查看完整版本: [-- The Shadow Sniper.FOA殿軍。 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【遊戲區】 -> The Shadow Sniper.FOA殿軍。 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

<<   1   2   3   4   5  >>  Pages: ( 36 total )

鬼影炎光 2011-07-07 11:39

The Shadow Sniper.FOA殿軍。

The Shadow Sniper

狙擊手名單:

1. 鬼影炎光
2. CHUCK
3. Rafer
4. bennylau127
5. HINNNS
6. stevewong_20
7. lamho
8. waing
9. ting007
10. stepchan627

2013年FOA轉會情況:

Out:
kevin6543 (已轉會)
icemanbergkamp(退休)
Ar敬(自由轉會)
ting007(自由轉會)

in:
stevewong_20(自由市場)
lamho(自由市場)
waing(自由市場)
ting007(自由市場)
stepchan627(自由市場)

FOA個人戰情況

鬼影炎光

挑機: 羅力亞 --- NEW DYNAMIC --- 2萬 ( 已過 )
挑機: reve --- 瓦虎寨 --- 2萬 ( 已過 )
被挑: 謝拉傑 --- Legend --- 10萬 ( 已過 )
被挑: ODIN --- Legend --- 2萬 ( 已過 )

CHUCK

挑:新一: 10000
挑:PONG:10000
被挑:kcwjames25 5000
被挑:RAVE 10000

Rafer

挑人: 怒射角球旗 ---- 瓦虎寨 ---- $10000 (已過數)
挑人: KeL ---- 旗艦 ---- $10000 (已過數)
被挑: siuzac ---- New Dynamic ---- $10000 (已過數)
被挑: Gabriel ---- Legend ---- $10000 (已過數)

bennylau127

挑人: g3rMan@爽YY $10000(已收)
挑人:bbq903@瓦虎 $10000(已收)
被挑: MatthewB @Legend $5000(已過)
被挑: realwayutd.@瓦虎 $5000(已過)

HINNNS

挑機: 杜菲斯 -- 旗艦 -- 10000
挑機: ODIN -- LEGEND -- 5000
被挑: 可可粉 -- 爽YY -- 10000
被挑: 619 -- 瓦虎寨 -- 4000

stevewong_20

挑機:ckl_1113 (已收)  3000
挑機:muron10 (已收) 3000
被挑:whbun123 (已俾) 3000
被挑:迪神 (已俾) 5000

lamho

挑人:科高蘭尼紐約人@瓦虎寨 (已收數) 5000
挑人:muron10@爽YY (已收數) 3000
被挑:怒射角球旗@瓦虎寨 (已過數) 3000
被挑:美利拉斯@旗艦 (已過數) 5000

waing

挑人 英雄聯盟---韋碧克 $5000 (已過)
挑人 旗艦---reyes1718 $5000 (已過)
被挑 NEW DYNAMIC---myrmidon $5000 (已過)
被挑 瓦虎寨---Zxen $5000 (已過)

ting007

挑: david819918 -爽YY @3000 (數已收)
挑: kevin6543 - NEW DYNAMIC@5000 (數已收)
被挑: charm -Legend @5000 (數已過)
被挑: Seefood -NEW DYNAMIC @5000(數已過)

stepchan627

挑人: reyes1718@旗艦 $5000 (已收)
挑人: 十六號前鋒@爽YY $5000 (已收)
被挑: TuNg@@英雄聯盟 $5000
被挑: yuenchungig@英雄聯盟 $5000

FOA團戰情況

The Shadow Sniper VS Legend -- $30,000
艾殊利楊格 vs bennylau127  
Gabriel vs lamho
MatthewB vs stevewong_20
charm vs waing
kcwjames25 vs ting007
ODIN vs HINNNS
frankie vs stepchan627
迪基亞 vs 鬼影炎光
謝拉傑 vs Rafer
工藤新一 vs CHUCK

The Shadow Sniper VS 旗艦 -- $50,000
三郎 vs waing
杜菲斯 vs ting007
buhbuh vs bennylau127
Hernandez vs stepchan627
迪神 vs Rafer
KeL vs lamho
十六號前峰 vs 鬼影炎光
alan1439 vs HINNNS
美利拉斯 vs stevewong_20
reyes1718 vs CHUCK

The Shadow Sniper VS  New Dynamic  -- $40,000
freezefox vs bennylau127
kevin6543 vs 鬼影炎光
siuzac vs waing
haa vs lamho
seefood vs ting007
ckl_1113 vs HINNNS
yoshra11 vs CHUCK
羅力亞 vs Rafer
arsenal vs stepchan627
myrmidon vs stevewong_20  

The Shadow Sniper VS  爽YY  -- $30,000
whbun123 vs stevewong_20
david819918 vs CHUCK
辣椒仔 vs lamho
魚蛋 vs ting007
yanyan vs bennylau127
TriFox vs HINNNS
g3rMan vs Rafer
可可粉 vs stepchan627
呀威 vs 鬼影炎光
fatman vs waing

The Shadow Sniper VS  英雄聯盟  -- $50,000
OldSosad vs waing
TuNg vs CHUCK
PonG vs 鬼影炎光
ttaal68 vs Rafer
ArSo vs stevewong_20
亨利仔 vs stepchan627
羔羊仔 vs lamho
韋碧克 vs HINNNS
yuenchungig vs bennylau127

The Shadow Sniper VS  瓦虎寨  -- $10,000
ab34 vs bennylau127
A.Nok vs 鬼影炎光
bbq903 vs waing
sikingthegreat vs stevewong_20
怒射角球旗 vs ting007
科高蘭尼紐約人 vs HINNNS
realwayutd. vs lamho
加歷查 vs stepchan627
RAVE vs Rafer
619 vs CHUCK

FOA個人賽成績

FOA團體賽成績

鬼影炎光 2011-07-07 11:45
留位

sikingthegreat 2011-07-07 11:52
入黎霸個位搞事先~~

youyou 2011-07-07 11:54
入黎BAM左佢先

鬼影炎光 2011-07-07 11:55
引用第6樓sikingthegreat2011-07-07 11:52發表的“”:
入黎霸個位搞事先~~ [表情] [表情]

黎啦~ 我仲叫緊我D隊友入黎

sikingthegreat 2011-07-07 11:57
引用第7樓youyou2011-07-07 11:54發表的“”:
入黎BAM左佢先 [表情] [表情]

我地呢d搞事嘅到先~~

youyou 2011-07-07 11:58
引用第9樓sikingthegreat2011-07-07 11:57發表的“”:
我地呢d搞事嘅到先~~ [表情] [表情]

我都BAM左呢度, 你邊有得搞屎

sikingthegreat 2011-07-07 12:00
引用第10樓youyou2011-07-07 11:58發表的“”:
我都BAM左呢度, 你邊有得搞屎 [表情] [表情]

咁我誠意邀請你一齊搞事, 搞完先bam, 手尾都慳返~~

sikingthegreat 2011-07-07 12:02
引用第8樓鬼影炎光2011-07-07 11:55發表的“”:
黎啦~ 我仲叫緊我D隊友入黎 [表情]

點呀, 目標狙擊邊隊咁呀

鬼影炎光 2011-07-07 12:03
引用第12樓sikingthegreat2011-07-07 12:02發表的“”:
點呀, 目標狙擊邊隊咁呀 [表情]

每隊都要啦~ 特別係老虎

sikingthegreat 2011-07-07 12:07
引用第13樓鬼影炎光2011-07-07 12:03發表的“”:
每隊都要啦~ 特別係老虎 [表情]

咁大貪呀?
一開始, 唔輸就算啦~~ 仲諗住打老虎....
打下d蝦兵蟹將累積下經驗先啦~~

鬼影炎光 2011-07-07 12:09
引用第14樓sikingthegreat2011-07-07 12:07發表的“”:
咁大貪呀?
一開始, 唔輸就算啦~~ 仲諗住打老虎....
打下d蝦兵蟹將累積下經驗先啦~~ [表情]

你地咪就係蝦兵蟹將啦~

youyou 2011-07-07 12:09
引用第13樓鬼影炎光2011-07-07 12:03發表的“”:
每隊都要啦~ 特別係老虎 [表情]

咪係, 唔好諗起一開始打老虎呀.........
否則尾一尾二你兩隊"立"哂架咋....呢D係經驗之談.....

sikingthegreat 2011-07-07 12:12
引用第15樓鬼影炎光2011-07-07 12:09發表的“”:
你地咪就係蝦兵蟹將啦~ [表情]

竟敢睇小我地
一黎就咁大口氣

鬼影炎光 2011-07-07 12:14
引用第17樓sikingthegreat2011-07-07 12:12發表的“”:
竟敢睇小我地 [表情] [表情]
一黎就咁大口氣 [表情] [表情]

冇睇小呀~ 駛唔駛留個位俾你同你單挑?

sikingthegreat 2011-07-07 12:14
引用第16樓youyou2011-07-07 12:09發表的“”:
否則第一第二你兩隊"立"哂架喇....呢D係經驗之談..... [表情] [表情]

誠蒙版主大人咁睇得起我地~~

鬼影炎光 2011-07-07 12:14
引用第16樓youyou2011-07-07 12:09發表的“”:
否則尾一尾二你兩隊"立"哂架咋....呢D係經驗之談..... [表情] [表情]

其實尾二仲難拎過冠軍

ODIN 2011-07-07 12:15
報到~

引用第15樓鬼影炎光2011-07-07 12:09發表的“”:
你地咪就係蝦兵蟹將啦~ [表情]

佢地唔係蝦亦唔係蟹...
係水魚是也...

youyou 2011-07-07 12:15
引用第20樓鬼影炎光2011-07-07 12:14發表的“”:
其實尾二仲難拎過冠軍

第二好易拎架咋, 你地我地拎得幾多

鬼影炎光 2011-07-07 12:17
引用第22樓youyou2011-07-07 12:15發表的“”:
第二好易拎架咋, 你地我地拎得幾多 [表情] [表情] [表情]

係囉, 好似拎左兩次

youyou 2011-07-07 12:18
引用第23樓鬼影炎光2011-07-07 12:17發表的“”:
係囉, 好似拎左兩次 [表情]

好似拎左3次呀

鬼影炎光 2011-07-07 12:20
引用第21樓liuming2011-07-07 12:15發表的“”:
報到~
佢地唔係蝦亦唔係蟹...
.......

咁呢次我地食佢幾多錢好?

鬼影炎光 2011-07-07 12:20
引用第24樓youyou2011-07-07 12:18發表的“”:
好似拎左3次呀 [表情] [表情]

我係度都好似拎左兩次....

youyou 2011-07-07 12:20
引用第26樓鬼影炎光2011-07-07 12:20發表的“”:
我係度都好似拎左兩次....

咁係啦, 有一次你未黎架...足足3次, 你話幾易拎呀

CHUCK 2011-07-07 12:21
報到

bennylau127 2011-07-07 12:21
我都入隊了, 希望唔會成負累啦

鬼影炎光 2011-07-07 12:22
引用第27樓youyou2011-07-07 12:20發表的“”:
咁係啦, 有一次你未黎架...足足3次, 你話幾易拎呀 [表情] [表情]

二奶命, 希望我唔好係咁.......

ODIN 2011-07-07 12:23
引用第25樓鬼影炎光2011-07-07 12:20發表的“”:
咁呢次我地食佢幾多錢好?

o個幾隻苦兒錢係多,但冇咩膽...
就就下佢地lor...

sikingthegreat 2011-07-07 12:25
引用第18樓鬼影炎光2011-07-07 12:14發表的“”:
冇睇小呀~ 駛唔駛留個位俾你同你單挑?

又得啫~~

鬼影炎光 2011-07-07 12:25
引用第31樓liuming2011-07-07 12:23發表的“”:
o個幾隻苦兒錢係多,但冇咩膽...
就就下佢地lor...

3萬會唔會太小?

ODIN 2011-07-07 12:26
引用第33樓鬼影炎光2011-07-07 12:25發表的“”:
3萬會唔會太小?

3萬? 你指團挑??
我諗住佢地咁大口氣應該都10皮野起跳~

鬼影炎光 2011-07-07 12:26
引用第34樓liuming2011-07-07 12:26發表的“”:
3萬? 你指團挑??
我諗住佢地咁大口氣應該都10皮野起跳~

就咁話啦~10萬大元囉

鬼影炎光 2011-07-07 12:27
引用第32樓sikingthegreat2011-07-07 12:25發表的“”:
又得啫~~ [表情] [表情]

見係大哥你, 小小地1萬好唔好?

ODIN 2011-07-07 12:29
引用第36樓鬼影炎光2011-07-07 12:27發表的“”:

我又黎得唔得ar???
我好屎波ga ja...
1萬銀易贏~

鬼影炎光 2011-07-07 12:30
引用第37樓liuming2011-07-07 12:29發表的“”:
我又黎得唔得ar???
.......

咁你黎啦~ 唔知人地肯唔肯喎

seattleqoo 2011-07-07 12:37
公起有新字頭出現

ODIN 2011-07-07 12:39
引用第39樓seattleqoo2011-07-07 12:37發表的“”:
公起有新字頭出現 [表情] [表情] [表情]

will you join??

sikingthegreat 2011-07-07 12:41
引用第36樓鬼影炎光2011-07-07 12:27發表的“”:

引用第37樓liuming2011-07-07 12:29發表的“”:

我又黎得唔得ar???
.......

點呀你兩個, 邊個打算送死
我受你地兩個是旦一個啦~~

ODIN 2011-07-07 12:44
引用第41樓sikingthegreat2011-07-07 12:41發表的“”:
點呀你兩個, 邊個打算送死 [表情]
我受你地兩個是旦一個啦~~ [表情]

咁我留比大佬la...

鬼影炎光 2011-07-07 12:48
引用第42樓liuming2011-07-07 12:44發表的“”:
咁我留比大佬la...

你黎啦~我仲有好多人要挑! 為我地爭光

sikingthegreat 2011-07-07 12:53
引用第42樓liuming2011-07-07 12:44發表的“”:
咁我留比大佬la...

引用第43樓鬼影炎光2011-07-07 12:48發表的“”:

你黎啦~我仲有好多人要挑! 為我地爭光 [表情]

一開頭咁大口氣, 而家就互相推讓....

是旦一個硬着頭皮上啦, 黎到呢個位, 返唔到轉頭架喇~~

ODIN 2011-07-07 12:54
引用第44樓sikingthegreat2011-07-07 12:53發表的“”:
一開頭咁大口氣, 而家就互相推讓.... [表情]

係你受唔起我地兩兄弟挑戰ja...
對大佬,我緊係禮讓d~~

sikingthegreat 2011-07-07 13:00
引用第45樓liuming2011-07-07 12:54發表的“”:
係你受唔起我地兩兄弟挑戰ja...
對大佬,我緊係禮讓d~~

咦, 我係你大佬個大佬喎~~ 識點做啦~~

HINNNS 2011-07-07 13:03
揮個靚手

YIN 2011-07-07 13:30

阿童木 2011-07-07 13:42
恭喜新幫會誕生

查看完整版本: [-- The Shadow Sniper.FOA殿軍。 --] [-- top --]