查看完整版本: [-- 碧咸喜獲千金!欲改名「Seven」 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【I Q 笑話】 -> 碧咸喜獲千金!欲改名「Seven」 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

Ipswich 2011-07-11 14:28

碧咸喜獲千金!欲改名「Seven」

碧咸喜獲千金!欲改名「Seven」

7月11日 星期一 11:56
美國   當地時間7月10日上午,洛杉磯   銀河球星碧咸   愛妻維多利亞   誕下一名千金,至此這位前英格蘭   國家隊隊長已經擁有4個子女,真的是「孖好」。 36歲的碧咸此前已經擁有布魯堅、羅密歐和古斯三個兒子,他和維多利亞一直希望擁有一個女兒,讓家庭更加充滿歡樂,現在他們終於得償所願。

這個消息首先是維多利亞的經理人奧利華在Twitter發佈的,他指這位前歌壇巨星10日早上7點55分,在洛杉磯的Cedars Sinai醫院誕下一位千金,小朋友體重3460克,身體非常健康。

《太陽報》此後的報導中透露,碧咸夫婦準備為小女兒起名Happer Seven。眾所周知7號是碧咸在曼聯   和英格蘭國家隊時的傳奇號碼,而且女兒也是在7月出生,出生時體重剛好七磅,所以他們覺得她與7這個數字很有緣分。

日前洛杉磯銀河對芝加哥火焰的比賽中,碧咸利用角球直接彎入球網,幫助球隊2-1擊敗對手,小女兒的「腳頭」也非常好。(Goal.com)

http://hk.sports.yahoo.com/article/soccer/1180865.html

好改唔改, 竟然叫做........

智者 2011-07-11 15:21
唔係中國人,無事既

tl9189 2011-07-11 15:35
引用第1樓智者2011-07-11 15:21發表的“”:
唔係中國人,無事既 [表情]

外國咪仲衰...
些粉wo.. 咁咪仲有一間係你左近

chun1424 2011-07-11 15:44
我覺得無咩野

智者 2011-07-11 15:55
引用第2樓tl91892011-07-11 15:35發表的“”:
外國咪仲衰...
些粉wo.. 咁咪仲有一間係你左近 [表情] [表情] [表情] [表情]

外國人叫seven-eleven,唔會叫seven掛

國球旗 2011-07-11 16:07
第時潮語會唔會變成....「你碧咸個女咗」

Gabriel 2011-07-11 16:13
咸哥個女都唔荒seven得去邊

國球旗 2011-07-11 16:17
2 個球星二代.....

一個 kai 一個 seven

tc2218 2011-07-11 18:28
0甘好友咪唔可以提咸哥個女??

JHELSEA 2011-07-11 18:29
引用第7樓國球旗2011-07-11 16:17發表的“”:
2 個球星二代.....
一個 kai 一個 seven [表情] [表情]

兩個相體啦

朗拿度 2011-07-11 18:42
引用第1樓智者2011-07-11 15:21發表的“”:
唔係中國人,無事既 [表情]

我向大陸識個髮型師, 佢也叫 seven, seven li 搞到我成日唔好意思叫佢個名.

國球旗 2011-07-11 19:11
引用第10樓朗拿度2011-07-11 18:42發表的“”:
我向大陸識個髮型師, 佢也叫 seven, seven li 搞到我成日唔好意思叫佢個名.

我喺香港識個死茄喱啡,佢叫 number,姓尹。

朗拿度 2011-07-11 19:21
引用第11樓國球旗2011-07-11 19:11發表的“”:
我喺香港識個死茄喱啡,佢叫 number,姓尹。 [表情]

好招積呀

杜菲斯 2011-07-11 19:34
可以接受既

魚蛋 2011-07-11 19:48
周星馳有7仔
碧咸有7女
7女唔知有冇7仔咁cute呢

迪神 2011-07-11 20:16
韓國都有歌星叫SEVEN啦~

麻凡 2011-07-11 21:49
阿七~~~!

Chelsea 2011-07-11 22:32
7女同kai仔

seattleqoo 2011-07-12 12:16
引用第11樓國球旗2011-07-11 19:11發表的“”:
我喺香港識個死茄喱啡,佢叫 number,姓尹。 [表情]

尹天仇

我都識條女叫柳飄飄喎

BVEsun 2011-07-22 02:01
點解曼聯球星生D 仔唔係 Kai 就係 Seven

ttaal68 2011-07-22 02:38
未來曼聯!! KAI+SEVEN

可可粉 2011-07-22 15:12
笑話

查看完整版本: [-- 碧咸喜獲千金!欲改名「Seven」 --] [-- top --]