• 12534閱讀
  • 163回復

[29/6] 楊思琦情投舊同學 狠飛李泳豪 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2011-07-06
其實9年時間對一個女仔黎講...真係太長啦...
其中一個令ck換畫既原因...應該都係感情轉淡了...

有無餡根本就係題外話...

講真...一個女仔肯同男人上床...(我講正經果d...)
都必須有愛情做底才可行...

成年時間比佢地兩個去培養...咩餡都可以有啦...
如果唔係ck同李仔拍左9年...
分分鐘可以好似果個34c港姐咁...(果個叫咩名呢?)
2個月就同人有餡+閃電結婚上岸了...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2011-07-06
東張西望訪問緊ck
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2011-07-06
引用第61樓g3rMan2011-07-06 19:39發表的“”:
東張西望訪問緊ck [表情]

好假
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2011-07-06
引用第62樓國球旗2011-07-06 19:41發表的“”:
好假 [表情]

我都覺
離線619
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2011-07-06
中新网7月6日电 新加坡“联合早报”消息,香港无线女星杨思琦日前突然宣布与相恋9年的男友李泳豪分手,不仅让看客大感意外,连当事人李泳豪自己也表示不知情。

而据香港某周刊援引知情人士的话爆料说,杨思琦早在一年前就与老同学Andy秘恋,同时又舍不得离开相爱多年的李泳豪,所以这一年来都在“一脚踏两船”,“李泳豪也知道一些,但一直哑忍,打算等女友回头。他们的关系看似风平浪静,恩爱非常,但实质上感情已变卦。”李泳豪至今不能接受分手的事实,接受采访时还哭道:“我仍然好爱她,好痛好痛!”

有传闻说杨思琦曾向李泳豪坦白自己已“有喜”两个月,但“宝宝不是他的”。对此,李泳豪哽咽表示“不想说”。但身为哥哥的李泳汉却忍不住为弟弟叫屈:“思琦在我家住了9年,我也不敢相信突然发生这种事。我一直很疼弟弟,事发那天他抱着我哭,说:‘我爱了她十年,为何她的宝宝竟然不是我的?’”

有说Andy是内地富商,现年33岁。他今年1月与杨思琦开始在微博传情,叫她不要吃快熟面,怕影响身体,其中一句还说:“你还有很重要的任务呢!”看来确有弦外之音。

连日不回应的杨思琦终于打破沉默,澄清Andy并非新欢,并说是认识很久的同学,家人都认识对方。

原來andy係有錢人 唔怪得ck既
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2011-07-06
引用第62樓國球旗2011-07-06 19:41發表的“”:
好假 [表情]

但佢話自己無bb應該係真吧
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2011-07-06
引用第65樓三郎2011-07-06 20:05發表的“”:
[表情] 但佢話自己無bb應該係真吧

可能走去落左
離線Numberson
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2011-07-06
好假 [表情]

做左咁耐偽人都唔識做戲
離線Valencia25
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2011-07-07

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2011-07-07
真係!
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線seattleqoo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2011-07-07
引用第68樓benkwan38h2011-07-07 09:44發表的“”:

[表情] [表情] [表情]

http://hk.kpost.search.yahoo.com/s?s=6k6cjK_DRZqXyRt4YNBxzg/AZeQOQ.A1s.iTrSKwbrTJitcI88SJVzfw

[超like] 思琦神獸卡
離線智者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2011-07-07
引用第70樓seattleqoo2011-07-07 13:28發表的“”:
http://hk.kpost.search.yahoo.com/s?s=6k6cjK_DRZqXyRt4YNBxzg/AZeQOQ.A1s.iTrSKwbrTJitcI88SJVzfw
.......

畫功一流

離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2011-07-07
引用第70樓seattleqoo2011-07-07 13:28發表的“”:
.......

羊獅麒
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2011-07-08
.......

頂..

好佩服D人咁有創意
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 74  發表于: 2011-07-08
李家鼎怒插思琦 「最醒一哭二鬧三上吊」

楊思琦在《東張西望》中哭訴心聲,還暗示李泳豪未能照顧到她,才忍心揮別九年情。身為泳豪父親的李家鼎對於思琦的指摘怒不可遏,還爆粗逐點反擊。他說:「佢話2、3月有共識都多×餘,佢當時仲過嚟我屋企同隻狗玩,又嚟同我哋食飯;5月豪仔生日,佢都有嚟!我夠膽講佢哋當時百分之二百冇分手。因為上個月26日仲過嚟片場搵豪仔,一直陪豪仔到食消夜,仲話佢畀錢;佢第二晚又再嚟,如果佢哋一早有共識分手,我仲同佢食飯咩?當我傻o架?」

對於思琦在訪問中哭得梨花帶雨,強調想搵一個照顧到她的人,鼎爺即反駁:「佢最叻係乜呀?佢最叻就係標眼淚,最醒就係一哭二鬧三上吊。佢唔係搵照顧到佢嘅人咩?又搵多個,搵埋第三個呀?講×埋啲廢話!」問到泳豪現在的情況?他說:「我日日都陪住佢、安慰佢。佢初戀就拍咗9年拖,咁就分手,個人梗係晃吓晃吓啦,我唔畀佢揸車o架,費事大吉利是。」對於思琦表示會請假九個月,鼎爺說:「佢想點就點,唔×關我事!」