• 966閱讀
  • 8回復

[求助]關於代理與筆記簿鋰電(4) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線始希

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2011-06-06
拜託各位解答小女子兩個大問題....
(對人家是大問題..對你們是蒜苗小問題..)
其一:人家想申請日本某網路資源...
可是官方拒絕不是日方的IP申請..
請教 各方有認知那方日本代理()是穩妥 流暢的,.??
曾經使用3個..不過慢條斯理如烏龜...就是無法連線...
其二:人家想買一筆記簿鋰電(4)...
請教可在那裡購買妥當?價錢又是多少..??
(不要在內地製作最好....)
原廠生產好昂貴.....

拜託告知....^^....勞煩了..........................
(最好帶同人家去買.....)
問題愚昧...請勿見笑..................
[ 本文被始希在2011-06-06 15:50重新編輯 ]
離線阿童木
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2011-06-07
引用第0樓始希2011-06-06 15:39發表的“[求助]關於代理與筆記簿鋰電(4)”:
拜託各位解答小女子兩個大問題....
(對人家是大問題..對你們是蒜苗小問題..)
其一:人家想申請日本某網路資源...
可是官方拒絕不是日方的IP申請..
請教 各方有認知那方日本代理()是穩妥 流暢的,.??
.......

你有無返原本塊鋰電 ?可以帶去換過入面d電池(新高登),比起買代電好。
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2011-06-08
第一條,一來唔知你問乜?二來你係想申請乜野?日本網路資源?你是申請來做什麼架?如果對方一定要日本的ip才能申請,你係香港百分之二百肯定唔得,用什麼方法、找哪間代理都唔得。

第二條,想買好的鋰電,又唔想貴?都幾難,因為一係用番你隻牌子筆記簿的原裝電,否則只能用代用電。
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2011-06-08
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
離線始希
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2011-06-08
引用第3樓煙花2011-06-08 11:43發表的“”:
1:坊間好多ip轉換器,如果只係申請acc 應該夠用
2.買過舊代電唔會好貴,但買原廠就最小貴一倍,睇你自己決定,可以去新高登睇下

....謝謝..@@..那麼可告知大約多少錢.??
因為..人家想..申請日本遊戲來玩.....
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2011-06-08
引用第3樓煙花2011-06-08 11:43發表的“”:
1:坊間好多ip轉換器,如果只係申請acc 應該夠用
2.買過舊代電唔會好貴,但買原廠就最小貴一倍,睇你自己決定,可以去新高登睇下

ip轉換器
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2011-06-08
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2011-06-08
離線始希
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2011-06-08
引用第6樓煙花2011-06-08 14:23發表的“”:
係一個軟件黎.....我唔知點解釋
開左佢先,之後揀你想要國家O既IP,之後佢自己搵
跟住你上網就會用左果個IP,以前打日本D ONLINE GAME 試過咁做
.......

其實人家已經save了...
不過....選了後...註冊了..game 好慢慢....
圖也無法看到...
所以........想問有沒有辦法解決....