查看完整版本: [-- 夏韶聲 講 UFO 結集 !!! --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【靈異奇聞】 -> 夏韶聲 講 UFO 結集 !!! [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

碧咸廿三 2011-11-09 18:37

夏韶聲 講 UFO 結集 !!!

http://blog.yahoo.com/wecycle/articles/39184/index?bb=0

阿童木 2011-11-09 19:14
引用第0樓碧咸廿三2011-11-09 18:37發表的“夏韶聲 講 UFO 結集 !!!”:
http://blog.yahoo.com/wecycle/articles/39184/index?bb=0

講得好吸引,我都睇晒

sun 2011-11-10 00:04
一早睇哂了...

托利斯 2011-11-10 02:33
thanks for sharing

大空翼 2011-11-10 16:42
正!! THX FOR SHARING!!

ODIN 2011-11-14 18:19
真係正...

入面講到個位女太空人的press con......

http://youtu.be/G2uSsgOBHDI

sun 2011-11-14 23:42
引用第5樓liuming2011-11-14 18:19發表的“”:
真係正...
入面講到個位女太空人的press con......
http://youtu.be/G2uSsgOBHDI

點解佢講講下會訓低既?

大空翼 2011-11-15 01:45
引用第6樓sun2011-11-14 23:42發表的“”:
點解佢講講下會訓低既?

你梗係無睇夏韶聲定啦~

ODIN 2011-11-15 10:15
引用第6樓sun2011-11-14 23:42發表的“”:
點解佢講講下會訓低既?

呢位女太空人係NASA的STS115計劃的一員...
有指呢次行動中途曾經見到外太空生物...
而且仲阻住左佢回程達24小時...

跟據Danny Summer的講法...
呢位女太空人因為見到外太空人驚得濟...
所以係press con一回想起件事就驚到暈左...

sun 2011-11-15 10:33
引用第7樓大空翼2011-11-15 01:45發表的“”:
你梗係無睇夏韶聲定啦~

我有呀...我好耐之前已經追開架啦...

sun 2011-11-15 10:35
引用第8樓liuming2011-11-15 10:15發表的“”:
呢位女太空人係NASA的STS115計劃的一員...
有指呢次行動中途曾經見到外太空生物...
.......

最記得danny summer講述10個太空人秘密上一個外星...
之後死左一定兩個...其他的返番黎都相繼死去...
只留下一個人...最後將事件交代...

有講呢位女太空人咩? 唔通我又唔記得?

ODIN 2011-11-15 10:42
引用第10樓sun2011-11-15 10:35發表的“”:
最記得danny summer講述10個太空人秘密上一個外星...
之後死左一定兩個...其他的返番黎都相繼死去...
只留下一個人...最後將事件交代...
.......

應該係第1次上J2 o個3集講過...
初初都唔係好信...
太空人wor, 身體應該好fit~
但一睇片,見到個位女太空人只可以用兩個字"崩潰"黎形容~
相當震撼!

sun 2011-11-15 16:29
引用第11樓liuming2011-11-15 10:42發表的“”:
應該係第1次上J2 o個3集講過...
初初都唔係好信...
.......

係囉...見倒佢真係失控咁暈底...真係好難感受倒佢當下一刻見倒既野...

阿童木 2011-11-15 18:04
可能無食早餐姐

ODIN 2012-07-28 02:36
最近Danny Summer又出黎講UFO...
仲有講世界末日tim...

托利斯 2012-07-28 09:50
月球後面有粒星、月球係太空船

後面粒星係班陳仔 既基地

likman18 2012-07-28 23:08
講nubiru
講太陽旁邊有地球咁大既飛船吸收太陽既能量
不過成日都提住佢本漫畫
八月頭再有佢

sun 2012-07-31 15:58
我見有集講預言家的...

ODIN 2012-07-31 16:41
sun:
我見有集講預言家的...

係ar~
但流流地∼

sun 2012-07-31 17:26
liuming:係ar~
但流流地∼
 (2012-07-31 16:41) 

緊有多少係堅吧...

ODIN 2012-07-31 17:32
sun:緊有多少係堅吧... (2012-07-31 17:26) 

老老豆豆,我麻麻地信…

sun 2012-08-01 10:07
liuming:老老豆豆,我麻麻地信… (2012-07-31 17:32) 

我堅信有外星人...XD

sun 2012-08-09 10:45
尋晚好似又有夏sing sing講...不過成11:30至開始...又要睇番tbb.com

ODIN 2012-08-09 10:52
sun:尋晚好似又有夏sing sing講...不過成11:30至開始...又要睇番tbb.com (2012-08-09 10:45) 

尋晚o個集都係麻麻地...
都係之前講世界末日好d...

sun 2012-08-09 10:57
liuming:尋晚o個集都係麻麻地...
都係之前講世界末日好d... (2012-08-09 10:52) 

未睇呀! 不過佢講既範圍好多好闊...

同埋佢係唔係又hard sell佢本公仔書呀? XD

ODIN 2012-08-09 11:04
sun:未睇呀! 不過佢講既範圍好多好闊...
同埋佢係唔係又hard sell佢本公仔書呀? XD (2012-08-09 10:57) 

今年冇~~

哈哈死快d 2012-08-19 17:58
太少了~希望他再做更多關於UFO訪問

dolphindt 2012-08-19 18:08
堅信有都沒用, 佢地係唔黎就唔黎, 而且佢地咁鬼鐘意去d 山卡啦地方, 係香港人口咁密集既地方,  佢地唔會理啦

阿童木 2012-08-25 23:58
買左夏韶聲本漫畫

sun 2012-08-27 17:07
阿童木:買左夏韶聲本漫畫 [表情]  (2012-08-25 23:58) 

我尋晚臨訓追番夏爺最近後記的一集...

佢係唔係唔再做呢個節目呢?

我都買左卓飛口中巴西教授的預言...

ODIN 2012-08-27 17:22
sun:我尋晚臨訓追番夏爺最近後記的一集...
佢係唔係唔再做呢個節目呢?
....... (2012-08-27 17:07) 

個巴西教授有個fb page∼
愈睇愈流∼∼

sun 2012-08-27 17:27
liuming:個巴西教授有個fb page∼
愈睇愈流∼∼ (2012-08-27 17:22) 

我有睇過呀!

但書上有d信件係真係有關部門回覆呢位教授的...日期亦係信件發出之後...

ODIN 2012-08-27 17:40
sun:我有睇過呀!
但書上有d信件係真係有關部門回覆呢位教授的...日期亦係信件發出之後... (2012-08-27 17:27) 

hmmm...佢公開出黎的野大多數係好大件事∼
內容又係十分十分之闊∼∼
話佢易中又唔係,話佢唔中又唔岩∼∼

d 信,可能太真,真到有 d 假∼

sun 2012-08-27 17:55
liuming:
hmmm...佢公開出黎的野大多數係好大件事∼
內容又係十分十分之闊∼∼
話佢易中又唔係,話佢唔中又唔岩∼∼
.......

佢在書中有公開有關部門回佢既信...信中有姓名同簽署...
如果唔係真...佢咁出書法...會唔會比人告? <<< 我覺得會囉...

同埋其中有一封係寫比diana的...diana亦回左佢...
mj信亦有登出黎...

有d發生左...書中係會圈出黎...
有d無發生的...亦有登埋出黎...
同埋佢寫比某d政要時...唔係only預言某國既事...
會順帶其他地方未來發生既事...
當然佢亦有講明...某d在幾時發生...如果唔發生的話...又會在何時發生...

我打開黎睇呢本書既時侯...睇左幾頁...突然有一種感覺係...
呢d有能力預知未來既人...是否同從前耶穌一樣...
希望世人去愛人...珍惜...和平...否則就如將啟錄一樣...
感覺上同樣灌輸某一種精神...
所以信不信由你...

不過我想講的是...
我某程度上係信世上有好多呢d有異能既人...<<< 佢地係人...不是神!
同埋外星人...

ODIN 2012-08-27 18:03
sun:佢在書中有公開有關部門回佢既信...信中有姓名同簽署...
如果唔係真...佢咁出書法...會唔會比人告? <<< 我覺得會囉...
同埋其中有一封係寫比diana的...diana亦回左佢...
....... (2012-08-27 17:55) 

有異能的人當然存在,只係我覺得佢高調得濟姐∼

sun 2012-08-27 18:05
liuming:有異能的人當然存在,只係我覺得佢高調得濟∼ (2012-08-27 18:03) 

可能佢想在終結前now番筆...
亦可能係想在終結前完成使命...

星淺 2012-08-28 01:22
我25號個日都去商務買左本預言

不過D料佢擺得少左D

但係FB專頁個堆每月預言 無擺埋條件出黎

不過翻譯條友麻麻地

睇番佢寫英文好D

不過佢寫俾巴西個堆D字唔識睇

sun 2012-08-28 13:45
星淺:我25號個日都去商務買左本預言
不過D料佢擺得少左D
但係FB專頁個堆每月預言 無擺埋條件出黎
....... (2012-08-28 01:22) 

而家新出既已經係再版了...
之前初版已賣到無哂!

唔知係唔係因為本書一早已準備既料...
而家再在fb擺出的...比原書多些...

sun 2012-11-05 13:05
而家晚上都會追睇d寄異空間...卓飛的都幾好睇...
如果追唔切...我會上tbb.com睇番...

黎緊danny summer又出現了...

星淺 2012-12-03 21:03
Jucelino Nobrega da Luz (朱瑟里諾)
星期六
為你剖析末日危機.公開事件真相.透露最新預言資訊!
勁爆節目內容.不容錯過!

日期 :3/12/2012 (星期一) 晚上10時正
網上電台節目 :《MJ13》
主持人 :卓飛、Ken
嘉賓 :Amen Chung (朱瑟里諾教授亞洲區代表)
收聽網址:http://sourcewadio.com/program_episode.php?keywords=%E3%80%8AMJ13%E3%80%8B

今晚講BOOK 2

dolphindt 2012-12-21 14:40
幾時有 UFO 出黎啊,  快d 啦好唔好啊

stevewong_20 2013-01-08 14:44
http://www.youtube.com/watch?v=CJ2TLMbj6-0&playnext=1&list=PL800C6EE8F615D0E9

YOUTUBE LINK

查看完整版本: [-- 夏韶聲 講 UFO 結集 !!! --] [-- top --]