• 4858閱讀
  • 64回復

有冇人知一年Scotland留學既費用大約幾多?? [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2011-06-04
引用第59樓望晴天2011-06-03 02:50發表的“”:
閒閒地上manchester睇場波都係一百鎊姐 [表情]
開心既咪去high tea行下bond street買下野咁... joking [表情] [表情] [表情]

我之前去liverpool睇, 或者去其他地方睇, 都唔使100喎..... 你d train ticket係即場買?

咩high tea咩bond street.... 好闊太呀呢d生活
離線望晴天
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2011-06-05
引用第60樓sikingthegreat2011-06-04 00:43發表的“”:
我之前去liverpool睇, 或者去其他地方睇, 都唔使100喎..... 你d train ticket係即場買? [表情] [表情]
咩high tea咩bond street.... 好闊太呀呢d生活 [表情] [表情] [表情]

唔係啦~ club買

波飛(49)+火車(46)都差唔多一百架啦...

有時又會周圍試fine dining restaurants
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2011-06-05
引用第61樓望晴天2011-06-05 01:33發表的“”:
唔係啦~ club買
波飛(49)+火車(46)都差唔多一百架啦... [表情]
.......

咁又係, 波飛我平你十零磅, train又平你差唔多廿磅~~

fine dining係好事來的, 你又有收入, 又要同"人地"食, 同埋有d返到hk冇咩機會食到/唔抵食~~

我前排去soho試過d sunday roast, 雖然都算似, 不過似極都係得8成.... 有少少掛住添... (真係估唔到會有少少掛住uk food..... )
離線望晴天
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2011-06-05
引用第62樓sikingthegreat2011-06-05 11:01發表的“”:
咁又係, 波飛我平你十零磅, train又平你差唔多廿磅~~
fine dining係好事來的, 你又有收入, 又要同"人地"食, 同埋有d返到hk冇咩機會食到/唔抵食~~
.......

you'll be missed

我8月中返!!!! 到時一定約你食飯/睇波/打波/全部做曬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2011-06-07
引用第63樓望晴天2011-06-05 15:23發表的“”:
you'll be missed [表情]
我8月中返!!!! 到時一定約你食飯/睇波/打波/全部做曬 [表情]