查看完整版本: [-- 教你應付「我同你阿媽一齊跌落海,你救邊個先」 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【I Q 笑話】 -> 教你應付「我同你阿媽一齊跌落海,你救邊個先」 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

炸炸帝 2011-09-15 00:01

教你應付「我同你阿媽一齊跌落海,你救邊個先」

小明新交一女友問了一條經典的問題:“我和你媽掉水裡了,你先救誰。”

小明說:“我讓我媽救你,她年輕時候能在維港兩岸游兩個來回。”

女友有些不高興,說:“你為什麼不下來救我?”

小明說:“我要是下來了,你就沒救了,因為我不會游泳,我媽肯定先救我。”

sun 2011-09-15 00:09
引用第0樓軒軒~阿B2011-09-15 00:01發表的“教你應付「我同你阿媽一齊跌落海,你救邊個先」”:
小明新交一女友問了一條經典的問題:“我和你媽掉水裡了,你先救誰。”
小明說:“我讓我媽救你,她年輕時候能在維港兩岸游兩個來回。”
女友有些不高興,說:“你為什麼不下來救我?”
.......

如果個女仔真係有心咁問你...點會咁都可以過關呀?

JHELSEA 2011-09-15 11:10
正~

不過正如 sun 姐所言,左真係都係過唔到關..

42174217 2011-09-15 11:35
我會救我阿媽,然後同你一齊死

happykinghk 2011-09-16 00:04
引用第3樓421742172011-09-15 11:35發表的“”:

extra 2011-09-16 00:15
其實呢個問題點答都冇所謂, 佢想知既根本就唔係戈樣野

啪啪啪啪啪啪 2011-09-16 00:35
引用第3樓4217421715-09-2011 11:35發表的“”:

以前我都會咁答

麻凡 2011-09-16 23:45
冇用, 咁如果係方力申用呢個答案後果會點?

42174217 2011-09-30 08:23
引用第7樓麻凡2011-09-16 23:45發表的“”:
冇用, 咁如果係方力申用呢個答案後果會點?

濕身stephy太sexy,
扯住小方游唔快

utadahikaru20 2011-09-30 09:38
引用第8樓421742172011-09-30 08:23發表的“”:
濕身stephy太sexy,
扯住小方游唔快

他已搭上波神

比包包夾住游唔到

查看完整版本: [-- 教你應付「我同你阿媽一齊跌落海,你救邊個先」 --] [-- top --]