• 12505閱讀
  • 163回復

[29/6] 楊思琦情投舊同學 狠飛李泳豪 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2011-07-05
引用第44樓Elvis2011-07-05 13:07發表的“”:
講真, 李泳豪俾到D乜CK妹?
CK妹都俾哂最青春果段時間佢........
真係睇唔出CK妹繼續同佢一齊會有咩幸福..........
唔通你就係Andy...........
離線庭...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2011-07-05
引用第44樓Elvis2011-07-05 13:07發表的“”:

SAD BUT TRUE

向好方面諗,總好過結左婚生埋仔先知唔係BB老豆......
離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2011-07-05

一件事還一件事,呢個可以係分手ge理由,但絕對唔係背住自己男朋友同第二個上床仲生埋仔ge理由
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2011-07-06
楊思琦勾新歡搞大肚 李泳豪:「我肯養埋佢個仔!」

http://www.eastweek.com.hk/?aid=13682

離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2011-07-06
引用第48樓阿清2011-07-06 00:45發表的“”:
楊思琦勾新歡搞大肚 李泳豪:「我肯養埋佢個仔!」
http://www.eastweek.com.hk/?aid=13682
[表情]

似番個男人好唔好
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2011-07-06
好慘
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2011-07-06
CK 你
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2011-07-06

咩叫做俾到D乜? 人地兩個既野你知乜?
俾哂D青春佢, 攞住技搶迫佢? 人地你情我願, 佢地一齊都一定有開心甜蜜既時候, 可以咁計咩?
你睇唔出佢地一齊有咩幸福, 因為你膚淺, 有錢有幸福? 咁簡單? 口吻太暴發戶了........
有錢有女人, 冇錢就唔配? 其實李泳豪都月入3~4萬, 有物業, 條件已比起好多港男都好, 咁都唔配有女人?
咁好多港男都慘了........

重點, 真係覺得佢冇錢唔想跟佢, 咪分手囉, 但家下係背叛情人搞大個肚, 你覺得值得鼓勵?

講真, 我真係覺得你D觀點好有問題~
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2011-07-06
港姐
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2011-07-06
引用第43樓sun2011-07-04 14:37發表的“”:
一腳踏兩船成年...做人9年拖友都唔發現? [表情]

唔督爆唔代表無發現既~
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2011-07-06
引用第54樓tc22182011-07-06 08:31發表的“”:
唔督爆唔代表無發現既~

睇報導唔似係一早已發現喎...

但泳豪話唔信佢有左!?

即係一早知道佢同第二個男人有路而由佢搞落去...?

會唔會係其實好似報導話泳豪忙教車...賽車...
加上一向好信任女友(因為已9年)...
就算女友之前話要搬出...
都完全唔會覺得開始有唔妥?

信任係岩既態度...不過自己對呢方面唔夠靈感的話...
日後要有改善了...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線Elvis
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2011-07-06
引用第52樓麻凡2011-07-06 08:20發表的“”:
咩叫做俾到D乜? 人地兩個既野你知乜?
俾哂D青春佢, 攞住技搶迫佢? 人地你情我願, 佢地一齊都一定有開心甜蜜既時候, 可以咁計咩?
你睇唔出佢地一齊有咩幸福, 因為你膚淺, 有錢有幸福? 咁簡單? 口吻太暴發戶了........
有錢有女人, 冇錢就唔配? 其實李泳豪都月入3~4萬, 有物業, 條件已比起好多港男都好, 咁都唔配有女人?
咁好多港男都慘了........
重點, 真係覺得佢冇錢唔想跟佢, 咪分手囉, 但家下係背叛情人搞大個肚, 你覺得值得鼓勵?
講真, 我真係覺得你D觀點好有問題

係, 我乜都唔知, 我用我既角度去評論都唔得?
我睇唔出人地一齊有咩幸福就等於我膚淺? 咁你睇得出係咪好高尚?

"有錢有女人, 冇錢就唔配? 其實李泳豪都月入3~4萬, 有物業, 條件已比起好多港男都好, 咁都唔配有女人?
咁好多港男都慘了........"
我成個POST入面一個錢字都無講過,
而你就係咁講錢, 會唔會係你自己覺得有錢就等於有幸福呢?
呢個係你既COMMENT, 唔好講到好似我話有錢就有女人, 無錢就唔配.......
你又肯定李泳豪都月入3~4萬, 有物業?

重點係 人地3個人既事, 你又知幾多?
你又肯定楊思琦係背叛情人搞大個肚? 你100%人地大左肚?
你依家咁話楊思琦係背叛情人搞大個肚, 咁你既口吻似唔似暴發戶?
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2011-07-06
引用第56樓Elvis2011-07-06 17:06發表的“”:
係, 我乜都唔知, 我用我既角度去評論都唔得?
我睇唔出人地一齊有咩幸福就等於我膚淺? 咁你睇得出係咪好高尚?
.......

咁你覺得佢地兩個未搞單咁野出黎...有幾唔幸福呀?
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線滅羅
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2011-07-06
引用第57樓sun2011-07-06 17:35發表的“”:
咁你覺得佢地兩個未搞單咁野出黎...有幾唔幸福呀? [表情]

我笑鳥
離線Elvis
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2011-07-06
引用第57樓sun2011-07-06 17:35發表的“”:
咁你覺得佢地兩個未搞單咁野出黎...有幾唔幸福呀? [表情]

唔敢再作評論啦
以免再次俾人話我膚淺