面條link執底板的, ram槽 黃色果兩條同紅色果兩條有冇分別的?

我由上數落黎第二條黃色好似有d壞壞地的

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2800#sp
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2011-08-07
引用第33樓sheva05-08-2011 20:26發表的“”:
楊冪愈來愈雞 [表情]
睇黎真係俾潛規則之後自甘墮落

四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線智者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2011-08-07
引用第44樓小伊子2011-08-06 18:51發表的“”:
DDR2 想加ram
而家兩條
係咪買多兩條就ok? [表情]

make sure 底版有4條槽先

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2011-08-07
Final list

Intel Core i5-2400 (3.1G, 6M Cache, LGA 1155, with HD 2000 Graphics) CPU BOX
盒裝數量: 價錢: HK$ 1507
WD Caviar Blue 5000AAKX 500GB SATA3/16MB HDD
數量: 價錢: HK$ 296
ANTEC NE520C NeoEco 520W 80Plus 火牛 (紫色盒)
數量: 價錢: HK$ 490
COOLER MASTER CA-RC371KK (黑色) ATX Case(RC-371-KKN1)
數量: 價錢: HK$ 290
Kingston DDR-3 1333MHz 4G Ram KVR1333D3N9/4G *2
數量: 價錢: HK$ 184
ASRock H67M H67,DDR3,LGA 1155,USB3.0,SATA3 6Gb/s,M.ATX M/B [B3 Stepping]
數量: 價錢: HK$ 735
HIS HD6950 ICEQ-X w/HDMI+DVIx2+MiniDPx2 PCI-E 1GB GDDR5
數量: 價錢: HK$ 1835
總數量: 8 總數: HK$ 5521
離線太伊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2011-08-07
引用第49樓智者2011-08-07 00:28發表的“”:
make sure 底版有4條槽先 [表情]

有,如果冇壞嘅話

呢D都係高登買?
離線智者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2011-08-07
引用第51樓小伊子2011-08-07 20:09發表的“”:
有,如果冇壞嘅話 [表情]
呢D都係高登買? [表情]

yes

離線智者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2011-08-07
引用第50樓我諗到改咩名鳥2011-08-07 01:33發表的“”:
Final list
Intel Core i5-2400 (3.1G, 6M Cache, LGA 1155, with HD 2000 Graphics) CPU BOX
盒裝數量: 價錢: HK$ 1507
WD Caviar Blue 5000AAKX 500GB SATA3/16MB HDD
.......

點解唔用560 Ti

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2011-08-08
引用第53樓智者2011-08-07 22:10發表的“”:
點解唔用560 Ti

HD6950 performance 好似較好